Lidl nabidky

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

Lidl nabidky

#1 Příspěvek od RimmerCZ »

Jen pripominam pristi tyden ma lidl v letaku nejake veci co se nam modelarum muzou hodit.

http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-604 ... date=37006
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

Re: Lidl nabidky

#2 Příspěvek od Nakadah »

Dik za info, koupim si ještě jednu sadu pro jemnou mechaniku. Vibracni brusku mam doma tu stejnou na 230V a bere pekne. Aku verze bude slabsi :) Nak
chastra
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od chastra »

Škoda že v tej gravírce je jen nějakej ekvivalent speeda 400. 22W je fakt málo.
twint

#4 Příspěvek od twint »

ta sada s bitama vypada dobre, ma nekdo zkusenost s kvalitou? sou tam sestihranne bity HEX 1.5 2 2.5 3 ?
Xenomorfus

#5 Příspěvek od Xenomorfus »

Ta "fortunka" (gravirovacka) je tragicka, mozna tak za 150,-kc by to odpovidalo. Dremelka 200 stoji 1000,- a je to jina liga (120W, pres 30k/ot.). O kvalite ani nemluve.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
roman_b
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od roman_b »

Gravírku mám doma a na modelařinu plně postačuje. Nedávno jsem s ní v pohodě odřízl i šroub M8.
Xenomorfus

#7 Příspěvek od Xenomorfus »

Ano,souhlasim,pokud nebude stat 550,-kc, ale 150,- ;-). To bych si ji vzal taky. V tomto pripade pridam 400,-kc a mam Dremel.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
RomanSadilek

#8 Příspěvek od RomanSadilek »

zajima mne sada mininaradi, pasuje do dremela?
robotmz

#9 Příspěvek od robotmz »

Ja mám akuvrtačku 9,6V z tesca za 12 eur a už vyše roka s ňou vŕtam brúsim a šróbujem, akrutát má konštantných 550 otáčok, nedajú sa regulovať.

ps: tá sada je super, neoceniteľný pomocník, ledva som ju zohnal za 9 eur v jednom obchode...
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od mikymik »

A teď tam doprodávají takovou tu karimatku za čelní sklo auta za 50 Kč. Na ochranné fusaky na křídla ideální.
Woita
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Woita »

RomanSadilek píše:zajima mne sada mininaradi, pasuje do dremela?

Kup si pro Dremeleku univerzální upínací hlavičku, a už tě nebude zajímat průměr stopky, budeš moci používat vlastní vrtáčky atd. Mám jí a maximální spokojenost. Pro toto mininářadíčko si do toho Lidla dojedu. Ty tenké kotoučky mi právě včera došly (zlomil jsem poslední :) )
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od RimmerCZ »

Je tam i ta 3M seda paska - velmi dobre drzi, lepe nez std. zesilena skelna, takze obecne i na doma a dilnu doporucuju. Rekl bych, ze je to ekvivalent pattex pasky, ktere doma pouzivam, za polovicni cenu. Minule jsem toho koupil dve role.
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Nakadah »

Ta sada prislusenstvi pro "dremela" je pouzitelna dobre. Mam jich doma nekolik. Upnuti se da resit univerzalni sklíčidlovou hlavou ale radeji pouzivam sadu klestin primo od Dremelu, lepe to drzi, da se to vic utahnout a vrtacky se lip vystreduji (ve sklicidle občas spicka porad kope). A klestin je to co prodavaji v Lidlu v pohode upnutelne. Nak
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od vojta mansfeld »

Ahoj, chtěl bych si koupit toto: http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-604 ... _37047.htm a měl bych to pro vrtání a pro řezání čili frézování, vše do balzy a překližky, do laminátu asi zatím ne. Zajímá mě jak tenkého řezu s tím lze dosáhnout, jestli by s tím šly vážně řezat třeba překližková žebra, a jestli by byl potom ten řezací nástroj k sehnání jinde kdyby se zlomil, protože asi nebudou z moc kvalitního materiálu. Možná jsem naivní ale zatím jsem vše dělal jen ručně a s elektrickým nářadím nemám absolutně žádný zkušenosti tak se ptám abych pak nelitoval, prostě jestli se s tím dají reálně vyřezávat díly-dal bych si to na nějaký stojan a jen tím nástrojem jel podél nakreslených čar... Představuju si to asi dost jednoduše ale jak píšu-vždy jsem modelařil jen ručně a absolutně nevím jak to vlastně funguje. Kdyžtak mě opravte, díky a omlouvám se za takovou hloupou otázku.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
robotmz

#15 Příspěvek od robotmz »

vojta-tiež by ma zaujímali reálne výsledky pri práci ako to s ním ide...

- práve som dorezal 4 rebrá ručnou lupienkovou pílkou z 1,5 mm preglejky, dobrúsil brúsnym papierom a v strede pilníkom v rukách vybrúsil 8 mm dieru do každého.
Dokáže toto bezproblémov ten bazmeg z lidla ?? s tým, že ho na tých 4 rebrách nezničím ??
Akosi sa mi ani veriť nechce... ??

práca zhruba 3-4 hodiny a to nemám ešte v 3 rebrách drážku...
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“