zskal píše:No stanleyy....to TBSko ti jen tiše závidím...

Maká ti to moc pěkně. Můžeš prosím napsat jaké tam máš motory a vrtule a kolik ti to celé váží? U toho OSD se ti GPS chytá v pohodě? Já mám Remzibi a jsem s ním i spokojený, jen GPS někdy fakt dlouho stávkuje. Je to ale možná taky momentálním místem letu a časem, protože někdy se to chytne hned a během chvilky mám lock na 7 satelitech. Ale někdy čekám i 10 min a to ještě nenabere ani těch 7 sat. pro úspěšný lock. Přitom Naza už má lock dávno. Chtěl jsem proto jít do iOSDmini, ale když jsem se tady dozvěděl že nepodporuje proudový senzor, tak to je o ničem...

to bud rad, ze si nevidel moje TBS Pro, to zavidim aj ja sebe

Nie, vazne.. to stare Discovery mam len na testovanie, robime s kamosom gimbal a ladime akurat antivibracne podlozky kvoli zele efektu na Gopro.
Mam doma 2 Discovery stroje:
1) testovacie TBS Discovery (to video je z neho): Naza Lite + GPS, 420TVL CMOS fpv kamera, video switch, TBS EZOSD, TBS 750kV motory + 30A TBS ESC regulatory + Graupner 10x5 vrtule, FRSky 8ch receiver s RSSI, 5.8GHz 200mW TBS rookie TX s CPL antenou, homemade gimbal s Gopro 3 black edition + mikro doskou postavenou na Arduino Nano (mam na predaj plosaky, keby niekto chcel). S bateriou GensAce 3300mAh 4s mam AUW 1790g.
2) TBS Discovery Pro: Naza V1 + GPS (4.00 firmware), TBS 900kV v2 motory + 30A TBS Bulletproof regulatory + Graupner 9x5 vrtule, EZUHF 8 kanalovy diverzitny receiver, 2.4GHz 500mW Lawmate, gimbal s Gopro 3 black edition, TBS69 FPV kamera.
AUW hmotnost s 3300mAh 4s bateriou je nieco cez 1700g
s GPS nemam ani som nikdy nemal absolutne ziadne problemy, ani na Naze, ani na OSD. Maximalne cakam 1 minutu na lock na OSD, ale vacsinou to je menej. Discovery je asi najlepsie ovladatelny stroj, ktory som mal. Za tie peniaze skvela volba, odporucam (staci aj "normalny" Discovery).
FY680 hexa + GHT 3axis + Nex5, QAV400 + 3axis H3-2D, 433/2.4/5.8 GHz, T14/Taranis, EZUHF, Dominator