Tovární nastavení HPI Nitro Star 3.0
Tovární nastavení HPI Nitro Star 3.0
Ahoj, chtěl bych poprosit majitele tohoto motoru jsetli by mi mohl napsat tovarní nastavení karburátoru (HPI Bullet MT 3.0). Z návodu jsem pochopil (a nevím jestli správně) že jehla pro vysoké otáčky ma být na úrovni hrany a o max 3/4 otáčky přitáhnout a jehla pro nízké má být zašroubována o 1 1/2 otáčky dovnitř od hrany (a tady si nejsem jistý jak myslí "1 1/2 From flush", jestli je to dovnitř nebo ven), volnoběh má být 1mm otvor. Děkuji za rady
Re: Tovární nastavení HPI Nitro Star 3.0
Ahoj, já mám 3,5ccm motor. Podle návodu jsou v továrním nastavení jehly zároveň s okrajem. Dva a půl otáčky dovnitř je mezní hodnota pro jehlu na vysoké otáčky. U tvého motoru to může být jinak, ale myslím že v továrním nastavení bude zachovaný princip, kdy všechny šroubky jsou zároveň s okrajem. Jinak mám v návodu spoustu obrázků. Jestli nemáš ten originální, stáhni si ho ze stránek HPI.
Diky za info, mám prave origo navod v anglictine a nebyl jsem si jisty jestli to dobre chapu.
Tak toto bude asi nekonecny pribeh...motor ani za nic nemuzu naladit...:/ pri nastaveni jehel na okraje to nechytne ani nahodou...