Akrobat pro zábavu

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ronin

Akrobat pro zábavu

#1 Příspěvek od ronin »

Ahoj,

chci si koupit nejakeho akrobata. Letam primarne vrtulniky a chci neco na vyplneni casu mezi nabijenim baterek. Mel Toro 900, ale nejak me prestalo bavit, tak chci zkusit neco jineho. Nemam to vyslovene na brutal 3D, ale jen na zakladni prvky. Mam jen tri zakladni pozadavky: EPP, mala narocnost na drahu a do 1m. Nasel jsem par vhodnych kandidatu Zlin 50LS od sadu, Triniti Va- models nebo Yak 55(Flash) od RC Factoru.

Diky
Protos, Goblin 700
chrpos

Re: Akrobat pro zabavu

#2 Příspěvek od chrpos »

Ahoj za me flash rcf
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
ExperimentatorPetr
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ExperimentatorPetr »

Ahoj, kup nějaké éro od Va-Models ..... všechny éra létají pěkně .....
viewtopic.php?f=15&t=53241

Petr
Hitec Aurora 9
3DP mini, Loop a další
honzis

#4 Příspěvek od honzis »

Přikláním se k RC Factory od 1m a méně v podstatě cokoli. Od nich létá vše. Chybu neuděláš.
Krpas

#5 Příspěvek od Krpas »

Za mě jednoznačně Yak55 od RC Factory. Mám ho už pár let a i když je to otloukánek, tak je to nejzábavnější letadlo mého hangáru :)
Nahoru to může, dolu to bohužel musí ...
Andy1pl
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Andy1pl »

Flash rc factory
JBP

#7 Příspěvek od JBP »

Yak 55 od RC Factory, přímo ho mám a naprostá spokojenost, tedy až na sobotní ránu, ale to jsem si jem poplet ruce, trochu BSI a zase je ve vzduchu.
paegas123

#8 Příspěvek od paegas123 »

Zrovna řeším stejný problém. Já osobně vemu něco od RC Factory jen nevím co rozhoduji se mezi SBACH 342 ,YAK 55 a nebo ta novinka EDGE 540 nejvíc se mi líbí asi ten YAK ale jaksi si nemůžu vybrat. TAdy na foru propaguje každej něco jiného a já nevím kterej je nej. nej. nej. :roll: kdyby tak někdo poradil co je nejlepčí
DavidB
Kontaktovat uživatele:

Re: Akrobat pro zábavu

#9 Příspěvek od DavidB »

...mám Zlína od ŠADu a ten tvoje představy nenaplní, má malou VOP a SOP. Je problém ho udržet ve visu, nožák jen s velkýma obtížema... kolega má Arlina od Brixi model a to je jiná káva.
Honza.V

#10 Příspěvek od Honza.V »

Mohu doporučit
Edge
Edge
Laser
Laser

Obě letadla lítají dobře, chce si to ale ujasnit, kde a jak chcete lítat. Jestli je dostupná velká plocha a budeš spíš létat za každého počasí (silný vítr), tak bych volil větší letadlo - Edge
Jestli máš jen malý prostor a radši chceš obratnější letadlo, které víc vydrží (protože má nižší hmotnost) tak bych určitě volil crack Laser lite series.
JMalik

#11 Příspěvek od JMalik »

JBP píše:Yak 55 od RC Factory, přímo ho mám a naprostá spokojenost, tedy až na sobotní ránu, ale to jsem si jem poplet ruce, trochu BSI a zase je ve vzduchu.

Tady ještě někteří nezjistili, že přesně takhle se to má létat.
Zapáčkuješ obráceně, vezmeš vteřiňák a za pět minut letíš. Naučíš se to na tomhle letadle. S tím velkým Sůčkem když řízneš, tak máš zkažený den :wink: Když "zapáčkuju" já nebo Zdenda obráceně VL-3, nebo on toho "Čmeláka", tak máte na sr.čky ten náhrobek úspěchů leteckých modelářů :lol:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
honzis

#12 Příspěvek od honzis »

Novinka EDGE 540. Mám ji na stole a vím, že bude zase lítat tak jak má. Mimo jiné měl jsem možnost vyzkoušet všechny EPP od Rc Factory a všechny lítali fakt dobře. A ty ruce se na nich naučily, jak říkáte, páčkovat. Výhodou je, že vteřiňák schne rychle a už jej používá čím dál tím méně.
Jirka M

#13 Příspěvek od Jirka M »

Novinka EDGE 540, je z těch "metrovek" nejlehčí, tak lze očekávat, že bude padat jak list a bude více odolný vůči dobře mířené progresívní ráně, pod plynem, já vím, že by se to stávat nemělo, ale ......

Minulou neděli jsem totálně zničil Sbacha 342, tak také uvažuji o náhradě, ten nový EDGE 540 je moc pěknej a řekl bych, lépe předpracován, než ostatní metrovky, byl zde opuštěn systém "šňůrek", ale asi nakonec koupím Yaka :lol:
paegas123

#14 Příspěvek od paegas123 »

Tak jsem dneska neodolal a koupil jsem Yaka55 tak doufám že budu spokojenější.Teď musím jen objednat to něj něj vybavení. Ale stavebnice jako taková je o5 super jako vždy nejlepší.
MarthiR

#15 Příspěvek od MarthiR »

je jedno který je nej nej nej,, všechny od RCF litaji dobře a chybu neuděláš
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“