DJI NAZA
Re: DJI NAZA
vyborne.. tak 4.0 firmware (zatial) nejde dat na Naza M V1!!! Co ti cinania robia...
FY680 hexa + GHT 3axis + Nex5, QAV400 + 3axis H3-2D, 433/2.4/5.8 GHz, T14/Taranis, EZUHF, Dominator
Už sa teším na vaše skúsenosti so 4-kou, s 3,16 som nebol spokojný, nateraz lietam s 3,14
DJI F550, NAZA-M, Futaba T8J, GPS, H3-2D, HERO3, FatShark Attitude SD,Dji 10x3.8
camman píše:Už sa teším na vaše skúsenosti so 4-kou, s 3,16 som nebol spokojný, nateraz lietam s 3,14
s cim si ako nebol spokojny? 3.16 lieta tak isto ako 3.14
inak - zatial to nejde upgradnut, idem skusit svoju V2
FY680 hexa + GHT 3axis + Nex5, QAV400 + 3axis H3-2D, 433/2.4/5.8 GHz, T14/Taranis, EZUHF, Dominator
neviem prečo, ale moja F550 s NAZA-M V1 upgr. na V2 na 3,14 lieta dobre, pri 3,16 sa stávalo, že v určitých chvílach sa zvrtla, otočila a bola neovládateľná a išla k zemi. stálo ma to 2 ramená a 1 vrtuľu. už som nemal odvahu zisťovať čo je za tým.
DJI F550, NAZA-M, Futaba T8J, GPS, H3-2D, HERO3, FatShark Attitude SD,Dji 10x3.8
camman píše:neviem prečo, ale moja F550 s NAZA-M V1 upgr. na V2 na 3,14 lieta dobre, pri 3,16 sa stávalo, že v určitých chvílach sa zvrtla, otočila a bola neovládateľná a išla k zemi. stálo ma to 2 ramená a 1 vrtuľu. už som nemal odvahu zisťovať čo je za tým.
fu, tak to fakt nechapem, ja mam identicke vlastnosti na 3.14 aj 3.16 (na TBS Discovery, TBS Discovery Pro, FY680).
btw. upgrade nejde ani na V2 -> tak to bude asi zatial problem na ich serveroch
- gardenroute
Ja jsem se take vracel na 3.14, s 3.16 byla koptera takova neklidna a hodne driftovala i v rezimu GPS ATTi, kde predtim se na miste nikdy ani nehla. S 3.14 se me to neprojevilo.
Phantom s 9" vrtulemi (detail viz podpis).
Phantom s 9" vrtulemi (detail viz podpis).
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
stanleyy píše:no, podla mna toto:
"Add Flight limits (Default Max Height is 2000m and Max radius is 2000m)."
ale hlavne toto:
"Optimize the taking off conditions to meet most requirements of taking off on moving vehicles."
naznacuje, ze stabilizacny algoritmus bol riadne prekopany.. Ved uvidime! Dnes to davam na svoje koptery.
4ku si zatim nestahnes, jen AS sw 2.18.... a ten te dnes dal nepusti!Zitra bude situace jina
- gardenroute
To je pokazde takto pretizene 
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
nevyzera to byt pretazene.. iba to pos*ali ako zvycajne...
Nazdar,
A co hovorite na toto ?
Mam to chapat tak ze s tym ich Bluetooth Datalinkom na notebooku mozem naze nastavit 16 waypointov ?
A co hovorite na toto ?
Free Ground Station function available without S/N,16waypoints supported.
(Support the Ground Station on PC or iPAD when using the 2.4G Bluetooth Datalink)
Mam to chapat tak ze s tym ich Bluetooth Datalinkom na notebooku mozem naze nastavit 16 waypointov ?
eSITe píše:Mam to chapat tak ze s tym ich Bluetooth Datalinkom na notebooku mozem naze nastavit 16 waypointov ?
dobre si pochopil...
ale zasa datalink za 250 eciek... s dosahom 2 kilometre.. co ja viem.
Pravda je to drahe 
Skoda ze sa tie waypointy nebudu dat nastavit cez USB priamo do Nazy, ale tu je samzorejme na mieste to ze by si asi nevidel kde na mape to presne je :/
Inak ten 2km dosah by sa dal urcite zvacsit dobrymi antenamy
Skoda ze sa tie waypointy nebudu dat nastavit cez USB priamo do Nazy, ale tu je samzorejme na mieste to ze by si asi nevidel kde na mape to presne je :/
eSITe píše:Pravda je to drahe
rozumim dobre, ze by to melo mit BT s dosahem 2km?
Stavim copteru
tommet píše:rozumim dobre, ze by to melo mit BT s dosahem 2km?
rozumies uplne zle.
nie je to bluetooth, ale vlastne datove radio na 2.4GHz. V principe co som cital je to 115kbaudovy seriovy duplexny modem.
Bluetooth LED s tym nema nic spolocne - akurat je mozne ho pouzit na pripojenie datoveho modemu k iPadu (pomocou bluetooth)