Je v te Hati neco zajimaveho - mozost nabijet z elektriny, WC, obcerstveni
RC Heliholics Ostrava 5
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: RC Heliholics Ostrava 5
ciko: to se Vam vyplati tam jezdit pres hodinu tak casto ?
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Promiň Láďo, nahrál jsi na smeč 
Ne, bohužel nic takového tam není.
Ale prostředí a letový prostor je úžasný.
Ne, bohužel nic takového tam není.
Ale prostředí a letový prostor je úžasný.
Naposledy upravil(a) JiRas dne pát 13.09.2013 10:01, celkem upraveno 1 x.
MSH PRÔTÔS EVO 380 + DX9
JiRas píše:Ano, i hostesky roznášejí chlebíčky
No supeeer, tak to dojedu
...ne bohužel tento týden to nedávám, protože jsem se ještě nedostal k tomu "zatuhlému" šroubku na rexovi a jen s malou v120d02s se mi moc ven nechce..
Navíc tento týden je ještě takový hektický..
Ale příští týden už bych se rád proletěl
Lada1 píše:ciko: to se Vam vyplati tam jezdit pres hodinu tak casto ?
Jak píše Jiras, nádherné prostředí a panoráááámata
Ladik, nečteš -nevýš !!!
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Počasí se umoudřuje, jak se zdá. V Ostravě už to docela vysychá
http://www.uszsmsk.cz/Default.aspx?subh ... raHeliport
Takže pomalu nabíjím a když se to neposere, tak odpoledne na Hati.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
ciko7 píše:Počasí se umoudřuje, jak se zdá. V Ostravě už to docela vysychá
Tak a ja si asi pujdu zalitat na RMK Dubnica nad Váhom prset prestalo a vzhledem ze mam sebou heliny tak pujdu do oblak.....byl jsem se tam podivat ale prselo jinak taky dost dobry letiste a prostoru na rozdavani jo holt ma to nekdo stesti ze to maji relativne blizko jak z Dubnice tak i z Trencina a okoli.....
Logo550 SE-HC3-SX,Kontronik Jive 80HV+AR8000,MSH-MiniProtos
Spektrum DX8-DSMX.DJI SPARK Combo
Spektrum DX8-DSMX.DJI SPARK Combo
- Xenomorfus
Zdravicko vespolek, panove. Potreboval bych poradit trosku z jineho soudku nez Heli. Ve vasem klubu mate par kluku se samokridlama osvetlenyma LED pasky. Nechci vymyslet uz vymyslene a vyzkousene. Kdyby nektery z Vas mel chvilku casu a prostoru a mohl nejak shrnout podstatne detaily o koupi, instalaci a zapojeni tohoto nasvetleni kridel, nebudu se zlobit
. Pripadne nejaka lehka fotopriloha, pripadne jestli treba nekdo planuje nekde zalitat s heli a vzal by to s sebou, abych to mohl omrknout, prijedu si. Dekuji.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Xenomorfus píše:Zdravicko vespolek, panove. Potreboval bych poradit trosku z jineho soudku nez Heli. Ve vasem klubu mate par kluku se samokridlama osvetlenyma LED pasky. Nechci vymyslet uz vymyslene a vyzkousene. Kdyby nektery z Vas mel chvilku casu a prostoru a mohl nejak shrnout podstatne detaily o koupi, instalaci a zapojeni tohoto nasvetleni kridel, nebudu se zlobit. Pripadne nejaka lehka fotopriloha, pripadne jestli treba nekdo planuje nekde zalitat s heli a vzal by to s sebou, abych to mohl omrknout, prijedu si. Dekuji.
Tihle kluci to tady u nás mají.... Seltino, Zaja.cz, IvoGSM
Většinou je najdeš na Trávce. Tak se s nimi zkus spojit
Jen ještě dodatek . Seltina bych Ti moc nedoporučoval. On Ti sice poradí, jak nasvětlit samokřídlo. Jenže Tě potom hned vyzve na soubou v krájení samokřídel. No a ten se neodmítá
No ciko7 má naprostou pravdu, ale výzva na souboj je ten správný adrenalin
. Já si na příští Trnávku plánuju postavit trošku větší křídlo než mám teď a taky si do něho dám nějaké vychytávky, aby nebylo tak lehké mně překrojit 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Dneska, pokud to vzhledem k počasí půjde, budeme lítat s Goosem v Orlové u Milana. (od 14 hod)
MSH PRÔTÔS EVO 380 + DX9
- Xenomorfus
Diky, kluci. Se "seltinem" uz sme se potkali na Trnavce, takze to budu zkouset pres neho
. A zakomponuju teda dubovou náběžku (jako u klasickych konstrukcnich modelu)
.
Xenomorfus
Takže dnes hodně špatný den.
Bohužel jsem doplatil na svou nedůslednost při kompletaci heli před letem.
Compas 7HV používá k upevnění kabinky stejný způsob, jako Goblin. Tedy uchycení 2-ma šroubky po stranách. Bohužel jsem se při nasazování kabinky zapovídal a zapoměl jsem ty 2 šroubky do úchytu zašroubovat. Po vzlétnutí se nic nedělo, odstartoval jsem , nějaký tic-toc, pak osmička,opět tic-toc a v tom to přišlo. Kabinka se z heli uvolnila, následně ji trefily listy, čímž se celá heli rozhodila takovým způsobem, že došlo k přeseknutí ocasní trubky a následné téměř ,,explozi" heli.
Ještě to nemám rozebrané, ale prvotní ohledání zemřelé je :
Hlavní i vrtulkové listy, 2x spodní plato rámu,ocasní trubka, řemen, kabinka (tu už ani mistr Michall nespraví)
, táhla na gripy, kámen zadní vrtulky, hřídel zadní vrtulky,přepákováni na vrtulku, táhlo serva zadní vrtulky, ocasní vzpěry. Po rozebrání ještě určitě něco přibyde, nevím zatím jak hlavní a příčná hřídel a ostaní ložiska apd. ...
Bohužel jsem doplatil na svou nedůslednost při kompletaci heli před letem.
Compas 7HV používá k upevnění kabinky stejný způsob, jako Goblin. Tedy uchycení 2-ma šroubky po stranách. Bohužel jsem se při nasazování kabinky zapovídal a zapoměl jsem ty 2 šroubky do úchytu zašroubovat. Po vzlétnutí se nic nedělo, odstartoval jsem , nějaký tic-toc, pak osmička,opět tic-toc a v tom to přišlo. Kabinka se z heli uvolnila, následně ji trefily listy, čímž se celá heli rozhodila takovým způsobem, že došlo k přeseknutí ocasní trubky a následné téměř ,,explozi" heli.
Ještě to nemám rozebrané, ale prvotní ohledání zemřelé je :
Hlavní i vrtulkové listy, 2x spodní plato rámu,ocasní trubka, řemen, kabinka (tu už ani mistr Michall nespraví)
Au - to mě mrzí. 
Vždy je to špatný, ale když to není "na ruce", tak to mrzí dvakrát tolik.
V celku se mi ta tvá heli, Renku, líbí opravdu víc, tak to dej co nejdřív dohromady a už to nerozebírej...
Edit: Kamaráde tu fotku jsem si prohlédl, až teď a zmrazilo mě - blbý dva šroubky a takový průšvih...
Vždy je to špatný, ale když to není "na ruce", tak to mrzí dvakrát tolik.
V celku se mi ta tvá heli, Renku, líbí opravdu víc, tak to dej co nejdřív dohromady a už to nerozebírej...
Edit: Kamaráde tu fotku jsem si prohlédl, až teď a zmrazilo mě - blbý dva šroubky a takový průšvih...
Naposledy upravil(a) Sváťa dne sob 14.09.2013 19:13, celkem upraveno 1 x.
Spektrum DX8 + Phoenix
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
ciko: ty mas letos snad stejne zarezu jako ja pomalu 
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...