Lada1 píše:to je divne, protoze pokud regulator nema signal na vstupu, pak nepousti proud do motoru.
Nemusí, já když kdysi spadnul s Logem, tak jsem simuloval výpadek rádia a motor jel cca 2-3s po vypnutí , dokonce bych řekl že zvýšil otáčky...regl Kontronik 80HV.
Jo, on se zastavil ale jak jsem psal asi za 2-3 vteřiny...zkoušel jsem jak vypnout rádio(ztráta signálu) nebo jsem vypl BEC=ztráta palubního napájení. Už nevím jak to bylo, při jedné verzi se to vyplo hned, při druhé to jely ty 2-3 vteřiny.
Já cvakl TH ihned, jakmile jsem zareagoval na vzniklou situaci. A tím , že byla heli cca jen 2m vysoko, tak byla na zemi v okamžiku. Ale ten motor hobloval ozubené kolo asi 2-3 sec na zemi. Udělal jsem chybu, že jsem nekoukl, co svítí a co ne. Bohužel stalo a teď už to nezjistím.
Jinak otázka na kolegy, nemá někdo jeden volný BEC na zapůjčení ? Jen na zkoušku, jestli ostatní elektronika je v pořádku. Pokud ano, předem děkuji.
čau nemám bec ale mám nové příjmačovky 4s nmh na které jsem donedávna lítal v logu na zkoušku ti to stačí.jen je to otravné pořád nabíjet dvoje baterky a hlídat to, nicméně 4-5 starů na ně v pohodě dáš a nejsou těžké.