chrpos píše:Dá se k tomu pořídit i bižuterie??
Všetko od MPJ
JMalik píše:Tuhle verzi ( dvoumetrovka 3D na 5s lipol 4000mAh) bych tedy chtěl vidět.
Pokud jsi to tedy nemyslel v EPP![]()
Mám dvoumetrovku, myslím si, že jednu z nejlehčích, je to na 6s lipol 4200mAh a je to přiměřené. Na 5s lipol tohle přímo vylučuji.
JMalik píše:Do větších letadel se sice dávají větší baterky, ale hlavně ne napájení z BECu reglu, ale z přijímačovek.![]()
(Pokud tedy nezabrousíš do diskuse na jiných vláknech, kde se dozvíš jak to někteří borci "zálohují" pospojováním přijímačovek na BEC apod.)
McFly píše:
Ja ted co stavim yaka55m od gold wingu tak mam regl Jeti75 spin opto tedy bez becu a napajeni serv je reseno Max Becem od Jeti. Bec je napajen 2clankem lipol.Vahove to o moc tezsi nebude a hlavne to mam tak po zkušenostech kdy mi vypadl regl a ero za 15000kc bylo na trisky.Takze dnesni sezonu jsem uplne propas...
McFly píše:
Ja ted co stavim yaka55m od gold wingu tak mam regl Jeti75 spin opto tedy bez becu a napajeni serv je reseno Max Becem od Jeti. Bec je napajen 2clankem lipol.Vahove to o moc tezsi nebude a hlavne to mam tak po zkušenostech kdy mi vypadl regl a ero za 15000kc bylo na trisky.Takze dnesni sezonu jsem uplne propas...
McFly píše:.Kolega ma 1.8metrovku a stejny BEC se stejnym napajenim na 5 serv a lite bez problemu 2roky.
LV píše:.... Do dvojmetrovky jedine prijimacovky napriamo. Ziadny Bec. Ak to mas spravne oservovane tak ti raz aj 15A Bec urcite vypne na pretazenie.
pepin píše:k té volbě motoru-Charvátce jsou letiště na okraji vesnice, podle mého je sakra rozdíl, jestli tam občas odstartuje nějaký ul, nebo rogalo ale poprdlávající spalovák, když tam je 220v mi přijde zbytečný náběh na možné problémy, i kdyby nikdo nepřišel nadávat, tak to tam ale obtěžovat okolí bude.
LV píše:Ale muj názor je ze do 2 metrovek je lepsi benzin třeba od DA nebo ZDZ
leonek píše:
Chlapáci a jak to je u dvojplošníku ?
LV píše:
Chlapáci a jak to je u dvojplošníku ?