Akrobat do auta - trvale
Re: Akrobat do auta - trvale
mal som (este aj mam) a lietal s UMX F4U corsair, co sidce akrobat nieje, ale nelietal dobre. Ovladanie jedna hrôza. Preto píšem, ak už umx, tak s tym as3 gyrom (či ako sa presne volá).
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
Tak si polietaj s Extrou Expert od Microinvent a Micro 4site a Micro Extra 300 od Eflite.
Gyro nemaj´´u a lietajú skvelo.
To je tým že nemajú profil krídla a priestorový trup, model s priestorovým trupom a ešte akrobat v tejto veľkosti musí proste lietať zle a na 3D akrobačku je absolútne nevhodný.
Gyro nemaj´´u a lietajú skvelo.
To je tým že nemajú profil krídla a priestorový trup, model s priestorovým trupom a ešte akrobat v tejto veľkosti musí proste lietať zle a na 3D akrobačku je absolútne nevhodný.
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
EF Slick (GP123) 2.6m.
Micro Extra 300 ledva visí a motor vydrží 50-100 letov. Niečo úžasné. Krabica zaberie toľko ako poskladané EPP.
Tak čo sa dá čakať od jednosmerného motora s prevodovkou
Existuje ale aj možnosť konvertovať na strieďák.
JA som si postavil svoju 52cm, video aj vlákno tiež v Akrobacia a 3D létaní,
takže sa dá inšpirácia čerpať aj odtiaľ.
Existuje ale aj možnosť konvertovať na strieďák.
JA som si postavil svoju 52cm, video aj vlákno tiež v Akrobacia a 3D létaní,
takže sa dá inšpirácia čerpať aj odtiaľ.
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
EF Slick (GP123) 2.6m.
Re: Moje kritéria
LittleFalco píše:Horko v aute tomu nijak neuskodi. Tedy pokud ti na tom nebude lezet kolegovo zavazadlo, jako jednou me. To byl jediny pripad, kdy se mi zkroutilo EPP ero horkem.
Mne sa v july 2013 v kufri skrutilo smerove kormidlo na Crack Yakovi. Priehyb bol cca 1,5 cm. Ale po vychladnuti sa zrovnalo a mam na tom odvtedy cca 40-50 startov.
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
Toho tepla v lete na slnku by som sa obával.