Canary set ZEBRA 4FM

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
kadlman

Canary set ZEBRA 4FM

#1 Příspěvek od kadlman »

Zdravím,
prosím o radu. Jedná se o RC soupravu ZEBRA 4FM prodávanou v setu Canary. Jaké jsou zkušenosti s touto soupravou ? Je vůbec vhodná pro ovládání modelu se spalovacím motorem ?

díky
woro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od woro »

Zatím jsem s ní neměl žádný problém, nevím proč by měla být nevhodná do spalováka. Jenom nezapomeň přijímač a baterky správně zabalit a vyvést anténu tak, aby ji nic nerušilo.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Nakadah »

Bude v pohode fungovat, nebal bych se ji. Nak
blacklight

#4 Příspěvek od blacklight »

Zebra je přebalený některý z Hiteců. O kvalitě vysílačů Hitec by se dalo spekulovat , ale pokud bude vše chodit tak jak má , není problém. Ale když bys pořizoval něco většího (kolem 2m) za víc peněz tak pak už se hodí investovat i do lepšího vysílače.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
woro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od woro »

blacklight píše:Zebra je přebalený některý z Hiteců. O kvalitě vysílačů Hitec by se dalo spekulovat , ale pokud bude vše chodit tak jak má , není problém. Ale když bys pořizoval něco většího (kolem 2m) za víc peněz tak pak už se hodí investovat i do lepšího vysílače.
Je to Laser 4, před týdnem jsem se díval na desku. Jen na ty mixy a ATV tam nejsou vývody, to se ale prý dá v případě potřeby snadno dopájet. Přijímač je přebalený HFS-05MS a serva HS-55.
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jirak »

Zebra 4FM je muj oblibeny vysilac a protoze hodnoceni bylo zatim kladne, dovolim si jednu negativni vec. Ma velmi jemne trimy bez aretace, takze po kazdym presunu vysilace je nutne trimy znovu nastavovat.
woro
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od woro »

Jirak píše:Zebra 4FM je muj oblibeny vysilac a protoze hodnoceni bylo zatim kladne, dovolim si jednu negativni vec. Ma velmi jemne trimy bez aretace, takze po kazdym presunu vysilace je nutne trimy znovu nastavovat.
Od toho mám kufřík :wink: Zebra je docela v pohodě rádio, zatím jsem s ní neměl potíže. Jenom nevím jak se na výkonu podepisuje použití šestičlánku, ale asi by to neměl být problém.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“