problém se spalovacím motorem
problém se spalovacím motorem
Ahoj mám problém se spalovákem force engine u buggy 1:8 nenastartuju motor je možná i nezaběhlý http://www.electro24.cz/detail-466400-s ... m-4-1-ccm/ jsem totální laik a nevím co s tím je někdo zkušenější v oblasti frýdek-Místek, Paskov, Vratimov ?
Re: problém se spalovacím motorem
klidné můžete psát i rady možná jednou na plný plyn se žhavítkem na stradboxu chytl ale po sundání ze strardboxu nic
Ahoj,pokud bys měl zájem tak chodíme z kamošem jezdit a ladit.Kámoš byl taky začátečník a ted už jsi skoro všechno dělá sám,hlavně si to ladí sám.Jsme oba z Frýdku.
Záleží na nastavení karbecu a jaké palivo máš?
tak zájem určitě ano ted jenom kdy by jste měli čas případně kde
palivo 16%
Palivo je OK,a jezdit chodime zatim na parkoviste ve sviadnově na ladění idealní velká plocha a potom do Paskova na motokros dráhu.Kámoš jezdí všude kde se dá on chodí do roboty a většinou ma ranní a odpol.jezdí a zas chodím odpol.do roboty.Ale jenom někdy dělám v lese.
já jsem ještě na základce (8. třída) takže mám čas odpolendne a o víkendu je mi to jedno
jinak nejlepší by to bylo dnes, protože potom v týdnu bych mohl jedině sám, protože taťka celý týden není doma pak až příští víkend
Dneska to nejde idu odpol.do roboty a kamos je zase ted v robote,nejak pres tyden to skloubime a tatika k tomu nepotrebujes,kdyz tak se pro tebe stavime pokud jsi nekde z Frydku.
ne já jsem až za řepištěma v meziměstě přímo mezi vratimovem paskovem a řepištěma, ale do F-m chodím do školy tak po škole nebo by mě tam hodila mamka autem
Nějak to zrobime a nebo kdyby tam někde u tebe bylo misto někde na jezdění tak by jsme tam dojeli.
no za barákem je cvičistě pro psy, ale nevim jestli tam nebudou jinak tu je za barákem rybník tak kolem toho nebo po asfaltce
Naposledy upravil(a) henrysek dne pon 14.10.2013 16:17, celkem upraveno 1 x.
No uvidime jak to vyjde z časem a kdyz tak by jsme přijeli k tobě.Přes týden samo že napišu kdy přijedem.