DJI NAZA pokračování
-
Kamikaze591
Re: DJI NAZA
Vypadá že tady to žije. Bude naza m lite a graupner mx 16 kompatibilní s nějakou hexou kterou postavím z komponentů z hobbykingu nebo rctimeru?
Jestli budu schopný použít 2 výše zmíněné komponenty z tohoto http://www.va-models.com/eshop1/djif450combosgpsnazalitemx16drlkkamery-p-119566.html později pro stavbu větší hexy. Dík.
Jestli budu schopný použít 2 výše zmíněné komponenty z tohoto http://www.va-models.com/eshop1/djif450combosgpsnazalitemx16drlkkamery-p-119566.html později pro stavbu větší hexy. Dík.
Můžu prosím dostat odpověď včem jsou specifická serva pro gimbal?
Děkuji
Děkuji
specifická nejsou da se pouzit jak digital tak analog servo.. jen že serva krokují ale tak pokud ti to nevadí..
tak dá se nastavit frekvenci řídících pulsů 50/100/200/400 Hz
tak dá se nastavit frekvenci řídících pulsů 50/100/200/400 Hz
Naposledy upravil(a) ananas dne ned 13.10.2013 12:04, celkem upraveno 1 x.
Aha, já myslel, že tam je nějaké vyloženě specifikum.
Použiji digi s kovovýmipřevody, tak snad budou dostatečná(uvidí se).
Díky za odpověď.
Použiji digi s kovovýmipřevody, tak snad budou dostatečná(uvidí se).
Díky za odpověď.
ještě bych měl dotaz. Řeším úchyt držáku pro foťák a inspiroval jsem se tu od několika majitelů koptér, že mají vlastně podél těla natažené dvě trubky a na čumáku držák ana zadku baterku jako protizávaží. Asi hlavně z důvodu, aby se do záběru nepletly lyže a ramena koptéry.
Jako materiál jsem myslel uhlík, ale řeším zda je velký rozdíl když zvolím trubku, nebo tyčku a nebo hliníkovou trubku.
Cenově je to docela podstatný rozdíl. A ať už jeden, duhý nebo třetí, tak zda bude stačit průměr cca 12mm?
Bude tam zavěšen kompaktní foťák o váze cca 100-150g.
Jako materiál jsem myslel uhlík, ale řeším zda je velký rozdíl když zvolím trubku, nebo tyčku a nebo hliníkovou trubku.
Cenově je to docela podstatný rozdíl. A ať už jeden, duhý nebo třetí, tak zda bude stačit průměr cca 12mm?
Bude tam zavěšen kompaktní foťák o váze cca 100-150g.
Ahojte, nevíte někdo proč mi neustále driftuje copter?pořád se otáčí okolo své osy do leva.podotýkám, že mám gyroskopy zkalibrované.Dělá to i na gps pozici.
Jedná se o coptera 460 dualsky , naza -m, upgrade na naza v2, gimbal h3-2d.rádio spektrum dx6 i.
jak problém řešit.díky
Jedná se o coptera 460 dualsky , naza -m, upgrade na naza v2, gimbal h3-2d.rádio spektrum dx6 i.
jak problém řešit.díky
kontrola trimu a subtrimu na vysilaci a nova kalibrace GPS
-
salamander
Určitý čas mi to robilo na Phantomovi, otáčal sa doprava .
Mám dojem že po kalibrácii kompasu na mieste, s tým prestal .
Mám dojem že po kalibrácii kompasu na mieste, s tým prestal .
Kalibraci kompasu jsem samozřejmě udělal.Na řízení mají vliv i trimy a subtrimy?Já myslel, že se copter dá nastavit pouze softwerově, jakože ve firemvaru..
Jinak když jsem kdysi nazu koupil a měl jsem firemware 1.8, tak vše chodilo ůžasně a přesně.Bohužel jsem musel koupit krabičku nazy v2 kvůli gimbalu a nahrát nejnovější software a od té doby jen problémy, nic negunguje jak má...a ještě čekám 100 let, než se vůbec dá letět.Někdy mám pocit , že to dji ůplně nevychytává..
Jinak když jsem kdysi nazu koupil a měl jsem firemware 1.8, tak vše chodilo ůžasně a přesně.Bohužel jsem musel koupit krabičku nazy v2 kvůli gimbalu a nahrát nejnovější software a od té doby jen problémy, nic negunguje jak má...a ještě čekám 100 let, než se vůbec dá letět.Někdy mám pocit , že to dji ůplně nevychytává..
-
Kamikaze591
Chci se ujistit jestli čtu dobře, podle tohoto http://www.helifreak.com/showthread.php?t=564360 vlákna naza m lite podporuje brushless gimball, že ano?
-
Kamikaze591
Hoši mam stale verziu nazi tu červeu a frim 2.02 . Ked to aktulizujem čaka ma dáka prevratna novinka v tej stabilizacie? či to požem kludne nehat tak ako to je.
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
Duffs píše:Hoši mam stale verziu nazi tu červeu a frim 2.02 . Ked to aktulizujem čaka ma dáka prevratna novinka v tej stabilizacie? či to požem kludne nehat tak ako to je.
Od verze tuším 3.14 je to opravdu dost velký rozdíl ve stabilitě směrem k lepšímu. Já mám verzi 4.0 a maximální spokojenost. Určitě bych tu verzi 2.02 upgradoval...stojí to za to!
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
a hlavne je tam aj ochrana motorov a tým pádom aj vrtúl
DJI F550, NAZA-M, Futaba T8J, GPS, H3-2D, HERO3, FatShark Attitude SD,Dji 10x3.8
co toznamena ze regulator ma mat nadstaveni neutral na 1520us a nie 760us. to sa totisto pise v navode. ako zistim co ma moj reg. a ako to zmenim ?