Kalibrace regulátoru
Kalibrace regulátoru
Zdravím vespolek, již asi dva dny se mořím s tímto regulátorem : http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=36875 za živého boha nejsem schopný nastavit rozsah plynu. Momentálně je to ve stavu že se nehne ani dopředu ani dozadu. Jenou se mi nějakým omylem podařilo docílit toho že fungoval směr vpřed ale to bylo vše. Nemáte náhodou tušení jaký fígl na to je? Díky moc
Re: Kalibrace regulátoru
Návod k němu není? Jinak zkoušel si zapnout vysílačku držet plný plyn, zapnout regulátor, pak by nejspíš měl zapípat a následně dát plnou zpátečku, možná ještě mezi tim zůstat v neutrálu na cca secundu.
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)
Návod k němu mám ale evidentně se chová úplně jinak než by měl. V manuálu píšou držet spínač než začne blikat červená kontrolka, poté neutrál, tlačítko, pípne jednou , plný plyn,tlačítko, pípne 2x zpátečku,tlačítko, pípne 3x. Pokud držím tlačítko až se rozbliká červená tak následují 4 pípnutí a při dalším stisknutí pípne jednou pak znění tón a konec. Ještě vyzkouším co udělá tvůj postup. Každopádně dík.
mas trim na vysilacce v nule pro kanal plynu ?
jinak podle mne to je tak celkem bezne, ze se kalibruje regl u auta
to s tim max plynem pri zapojovani je jen u leteckych reglu u aut jsem se s tim nesetkal jeste
posli sem nascanovany navod ... tak mame sanci zjistit jestli treba v prekladu neco nezapomneli
nekdy se tlacitko musi zapnout pred zapnutim reglu a nekdy dokonce jeste pred zapnutim vysilacky
kazdej regl to ma jinak
nekdy sem si kvuli tomu musel davat na vypinac kolicek, protoze na to byly potreba 3 ruce
jinak podle mne to je tak celkem bezne, ze se kalibruje regl u auta
to s tim max plynem pri zapojovani je jen u leteckych reglu u aut jsem se s tim nesetkal jeste
posli sem nascanovany navod ... tak mame sanci zjistit jestli treba v prekladu neco nezapomneli
nekdy se tlacitko musi zapnout pred zapnutim reglu a nekdy dokonce jeste pred zapnutim vysilacky
kazdej regl to ma jinak
nekdy sem si kvuli tomu musel davat na vypinac kolicek, protoze na to byly potreba 3 ruce
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- JosefSvejk
Milan Nes píše:nekdy se tlacitko musi zapnout pred zapnutim reglu a nekdy dokonce jeste pred zapnutim vysilacky
Tak to by mě zajímalo, jak ten regulátor pozná, kdy zapneš vysílačku, když ještě není zapnutý.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
U mého e-reva se to programuj tak jak jsem napsal vejš. Je pravda, že u leteckejch je to podobny akorad tam nebejva zpátečka 
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
JosefSvejk píše:Tak to by mě zajímalo, jak ten regulátor pozná, kdy zapneš vysílačku, když ještě není zapnutý.
mysleno ze nejdrive regl se stlacenym zapnes a pak zapnes vysilacku (jeden co sem to tak mel)
jinej to mel tak ze nejdrive vysilacka a pak zapnes se zapnutym tlacitkem regl
co je na tom sloziteho ?
SOVA is YouR CO-pilot
Tak tady je ta část návodu kde o tom píšou... Zkoušel jsem všechny možné varianty ale pořád nic... 
- Přílohy
-
- 20131019-192752.pdf
- (105.38 KiB) Staženo 35 x
Jinak se po stisknutí tlačítka do nějakého menu dostanu. Jednou se mi podařilo docílit toho že reg. jel alespoň dopředu. Ale co mám dělat dál to fakt netuším.....
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Co se stane pokud nebudeš čekat na červené blikání a zkusíš definovat neutrál i bez toho? Tedy zapneš ESC se zmáčknutým čudlem, pustíš čudl a potvrdíš stiskem čudlu neutrál. Blikne tak zelená LED?