Pult na Auroru /takoví jsou mezináma ,,modeláři"

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fockerr

Pult na Auroru /takoví jsou mezináma ,,modeláři"

#1 Příspěvek od Fockerr »

Chtěl bych se s Vámi podělit o ,,zkušenost" o koupi podomácku udělaného pultu na Auroru. Na model bazaru prodával pult jistý pán z Třince. Po tel. domluvě mě nabídnul pult s dobírkou na 720 Kč. Při vyzvednutí jsem zaplatil 750 Kč. Ale po rozbalení balíku to byla hrůza. Pult byl polepen tapetou, která se odlepovala. Po dalším tel. hovoru s prodejcem mi bylo sděleno, že mě pult vymění. Bylo to samé. Jako ručně dělané a ne jak mě prodejce ujišťoval, že je to vyrobeno na CNC. Bylo to osobně po domluvě. Tak jsem chtěl peníze vrátit, ale odpověděl, že hotovost nemá a že platí kartou. Tak jsem mu řekl, že mu to pošlu na dobírku za tu samou cenu tj. 750Kč. Ať to zkrátím dnes mě odepsal, že mě s dobírkou pošle 600Kč. Jinak to nepřebere. Ještě mě osočil..., ale to se ani nehodí napsat.

Takže TAKOVÍ jsou někteří, co by MODELÁŘI!!!!
Petr.
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

Re: Pult na Auroru /takoví jsou mezináma ,,modeláři"

#2 Příspěvek od petrcorrado »

jestli to byl ten pult co byl na model bazaru - tak z těch fotek to bylo vidět, že to je tapeta a že to je samodomo, nakonec v tom inzerátu to bylo napsáno, že to není koupený. Jestli to je tedy ten samý případ. :!:
therccustomjets.cz
customwings.cz
paegas123

#3 Příspěvek od paegas123 »

Nechápu proč si nekoupíš origo pult. http://www.jino.cz/pult-hitec-aurora-cerny-4109.html Zase tak drahej není a pokud chceš šetřit tak si můžeš koupit za 4 stovky taky dřevějenej ale né dělanej na koleni ale profi výrobek http://www.mgmodel.eshop-zdarma.cz/g489 ... ORA+9.html a pokud chceš uplně šetřit tak si ho postav sám ,zase tak složitý to není.
kovaco

#4 Příspěvek od kovaco »

Nejlevnejsi je varianta ridit palcema. :D
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
jardah62

#5 Příspěvek od jardah62 »

kovaco píše:Nejlevnejsi je varianta ridit palcema. :D

Palcema já nerad. Lepší ruku pohodlně položit a knyply držet každý ve dvou prstech.
A co je to za modeláře, když si pult pro sebe nedokáže udělat? A to, že někdo nabízí předražený klump - to je pouze otázka, zda najde někoho, kdo koupí.
Jardah
PEO
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od PEO »

Toho pána z Třince taky znám :lol: Dál nebudu komentovat,taky jsem naletěl.............
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
Tsisters

#7 Příspěvek od Tsisters »

Stydím se :oops: za to, že jsem z Třince, ale pána neznám
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Fockerr

#8 Příspěvek od Fockerr »

Dobrý den,
odpověď pro jardah62 Když Vám ten prodejce tvrdí, že je to děláno na CNC, tak si myslím, že je rozdíl řezat to doma na koleně lupinkovou pilkou! A v tom je asi rozdíl. Vy jste asi nic nekupoval a máte doma CNC stroj a tedy si vyrobíte vše sám.
racek74
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od racek74 »

Ještě k tomu pultu , já používám na A9 originál pult z Hitec Prism 7 , jen jsem ho musel trošku upravit , dole vysílač podložit , nahoře předělat uychycení a jednu stranu vnitřku poodříznout , bylo to rychlé , jadnoduché a nevypadá to zas tak blbě myslím. Prismu ještě mám , ale už jen jako raritu ve skříni , je to neprodejné a pro mě už nepoužitelné , ale ve své době jsem střídal rádia a byla tam z úspěchem i Futaba FF9.
Přílohy
Fotografie0074.jpg
Fotografie0073.jpg
jardah62

#10 Příspěvek od jardah62 »

Fockerr píše:Dobrý den,
odpověď pro jardah62 Když Vám ten prodejce tvrdí, že je to děláno na CNC, tak si myslím, že je rozdíl řezat to doma na koleně lupinkovou pilkou! A v tom je asi rozdíl. Vy jste asi nic nekupoval a máte doma CNC stroj a tedy si vyrobíte vše sám.

Pokud prodejce tvrdí něco a reál je jinde tak je otázka, jestli se to dalo poznat z fotky (pokud to byla fotka nabízeného předmětu) nebo ne. Pokud ano, je část "viny" i na kupujícím. Pokud ne a prodejce toto může provádět opakovaně, je to i věc "obchodní cti" provozovatele serveru, aby takového prodejce eliminoval např. zveřejňováním jeho hodnocení kupujícími. Protože pokud takový prodá jednou a ohlas je negativní, tak pokud nabídne podruhé, už musí všichni vidět že s jeho obchodem nebyla spokojenost. A pokud takovýhle "feed back" chybí, tak já bych tam raději nenakupoval.
Ale taky už jsem se několikrát napálil, to je bohužel asi normální.
A na výrobu jediného kusu pultu nebo čehokoliv nepotřebuju CNC mašinu. Řezat s lupenkovou pilkou jsem nezapoměl a většinou je to rychlejší než ideu zpracovat v PC do dat, poslat kamarádovi na CNC frézku, pak ještě tak 2 odlaďovací kolečka a po 3-5 dnech mít vyfrézované díly. Pravda, je to "profesionální", pohodlnější a samozřejmě míň modelářské.
Jardah
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“