Hosi,
toto je moja blba skusenost z dnesnej soboty.
Lietame na byvalom agroletisku,asfalt,pocasie nadherne,skoro bezvetrie.Kamo bol v lufte s 2,2 Jakom benzin,ostatok na kraji na stojanke cumel.Zrazu prislo po drahe,ked bol v lufte,auto a zastalo na prahu drahy.Po asi mininnute som sa vybral k nemu,ze teda lietame,a sadame prense z toho smeru,nech sa postavi vedla nas,na stojanku cca 30 m bokom.Odpovedal,ze on ide tiez lietat...V tej chvili som dostal ranu na solar plexus od 2,2 m jaka.....chcipol motor(lebo rcgf je podla mojho kamosa dobra znacka)
a pri nudzovke som to dostal.Lave rameno hematom,pravy palec necitim,modry ako vlajka eu.A troska krvi...ako pri defloraciii asi.
Ud sa otocil a poodisiel asi 100m dalej a zacal rozkladat svoj lietajuci padak.Toto ma bytostne nasralo,to nebol laik,rozumel co je smer vetra,spolahlivost systemu,bezpecnost.Zbalil som saky-paky,nebudem startovat proti nemu s 2,2 Veloxom, jeho autu...atp.Znechuteny som to zbalil,a siel za nim.Som sa predstavil,uz ma poznal...a uznal svoje tri chyby.Ked sa lieta,po drahe sa NECHODI,NEJAZDI.Na prahu drahy nestoji ani ud.a na pol drahy ostat stat a rozbalovat padak s vetrakom...sorry...Nejde o eroplan za par sto euro ale jeho hnaty su kurevsky drahsie.V dobrom sme sa rozlucili a uznal pochybenie.
..PS ja si davam obklady na palce,a laket,inac je to happy end.
HOWH
Stále dodržujete nepsaná pravidla...?
Re: Stále dodržujete nepsaná pravidla...?
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
Boro píše:Hosi,
toto je moja blba skusenost z dnesnej soboty.
Lietame na byvalom agroletisku,asfalt,pocasie nadherne,skoro bezvetrie.Kamo bol v lufte s 2,2 Jakom benzin,ostatok na kraji na stojanke cumel.Zrazu prislo po drahe,ked bol v lufte,auto a zastalo na prahu drahy.Po asi mininnute som sa vybral k nemu,ze teda lietame,a sadame prense z toho smeru,nech sa postavi vedla nas,na stojanku cca 30 m bokom.Odpovedal,ze on ide tiez lietat...
HOWH
Zdravím,
je to asi týden a podobná zkušenost. Také bývalé agroletiště ........ a najednou mě zastavil přímo před ksichtem (já éro v luftě) magor i s rodinkou v autě, na plaťáku pionýra a oznámil "já tu jdu jezdit na motorce"
Lítat kam:
Na letiště klubu ve kterém jsem členem.
Všichni se známe, ptám se jestli nebude vadit když to hodím do vzduchu když on zrovna taky lítá.
Stojíme kousek od sebe a informujeme se navzájem. Třeba: Letí ULL, jdu na přistání.
Na polňačku.
Těžko na polňačce někoho potkáte, pokud to není polňačka někde u letiště....
Na "cizí" letiště.
Pokud tam nikdo není, odvážím se litat. Pokud někdo přijede domluvím se viz níže.
Pokud už tam někdo z místních je, zeptám se jestli bych si mohl na jejich letišti zalítat
podle jejich pravidel !
Na letiště klubu ve kterém jsem členem.
Všichni se známe, ptám se jestli nebude vadit když to hodím do vzduchu když on zrovna taky lítá.
Stojíme kousek od sebe a informujeme se navzájem. Třeba: Letí ULL, jdu na přistání.
Na polňačku.
Těžko na polňačce někoho potkáte, pokud to není polňačka někde u letiště....
Na "cizí" letiště.
Pokud tam nikdo není, odvážím se litat. Pokud někdo přijede domluvím se viz níže.
Pokud už tam někdo z místních je, zeptám se jestli bych si mohl na jejich letišti zalítat
podle jejich pravidel !
DX6i
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
- Přílohy
-
- imagesCA2FXHH5.jpg (5.11 KiB) Zobrazeno 302 x
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/