Autodráhu nebo RC

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.

Koupit synáčkům autodráhu nebo RC?

Autodráhu analog
3
10%
Autodráhu digital
7
23%
Micro RC
8
26%
Zdůvodnit jim, že zlobili a pořídit si pro sebe další letadlo
13
42%

Celkem hlasů: 31

Zpráva
Autor
jirka_d

Re: Autodráhu nebo RC

#16 Příspěvek od jirka_d »

6 letý kluk - autodráha ho bavila max. 1 týden. Pořídil jsem mu MiniZilu, s tou jezdil 2 roky doma i venku. Poté přechod na ESavage. Občas něco praskne, ale od toho to je. Už si to sám opraví, já jen kupuji náhradní díly. :D
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od darth.hokro »

zahlasoval jsem pro rc. Určitě to má větší potenciál vzít ty mikrolosiny, jsou dost odolný modýlky. navíc si je můžou časem vylepšovat o ložiska, olejové tlumiče atd. Dráha je postavená za pár minut, stačí třebas pár CDéček na vytýčení trati, skokánky z nějaké krabice a už to sviští :)
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Marena
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Marena »

Jindra_S píše:Můžeš mi napsat, co to bylo za značku?
Před pár lety jsem tomu staršímu pořídil něco podobného (měl tehdy cca 4-5 let). Nestálo to tak moc (odhad 1000 - 1500 Kč) a bylo to s lopingy, velké, s mnoha díly, svitícími auty a bylo to absolutně k ničemu. Postavit šel jen jeden okruh, nic více, jinak díly nepasovaly, udržet auto na cestě byl nadlidský výkon pro dospělého, celé se to rozjíždělo, autíčkům se ojížděly kartáčky atd. Proto teď chci něco lepšího.

Nemám ji u sebe, ale byla to určitě ta Carrera. Jen jiná modifikace. Nebyly tam formule, ale silniční auta. Ale když kouknu na ten první odkaz v prvním příspěvku, tak ten ovladač i dráha vypadá naprosto stejně. Světla tomu sice nesvítili, ale tak nějak jak píšeš.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Jindra_S
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jindra_S »

Tak jen pro úplnost, jak to nakonec dopadlo:
Byl jsem se s klukama a manželkou podívat ve Scaletrix clubu (http://www.scalextrichornilhota.estranky.cz/), kde se mi pan Vaclavík ochotně věnoval a trpělivě odpovídal na mé dotazy (za což ještě jednou díky), zatímco kluci jezdili na malém okruhu (bylo před závody, na velké dráze se trénovalo). Odcházel jsem rozhodnut, že kluci dostanou pod stromeček analog a občas si do Lhoty zajedeme zajezdit na větším okruhu.
Překvapení nastalo při cestě zpět v autě, kde kluci prohlásili, že je to až tak nebralo ("Bylo to takové pořád dokolečka dokola" ! :) ). Takže tudy cesta nepovede.
A následně jsem zjistil, že Losi 1:36 už není nikde k dostání, takže i tahle možnost padla.
UPRAVENO - Beru zpět - Losi je k dispozici a jen jsem jej v několika shopech přehlédl.

Dostanou ponožky, rukavice a budou rádi.

A tatínek si nadělí nějaké letadýlko - vždyť to nezávislá anketa rozhodla :-)
-
Odpovědět

Zpět na „Auta“