Video brýle do 50 dolarů (eco googles)

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

Re: Video brýle do 50 dolarů (eco googles)

#16 Příspěvek od Ancistrus01 »

Woita píše:Heh - u brejlí skončíme všichni - u dioptrickejch! 8O :lol:

U Google dioptrickejch brejlí :D :lol:
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Bumpy_SK »

podstata tych eco goggles je prave vo fresnel cocke, ten displej je fakt moc maly. skoda len, ze boli cele prazdniny vypredane, v septembri by mali byt uz dostupne
jamesgsf
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jamesgsf »

Mne se to líbí, je to tak jednoduchý, že by to mohlo dobře fungovat :-) asi až budou nějaké volné korunky tak to zkusím zbastlit.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
ST
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od ST »

Tak jsem z té mé sestavy, tady jak eco googles display 4,3 " a ccd kamera 420 řádků dost frustrovanej. Řeknu to asi takhe je to dost mizérie a tímhle zatím končím pokusy s touhle sestavou. Prostě ta kamerka bude chtít min. 600 a více řádků a ten display je taky prohra. Prostě půjdu zase normální cestou. Tahle současná sestava bude dobrá tak jako domácí videotelefon k vstupním dveřím. 8O
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ditri

#20 Příspěvek od ditri »

Jen doplnim. Fatsharky taky nejsou zadna slava. Mam Predatory V2. Pocitove je to jako stat 1m od monitoru a snazit se na tom hrat hru kde nesmis zemřít. Nic moc - draty atd videt jsou jen z blizka. A to litam quad. Dominatory jsou na tom mozna lepe ale zrejme ne zase tak moc tusim ze Predatory majy 25stupnu uhel a Domi 30 takze tohle reseni byt vypada jak vypada nemusi byt vůbec spatne....
zskal
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od zskal »

ditri píše:Jen doplnim. Fatsharky taky nejsou zadna slava. Mam Predatory V2. Pocitove je to jako stat 1m od monitoru a snazit se na tom hrat hru kde nesmis zemřít. Nic moc - draty atd videt jsou jen z blizka. A to litam quad. Dominatory jsou na tom mozna lepe ale zrejme ne zase tak moc tusim ze Predatory majy 25stupnu uhel a Domi 30 takze tohle reseni byt vypada jak vypada nemusi byt vůbec spatne....

Můžu potvrdit že s Dominátory dráty vidím taky až v poslední chvíli :lol: Nevím do jaké míry toto dokáže ovlivnit výběr kamery. Já mám Sony WDR 700. Je sice fajn, má OSD se spoustou nastavení, ale obraz je taktak na pomalé lítání. Nevím jaký je obraz na Dominátorech v kombinaci s GoPro...ale myslím, že to taky nebude žádná hitparáda. Takže mě by tyto eco brýle taky docela zajímaly. Pokud by byl obraz lepší, tak design jde stranou :lol:
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
ditri

#22 Příspěvek od ditri »

ahoj. U gopro je vyhoda ze ma FPV vystup. Takze ti tam bezi cas a nejake další detaily které je schopno dat. Co se tyka obrazu to bude mozna o malinko lepsi - ale obe kamery mají vyssi rozliseni nez zobrazovaci jednotky v brýlích takze se hraje mozna o kvalitu obrazu > cocky atd. nicmene pro me - docela zklamani :-) naivne jsem cekal něco jako kino :-) Navíc moc nerozumim tomu proc konstrukteri sli touhle cestou > protože diky rozliseni obrazovek Fatsharku si mohli dovolit je klidne dat opticky daleko blize oku nez je tomu ted. Vůbec by mi nevadilo mit obraz "bliz" i za cenu ze vidim pixely. Nevim presne, ale tohle je zrejme otázka optiky a nebylo by to snad nerealne resit. Takhle koukam na sice ostry obraz, ale nekde v dalce v tunelu.
Woita
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Woita »

Dělají se brýle s různými úhly, attitude jsou nejširší. To už není úplně jako v tunelu.
Tady se o tom trochu diskutovalo:
http://fpvlab.com/forums/showthread.php ... FOV-angles
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
zskal
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od zskal »

Já jsem se díval jen přes Dominátory tak nemůžu porovnávat FOV u jiných brýli, ale u těch Dominátorů se mi FOV zdá dostatečné. Už jsem tu někde psal, že když něco hledám v rohu, tak už musím koulit očima abych si to našel. To je možná jen ozvyku. Spíš mi vadí že pořádně nerozeznám detaily. Já nechápu jak je schopen lítat např "juz70"nebo"vegetoast1"takovým fofrem mezi různými překážkami. To já bych skončil po pár vteřinách... :lol: Nechápu jak tihle chlapci přes ty brýle vidí... :roll:
krtek2k

#25 Příspěvek od krtek2k »

No je to šílený , mám jen predatory V1 , a tam prostě vidím fakt jen tak akorát abych jentaktak nenaboural. :)
Každopádně juz70 je určitě borec, kterej dá třeba deset desetiminutovejch letů denně ,
takže on je prostě vylítanej , a umí to bravurně i za těch podmínek , kdy my naříkáme , že prd vidíme.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
zskal
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od zskal »

krtek2k píše:...Každopádně juz70 je určitě borec, kterej dá třeba deset desetiminutovejch letů denně ,
takže on je prostě vylítanej , a umí to bravurně i za těch podmínek , kdy my naříkáme , že prd vidíme.

On je opravdu moc dobrý, ale taky je dobře zasponzorovaný. Takže když se někam netrefí a poláme pár vrtulí, je to pro něj jen otázka toho času na výměnu vrtulí. Na nás jdou v tomto případě už mrákoty z představy další objednávky za x set korun... :(
blesk
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od blesk »

mě by akorát zajímalo čím ten FPV signál praží :-D
ST
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od ST »

Máte někdo TIP na slušnej Display aspoň VGA rozlišení (640x480) ? Já mám zatím ten 380x240 od www.flaizar.cz a kdyby bylo něco lepšího ve velikosti kolem 4,3-5" to by bylo fajn.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od RCStudio »

Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RCStudio »

Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“