Zdravím.
Už jsem trošku bez nápadu, vyzkoušel jsem všechny známé (resp. zedníky s referencemi od nich a nikdo nemá čas, nebo je po operaci atp.). Zbývají mi oslovit poslední dva a tak se chci zeptat tady -NEMÁTE NĚKDO KONTAKT NA PROVĚŘENÉHO KVALITNÍHO ZEDNÍKA, NEBO MALOU PARTU SLUŠNÝCH A PRACOVITÝCH ZEDNÍKŮ, kteří by měli tak cca týden (možná míň ve víc lidech) času? Ještě doplním, že se jedná o Brandýs nad Labem nebo okolí, zedník z Plzně asi na takovou práci nepojede...
Jednalo by se o dodělání kastlíku na vodu a odpady (ty jsou už rozvedené), zarovnání podlah, omítnutí 2 místností a obložení koupelny.
Pokud ano, tak prosím kontakty sem, nebo do SZ. Díky všem.
Šikovný prověřený zedník v Brandýse n. L. a okolí?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Šikovný prověřený zedník v Brandýse n. L. a okolí?
No pokud chceš všechny uvedené práce stihnout za týden, tak se nedivím, že nikdo nemá čas. 
- Kontaktovat uživatele:
mnov píše:No pokud chceš všechny uvedené práce stihnout za týden, tak se nedivím, že nikdo nemá čas.
Jednak mi ten časový údaj řekl zedník, který to začal (a nemůže dokončit) a jednak jsem ho napsal tady pro představu. Když se někoho ptám, tak ho nechávám vyjádřit se k termínu samotného. Pokud máš jen takto "přínosné" příspěvky, tak si je dej radši doma na nástěnku, ju?
- mangos
- Kontaktovat uživatele:
SZ - řemeslník z Prahy