Lupínková pila a demence

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
CharlieCh

Re: Lupínková pila a demence

#31 Příspěvek od CharlieCh »

Marena píše:Minule utery jsem lepil nove ero a dost pri tom vyuzival vterinaku. Ve tredu jsem se vzbudil, vse me bolelo. Vecer horecka 39,5st. Vypotil jsem se a druhy den jako rybicka. Absolutne jsem nevedel cemu to prisoudit a nyni se to pravdepodobne vysvetlilo. Stalo se to nekomu taky?

Přesně to se mi stalo, někde jsem to tu už psal, akorát mi to trvalo cca 3 dny, než jsem se z toho dostal. Teď mám strach jenom vteřiňák čuchnout :-)
...s větrem o závod.
Marena
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Marena »

Taky uz si budu muset dat pozor. Myslel jsem si, ze to bylo zmenou pocasi a k odpovedi jsem se dostal takto nahodou.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
hanessh4

#33 Příspěvek od hanessh4 »

Panove jak to tak ctu- zajimave :D ale spoustu toho se asi stalo vsem co neco delaji manualne...

K tomu pouzivani vterinaku misto naplasti - argument ze to tak pouzivate leta a pohoda, k tomu dodam jenom "zatim". To je jako rict diteti at po sobe necmara lihovkou. Toxiny z lepidla se do obehu dostanou pres kuzi - nedovedu si predstavit kolik se toho vstreba pokud se to vleje do otevrene rany, ale vase zdravi...ono se to neprojevi na tom miste ale treba v jatrech. Stejne tak vypary z lepidla, to ze nekomu je spatne nebo ma horecky me vubec neudivuje, znam lidi keri byli prace neschopni kvuli odlakovaci na nehty...

To jen tak, aby zde nekteri treba zacinajici nenabrali moudra, ze tak to delaji mazaci a je to tak spravne.

Tak hodne zdaru pri modelarine a zadne urazy!
Xenomorfus

#34 Příspěvek od Xenomorfus »

Tak kazdy jedinec muze byt citlivy na neco, nekdo na mleko, jiny na pyly, dalsi na praci a nekdo na lepidlo. Vzhledem k vystavovani organismu v prostredi ve kterem zijeme skodlivym vlivum je pusobeni kyanakrylatu jednim z mnoha (Paklize to neni ve velkem mnozstvi). Obcasne (parkrat za rok) zalepeni povrchove ranky asi nebude mit valny vliv na organismus cloveka, ktery netrpi zvysenou citlivosti ci alergii. Takove bydleni ve vlhkem byte, kde se vyskytuji plisne je bezesporu skodlivejsi. Nemluvim o skodlivinach v praci, kterou nekteri z nas vykonavaji. Vseho s mirou a prijemne modelareni :-).
PS: Lepidla neuvolnuji toxiny, toxin je jedovata latka, kterou produkuji zive organismy ;-).
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Odpovědět

Zpět na „Dílna“