Zmrzlo vám někdy servo?

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od arda1 »

Ne že by to asi něčemu vadilo- ale když pak vidím ty zablitý serva od vteřiňáku, tak je to hnus.Nevidím sebemenší důvod takto někam dávat serva,když existuje hafo způsobů jak se daj upevnit a pak normál vyjmout aniž by byly nějak poškozený. :cry:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lindbergh »

m2 píše:
arda1 píše:To kottel: jen při představě lepení serva přímo sekunďákem někam mi běhá mráz po zádech :cry: :cry: :cry:

Smiem vedieť dôvod? Mám tak urobené niektoré servá a slúžia k plnej spokojnosti. Mám sa niečoho začať obávať?

Ona kapka vteřiňáku v servu dokáže pěkné věci a když se zastříkne aktivátorem...No fuuuuuj. Já teda osobně před vlepením serva do modelu tento olepím papírovou lepící páskou a pak teprve vlepím silikonem. Výhodu to má tu, že když zrušíš éro, vykousneš ze zbytku EPP servo, odlepíš od něj pásku a máš zase nové servo :wink: Alespoň na pohled není opatlané od vteřiňáku, nehledě na velké nebezpečí vniknutí vteřiňáku dovnitř serva...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Lindbergh »

arda1 píše:Ne že by to asi něčemu vadilo- ale když pak vidím ty zablitý serva od vteřiňáku, tak je to hnus.Nevidím sebemenší důvod takto někam dávat serva,když existuje hafo způsobů jak se daj upevnit a pak normál vyjmout aniž by byly nějak poškozený. :cry:

Koukam chlape, že se tě taky nechce spát...po Silvestru...No mě dneska někdo hbytě ukradl po přistání EGEho, takže jsem pěkně nažhavenej a léčim se tady :(
arda1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od arda1 »

Lindbergh píše:No mě dneska někdo hbytě ukradl po přistání EGEho,

Si děláš srandu ne? :wink:
Naposledy upravil(a) arda1 dne úte 01.01.2008 1:22, celkem upraveno 1 x.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od arda1 »

Lindbergh píše:
Ona kapka vteřiňáku v servu dokáže pěkné věci
Pokud se dostane dovnitř krabičky--- to raději ani nedomyslet a výpary z něj jsou taky humus- když něco lepím na modelu v trupu vteřiňákem, tak veškerá elektronika jde ven po odvětrání teprve dovnitř. :wink:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Lindbergh »

arda1 píše:Si děláš srandu ne? :wink:

Bohužel si srandu nedělám...EGE přestal reagovat, přistál za bytovku...No a než jsem doběhl na místo, byl fuč...Lidi jsou hrozný šmejdi.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od arda1 »

Ty wole- tak to je na zabití:((((
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Lindbergh »

arda1 píše:Ty wole- tak to je na zabití:((((

Moje chyba...Kdybych nelítal za barákem a dojel si na letiště, asi bych toho šmejda chytil a rozcupoval. Nojo, ale mezi barákama...Hlavně že to nikomu nespadlo na hlavu a neublížilo. To by bylo horší. Moc mě to mrzí hlavně pro to, že to byl můj první model...Srdeční záležitost...
arda1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od arda1 »

No a nemohlo padnout třeba až za?
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Lindbergh »

arda1 píše:No a nemohlo padnout třeba až za?

No on byl tak 20-30 metrů nad zemí, když jsem ho ztratil z dohledu...Okolí jsme prohledávali ve 4 lidech do setmění a nic. Navíc padal doprostřed ( subjektivní pocit ) plochy cca 80x80 metrů. Uprostřed stojí nafukovací tenisová hala, do který kdybych udělal díru, byl by asi velkej průšvih. Po té co jsme obešli všechny bytovky okolo, dozvěděl jsem se od důchodce venčícího psa, že údajně spadl na silnici vedle haly, ale po jeho příchodu byl pryč...Prý se na místo dopadu dostavil během chvilky a éro nikde a hlouček dorostenců, kteří tam před tím prý kecali na lavičce taky fuč... Každopádně jsem vylezl i na střechu domu a rozhlédl se po oklolí a taky nic. :cry:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od arda1 »

Vylep plakátky že odměníš poctivýho nálezce a uvidíš.A ještě bych obšlápl okolní zastavárny- zichr je zichr. :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od arda1 »

Měl jsi v tom Lipoly?
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Lindbergh »

arda1 píše:Měl jsi v tom Lipoly?

Sry...Já u toho včera usnul... Po dvou lahvinkách Vavřince pozdní sběr barique, co vozím od kamaráda z V.Pavlovic :D Li-poly jsem v tom měl...Starý E-techy, který se mně po cca 20 cyklech nafoukly... Měl to být jejich poslední let (dobíjeli se na půl kapacity) a s novým rokem jsem tam chtěl dát Kokam...Ještě že mně nezmizel dnes :wink: Ty Li-poly v tom hodně vadí? Můžou mně teoreticky pár dnů strávený Li-poly v EGEm (kdybych ho náhodou dohledal) něco uvnitř poničit, mimo sami sebe?
arda1
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od arda1 »

Ne myslím že jen umřou- pokud je dotyčný"nálezce" neodpojí .Jinak by nemělo k ničemu dojít. :wink:
kottel
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od kottel »

To Lindbergh:
Tak to te fakt lituju...taky skoda motoru nj. doufam pro tebe ze to nasla naka dobra duse a ze to nikdo neukradl...

To Arda:
Od ty doby taky lepim jen s tavnou pistoli (serva a jinou elektroniku) :wink: ...
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“