Minicorado
Re: Minicorado
Také bych už měl být šťastný majitel prvního a stavitel druhého MC, první šlo kamarádovi. Ihned, po jeho zájmu, jsem volal Michala a objednal nové, ale netušil jsem, že bude tak vytížen. Nicméně jsem mu zkusil ve čtvrtek zavolat a on mi řekl, že začátkem tohoto týdne bude odesláno
Čest práci Michala Vágnera a nezlobte se na něj, když občas nestíhá. Petr
tpk píše:Kdo si počká ten se dočká
Měl jsem možnost viděl tenhle kousek v sobotu osobně. Nádherná práce, olemováno pohledovým uhlíkem. Opravdu skvost!
Ad dlouhé dodací lhůty.. ty mají dnes téměř všichni výrobci kvalitních kompozitů. Snad kromě Jirky Baudise, který na to má ale manufakturu a seká to jako cvičky. Buďto ten model chci, vím proč a počkám si, nebo se můžu poohlédnout po jiném výrobci/modelu ... jenomže to je obvykle problém ať už s kvalitou, nebo s cenou, nebo s obojím a tak nezbývá, než se zařadit do fronty, čekat a předpokládaný termín výroby brát jako velmi orientační
Svého času se na RCG řešila čekačka 7 měsíců na Vikinga. Chlapíci si čekání krátili vymýšlením důvodů, proč se vyplatí počkat a zkušení harcovníci uklidňovali nováčky, že nejhorší jsou první dva měsíce, potom že to nabere kvalt a už je to v pohodě
Martin 'PiNa' Pilný
http://www.PiNa.cz
http://www.PiNa.cz
- RomanSadilek
tpk píše:Kdo si počká ten se dočká
Moc pěkný takový malý, přímo mini
kdy půjde do luftu?
Já se teď nejak nemůžu dokopat ke stavbě, chce to mít dodací termín někdy v zimě.
PiNa píše:Měl jsem možnost viděl tenhle kousek v sobotu osobně. Nádherná práce, olemováno pohledovým uhlíkem. Opravdu skvost!
Jj, Michal odvedl perfektní práci. Původně měl z designu křídla trochu strach, ale dopadlo to podle mě velmi dobře. Jinak já u něj byl v neděli. Škoda, mohli jsme si popovídat.
RomanSadilek píše:Moc pěkný takový malý, přímo mini
kdy půjde do luftu?
Já se teď nejak nemůžu dokopat ke stavbě, chce to mít dodací termín někdy v zimě.
Velikost naprosto ideální do auta
Teď nemám taky moc čas na stavbu, ale budu se snažit to poskládat co nejdřív. Každopádně si s tím chci trochu vyhrát.
Až budu mít trochu čas tak letadlo pořádně vyfotím a nějakou fotku sem upnu. Zatím jen detail nápisu.
sakra tak to se Michal zase vytáhnul, to je parádní práce a vypadá to uplně dokonale ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Doufam, ze se majitel modelu a fotograf nebudou zlobit, ale takova krasna fotka by nemela lezet nepovsimnuta nekde na Rajceti
http://68vk.rajce.idnes.cz/svahovani_ve_Slanym/#006.jpg
http://68vk.rajce.idnes.cz/svahovani_ve_Slanym/#006.jpg
Menší nehoda, bohužel na ruce - pád z poličky na podlahu :/
Co s tím, stačilo by to vyplnit epoxy s Cabosilem?
holda29 píše:Menší nehoda, bohužel na ruce - pád z poličky na podlahu :/
Spis epoxy s microbalonama.
holda29 píše:Menší nehoda, bohužel na ruce - pád z poličky na podlahu :/
Ja bych to opravil klasicky. Trochu polyse, balza, preliznout sklem vybrousit.
Prijde mi to dost velke - takze bych se obaval toho, ze mi epoxi s microbalonama uz bude docela tezka, pokud to opravdu budes chtit vyplnit. A bude se to blbe brousit (aby si nepodbrousil okoli. Jenom ale hadam - takto jsem zatim nic neopravoval.
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Podobne poškodené uši som na Lynxovi opravoval - vybrúsiť, prelaminovať sklom, pretmeliť, prestriekať. Podľa poškodenia som dával 1-3 vrstvy 48g/m2 skla. A drží to (zatiaľ). Originál mi z krídla povypadávali kúsky epoxidu s mikrobalónami. 
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
nebo alternativa co delavam ja, rozmychat kulicky polystyrenu s purexem, to tam nastrkat, pretahnout lepici paskou papirovou, druhej nekdy az treti den strhnout pasku a clovek ma dobre vypenenej zaklad kterej pak pretahne sklem a uz ma i tvar ....
SOVA is YouR CO-pilot
Tak, už jsem ho dal taky dohromady a včera jsem se ho snažil zalétat. Při zapnutí Landing fáze se strašně vzepne, že jsem radši přistál normálně (normal fáze). Vrtule se nesklopí a pořád se točí i při nastavené brzdě 70%, někde tady na fóru jsem viděl , že dávají gumu kolem kořene listů vrule, nevíte někdo co je to za gumu?
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14
to je uplně obyčejná gumička z drogérky, pro tyhle aplikace, jinak někde bude chyba ... to se prostě musí sklopit i bez ní, asi málo magnetuje motor v kombinaci s tvým reglem ....
jinak to co popisuješ, nedal sis omylem obráceně kompenzaci na mix butterfly ? chce to pomalu ladit ... samo ve vejšce a pak to je napohodu
jinak to co popisuješ, nedal sis omylem obráceně kompenzaci na mix butterfly ? chce to pomalu ladit ... samo ve vejšce a pak to je napohodu
SOVA is YouR CO-pilot
Milan Nes píše:to je uplně obyčejná gumička z drogérky, pro tyhle aplikace, jinak někde bude chyba ... to se prostě musí sklopit i bez ní, asi málo magnetuje motor v kombinaci s tvým reglem ....
První 2-3 klesání se sklápěla, potom už ne. Regl mám CC 75 lite. Dám tam tu gumičku a uvidím
Režim Landing mám nastavený podle návodu. tk klapky 80st., kř. 7mm nahoru, výškovka 5,5 mm dolů. Zkusím víc potlačit.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14