RC Heliholics Ostrava 5

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
Goose
Kontaktovat uživatele:

Re: RC Heliholics Ostrava 5

#466 Příspěvek od Goose »

" lítej pomalu a nízko, ať to nerozbiješ ! "
PEO
Kontaktovat uživatele:

#467 Příspěvek od PEO »

sgames píše:teda ja koukam, kde vsude cestujete :) pritom tolik mista zase nepotrebujete :)

Asi jim Dino už nevoní :lol:
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
Lada1

#468 Příspěvek od Lada1 »

PEO píše:Asi jim Dino už nevoní :lol:

Inspired by Howking :lol: :lol:
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
ciko7

#469 Příspěvek od ciko7 »

quote="PEO"]Inspired by Howking :lol: :lol:[/quote]

PEO pleteš se. Tady není ničí inspirace. Vzhledem k tomu, že jsem v poslední době býval na dinu často sám, tak je to jen otázkou bezpečnosti. 2 x jsem s heli spadl do prostoru mimo plochu, takže jsem musel slézt dolů z kopce a jít hledat heli. Ve chvíli, kdy ti spadne docela dost peněz někam, kde na to nevidíš a spěcháš k tomu, je potom problém v tom, že mám nahoře otevřené auto, stůl s elektro výbavou a centrálu.
Proto jsem začal koukat po přijatelnější ploše. Nyní jsem našel to, co jsem hledal. Prostor jako kráva, dostupný a na auto vidím i z 500m vzdálenosti. Navíc ,pokud mi to zase spadne, vidím kde to je a je to na rovině. Takže není co řešit. Navíc je to plocha, kterou využívají modeláři ze Šenova. Včera jsem mluvil s jejich šéfem a nemá problém v tom , abychom tam s heli chodili. Já tam nikoho nepřetahuju, je každého věc, kam pojede lítat. Nicméně pokud se nic nezmění, mám jasno o svém dalším působení.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
PEO
Kontaktovat uživatele:

#470 Příspěvek od PEO »

Čiko,však já vím ( proto ten smajlík ) :wink: :wink: :wink:
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
sgames
Kontaktovat uživatele:

#471 Příspěvek od sgames »

teda i ciko ... to je konec
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
ciko7

#472 Příspěvek od ciko7 »

sgames píše:teda i ciko ... to je konec

Dino se mi líbilo, ale změna je život :D Neříkám, že tam už nikdy nepřijedu, ale teď budu hodně v Šenově.
Ale jak jsem psal výše, nikoho z Dina neodrazuji. Ale pravda je taková, že klukům se ten Šenov zamlouvá , takže proč toho nevyužít.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
ciko7

#473 Příspěvek od ciko7 »

Tak pánové, dostala se nám pozvánka na sobotní zavírání nebe na letišti v Bystřici. Bohužel se tahle akce kryje s Waldovým Třincem. Takže pro upřesnění, kolik lidí by chtělo do Bystřice zavítat, dejte prosím co nejdříve vědět, kdo bude mít zájem na Bystřici jet a kolik osob jako doprovod bude mít :D Kvůli jídlu :D
Takže pište prosím tady na vlákno.
draceq
Kontaktovat uživatele:

#474 Příspěvek od draceq »

ciko7 píše:
Navíc je to plocha, kterou využívají modeláři ze Šenova. Včera jsem mluvil s jejich šéfem a nemá problém v tom , abychom tam s heli chodili.

Jojo, tu plochu znám, kdysi, když jsem hledal letiště na lítání, taky jsem tam zajel :) No ale pak ještě dojel na Dino a to byl můj konec :D:D

Hele, Čiko, ta plocha je na RCmapy jako neoficiální - ono se něco změnilo, že ti "šéf modelářů" z šenova "povoluje" tam lítat? Myslím, že pokud to nemá pronajaté nebo to není zrovna jeho pole, má tam na to stejné právo jako ty. Ale jasně, vždycky je lepší se domluvit, já jen, že mě to zaujalo, jestli se to nezměnilo na ofiko plochu.
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
Tsisters

#475 Příspěvek od Tsisters »

to:ciko7 já bych to v tu sobotu viděl asi takto. Od 9 hod do oběda v nás ve Vendryni a pak společný přesun do Bystřice,tam to bude až do večera, teda aspoň podle toho co mi říkal včera Petrct
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
ciko7

#476 Příspěvek od ciko7 »

To draceq : Je mi jedno, jestli je to ofiko plocha, nebo ne. prostě vím, že tam Šenováci chodí a tak jsem se jen zeptal. Tady ani nešlo o využívání plochy, ale spíše o parkování u vjezdu na plochu. Protože se tam začal motat nějaký myslivec či co a brblal, že tam parkujeme auta. Tak jsem v tom chtěl mít jasno, jestli můžem, nebo ne. A MŮŽEM na ploše parkovat. :D

To Tsisters: Vím , včera mi Petr psal, nevěděl jsem , jak to je u Vás. Takže ráno dojedu k Vám a pak přesun :D
RadekCe

#477 Příspěvek od RadekCe »

ciko7 píše:Tak jsem v tom chtěl mít jasno, jestli můžem, nebo ne. A MŮŽEM na ploše parkovat. :D

To jsem moc nepochopil? Podle mě má Draceq pravdu. Na základě čeho Ti ten "šéf" řekl, že tam můžem parkovat, když s tou plochou nemá nic společného (kromě toho, že na ni parkuje a lítá)?
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
ciko7

#478 Příspěvek od ciko7 »

Ta plocha má několik vlastníků, je to rozparcelované. Ale na šenovský klub jsem se obrátil s tím, že vím že tam chodí lítat. Oni to provozují už nějakých 40 let. Nevím s kým mají nějakou smlouvu, ale asi s nikým, jelikož neplatí ani žádný nájem. Takže to spíš bylo jen pro klid duše. Nechtěl jsem způsobit problémy s naším parkováním někomu, kdo tam jezdí už takovou dobu.
sgames
Kontaktovat uživatele:

#479 Příspěvek od sgames »

skoda ze nam nevyslo to misto v te suche .. tam to bylo luxusni no.
hold co,budeme na dinu alespon jen letci :)
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Goose
Kontaktovat uživatele:

#480 Příspěvek od Goose »

Dneska, někdo, někam ?
" lítej pomalu a nízko, ať to nerozbiješ ! "
Odpovědět

Zpět na „Kluby“