Viking2-E-6Kw a projekty mé či mých přátel
Re: Viking2-E-6Kw a projekty mé, či mých přátel
Jasně to tam píše...kalibrace by prodražila cenu (bez korekcí z baro komory)by to nešlo. A ta baro komora je otázka přez mega kč!!!
No začne sranda...na obrázcích jsou variables SkyAssistanta....jak bude trošku času,tak na to hupsnu.
No začne sranda...na obrázcích jsou variables SkyAssistanta....jak bude trošku času,tak na to hupsnu.
Nějak se mi zdá, že SA neměříš stejným metrem jako ostatní věci. Nepostřehnul jsem, že bys zastával názor, že třeba letadla od Valenty nemají AA kvalitu, ale ta by prodražila cenu, tak je to vlastně jedno.
A že Piotrek prodává vario, které sice správně pípá, ale ukazuje blbé hodnoty a hlavně takovou "nepodstatnou" informaci zatají - to ve mě uplně důvěru nevzbuzuje...
A že Piotrek prodává vario, které sice správně pípá, ale ukazuje blbé hodnoty a hlavně takovou "nepodstatnou" informaci zatají - to ve mě uplně důvěru nevzbuzuje...
RedAce píše:Nějak se mi zdá, že SA neměříš stejným metrem jako ostatní věci. Nepostřehnul jsem, že bys zastával názor, že třeba letadla od Valenty nemají AA kvalitu, ale ta by prodražila cenu, tak je to vlastně jedno.
No...ano neměřím a proč bych měl?
SA je a bylo vždy pro mne hlavně Variometr,to,že je konfigurovatelný jsem věděl, ale nevěděl jak a co je co. Navíc okamžitá reakce výrobce je super a né obvyklá. Mohl mlžit a svádět to na kde co.. Tohle je jen nastavení korekčních parametrů...(to zažívám i u své práce běžně a to jsou stroje za miliony).
Jo projdi si forum na pitlab.com Moc se mi líbí,že problémky řeší a nemlží.
SA je jen doplněk do modelu a létat se dá i bez něj(a stojí oproti modelu prd), ale když koupíš model od Valenty,tak parametry processoru rozhodně model nevylepšíš
RomanSadilek píše:kluci díky za rady, ráno byl trochu adrenalin, lepil jsem MPX konektory trupu a nějak mi to celé zatuhlo, nešlo to rozpojit.naštěstí více síly pomohlo
ta kalibrace skyassistanta - napadlo snad není tlakové čidlo(celý systém snímání tlaku) závislé na teplotě, pak kalibrace nebude přesná.
Moc to nechápu proč to Piotrek nedělá u každého kusu.
ještě dotaz na lepení MPX křídlo-trup, mám první přilepit konektor do trupu?
Prvně přilep konektory do trupu a pak postupuj třeba tak jak jsem to popsal na blogu. Lepil jsem 5min. epoxi BSI.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Tak mám doma konečně náhrady serv Hyperion WING do Vikinga. Přišly mi 4 kousky MKS DS6125. Je to parádní kousek serva. Hlavně žádné vůle a tichý chod. Co jsem tajně doufal, tak se nevyplnilo a musel jsem odfrézovávat původní překližkový domeček pro servo, protože ty MKS jsou o kousek menší. Docela opruz, ale jde to. Opatrnosti ale není nikdy dost.
A máš k tomu i ty MKS ..BEC ? Páč tyhle super serva těžce rozdýchávají víc než 5V...(proto to MKS taky vytvořilo,neb to lidem hořelo v křídlech na 5 články NiMh)
No tak dobře, jsi moc rychlej,
nejsou to MKS ale TGY 777MG ale mám už jedno v křídle a zatím super pocity, tichý chod a středení taky super a hlavně žádné vůle. 
Jestli jsou to KST s jinou nálepkou....tak ty chodí naprosto v pohodě.
Jo je to stejný servo akorát s jinou nálepkou.
Mám to servo na měřáku a při pohybu serva si to veme 80mA na obě strany. Po dojetí na doraz to jde na cca 20mA. Takže ověřeno, že by to měl být OK a žádné brutální špičky na osciloskopu taky nejsou. Takže asi bude klid. Jediné úpravy co jsem dělal na mechanice, bylo lehké proškrábnutí pantu, tak abych ho neprotrhnul a rozhýbání klapky ( každá cca 500x ).
Jo už jsem na to na hobbykingu čuměl. Nejlepší je jak ta cena pěkně driftuje...
Hořejší...847kč, Hobbyking..556kč....Ta samá věc...
Na těch 4 kusech jsi ošulil CZ prodejce o 1162kč...
:-)
Kolega je už celou sezonu létá v Aspire a naprosto v pohodě...Life 850mAh napřímo.
Hořejší...847kč, Hobbyking..556kč....Ta samá věc...
Kolega je už celou sezonu létá v Aspire a naprosto v pohodě...Life 850mAh napřímo.
No jo stydím se moc ... 
Hele Stando, já se dopředu mooooc omlouvám, ale tohle mě prostě nedalo 
To si jako myslíš, že si koupíš kompozita a pak to osadíš nějakejma mrdkama z hobykingu? Tady je to pořád dokola...
[/quote]
ST píše:[quote="RedAce"]Aha...nevím proč jsem pořád přepokládal, že ty Dymondy jsou větší, takže jsem alternativu na HK hledal ve špatném oddělení![]()
Stejně mi ale přijde, že ta serva jsou strašně malá a slabá na takové letadlo...
To si jako myslíš, že si koupíš kompozita a pak to osadíš nějakejma mrdkama z hobykingu? Tady je to pořád dokola...
Hele , pro mě jsou ty s prominutím mrdky právě ty Hyperiony WING. Doporučuju, moc se nekoukat dovnitř do oddělení elektroniky. Jo změnil jsem názor, ale tohle TGY777MG není servo za 5 doláčů. Asi tak. Jinak v pododě. 
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Prúd pod záťažou si meral, alebo to nejdeš riskovať?
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E