companion9x - chybí možnost volby pxx

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Odpovědět
Zpráva
Autor
abuk

companion9x - chybí možnost volby pxx

#1 Příspěvek od abuk »

Ahoj, nemohl by mi prosím někdo poradit :-)
Chtěl jsem si zalétat s mojí t9x na simulátoru, ale zjistil jsem, že open9x nemá pcm protokol a pomocí ppm to nefungovalo. S původním originálním firmwarem jsem pomocí pcm neměl problém. Ale v mém radiu s open9x pcm protokol nebyl. Tak jsem se rozhodl update na novější verzi, kde jsem se dočetl, že je možnost nahrát s fw i pxx protokol (pcm). Já ho však v nabídce kde se volí součásti fw nemám :-(.. Prostě nemůžu nikde zaškrtnout pxx. Verze fw radia je 2768.
Verze companion je 1.48...
Možnosti jako frsky, jety, atd.. tu jsou, ale ten zatracený pxx protokol ne :-(...

Děkuji za reakce a rady :-)

neVyřešeno - Chyba byla v companion... Stáhl jsem verzi 1.14 a ta možnost pxx tam je :-D
Edit: Ale ve vysílačce po flash opět volba pxx není :-/
Naposledy upravil(a) abuk dne stř 25.09.2013 22:54, celkem upraveno 2 x.
Pip

Re: companion9x - chybí možnost volby pxx

#2 Příspěvek od Pip »

Podívej se do "Editace modelu" (vyber si některý ze svých modelú a otevři si jej v Companionu, pokud je máš zálohované v PC). Vlevo dole je roletka s výběrem "RF modul". Tam je i možnost výběru PPMsim. Nevím zda ti to pomůže, osobně jsem to netestoval.
Pokud něco nefunguje, tak je čas pročíst si návod k obsluze ...
abuk

Re: companion9x - chybí možnost volby pxx

#3 Příspěvek od abuk »

Díky, to jsem zkoušel, ale ten signál je pořád špatný... Když dám simulaci fw rádia na pc, tak tam ta možnost protokolu pxx je, ale jak fm nahraji do rádia, tak je tam jen PPM, PPM16 a PPMsim... PPMsim funguje alespoň přes USB,...
Odpovědět

Zpět na „Turnigy T9x“