Ar 6200- dsmX a dsm2
Ar 6200- dsmX a dsm2
Dobrý den,
vrtule samokřídla mi odpárala pomocný satelitní přijímač od normálního příjímače (přijímač Ar 6200) byl jsem v obchodě, a zakoupil jsem zde nový satelit, ale s pokročilejší technologií DSMX. Takže mám v ruce základ v DSM2 a satelit s DSMX. V obchodě jse byl ujištěn že to spolupracovat bude, ale když jsem to zkoušel spárovat, satelit svítil ale přijímač ne. Když páruju, blikají oba.
Otázka, jsou tyto dva komponenty spolu kompatibilní? Když ano, v čem je tedy jinde chyba?
vrtule samokřídla mi odpárala pomocný satelitní přijímač od normálního příjímače (přijímač Ar 6200) byl jsem v obchodě, a zakoupil jsem zde nový satelit, ale s pokročilejší technologií DSMX. Takže mám v ruce základ v DSM2 a satelit s DSMX. V obchodě jse byl ujištěn že to spolupracovat bude, ale když jsem to zkoušel spárovat, satelit svítil ale přijímač ne. Když páruju, blikají oba.
Otázka, jsou tyto dva komponenty spolu kompatibilní? Když ano, v čem je tedy jinde chyba?
Re: Ar 6200- dsmX a dsm2
DSMX je zpetne kompatibilni s DSM2... naopak nikoliv... takzeby to melo ficet, aspon me to tak funguje na AR7000 DSM2 s DSMX satelitem kdy se to na vysilacce nabindovalo jako DSM2
Binduju klasicky zvednutim trainer tlačítka, oba přijímače blikají, pak zhasnout a rozsvítí se jen satelit.. ten svítí stále, prijímač ani za nic.. takže to mám brát tak že při odsekání puvodního satelitu se poškodila (jak..?) elektronika přijímače? hmm..
Mas moznost pripojit jiny satelit popripade jiny prijimac a zkusit to?
Nemám žádnou možnost 
Samotny RX naparujes? Co mas za radio? Co to je za samobrko? Litat to bude i bez satelitu.
Dx6i, AR6200 se staršim firmware, takže moc nenapáruju..
taky jsem už zkoušel, hledal návody ale nikdo si s tim neví rady. Létávám s torem 900
Ne nebude, je to softwarove osetreno v prijimaci ze to bez satelitu nenajede
Tak abych to uzavřel, Ar 6200 v modu DSM2 nekomunikuje se satelitem DSMX. Po půl měsíci mi konečně v prodejně objednali ten dsm2 a bez problému funguje. ( /začátek brečení/ Proč jsou modelářští prodejci tak divný?, RC GURU, zatim to nejhorší kde jsem kdy byl.. 0lová obsluha, jako by byli nasraní že tam vůbec někdo přišel.. nevědí co mají na stránkách a ještě nerozumějí tomu, co prodávají.. ach. //konec brečení//)