Turnigy 9XR

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Odpovědět
Zpráva
Autor
mhotar

Re: Turnigy 9XR

#241 Příspěvek od mhotar »

Vypadá to že se HK podaří s 9XR ještě překvapit a srovnat trochu s Taranisem krok.
Konečně si nechal poradit na správném místě. Deska je od autora Sky9X a firmware od MikeB (er9x)
http://openrcforums.com/forum/viewtopic.php?f=99&t=4308&view=unread#p60912
Přílohy
photo.JPG
www.opentx.cz
Andersonn

#242 Příspěvek od Andersonn »

no tak doufám že pak vydaj upgrade set pro ty co už 9xr maj :D
Sofin

#243 Příspěvek od Sofin »

Chtěl bych u tohoto vysílače nahradit jeden nebo dva dvoupolohové přepínače třípolohovým, jde to nějak jednoduše udělat? kdysi jsem tu na podobné téma viděl příspěvek, ale nějak ho nemůžu najít :(
skiner

#244 Příspěvek od skiner »

Sofin píše:Chtěl bych u tohoto vysílače nahradit jeden nebo dva dvoupolohové přepínače třípolohovým, jde to nějak jednoduše udělat? kdysi jsem tu na podobné téma viděl příspěvek, ale nějak ho nemůžu najít :(

Myslis toto ?

viewtopic.php?f=43&t=59662
viewtopic.php?f=43&t=45051&start=600
Sofin

#245 Příspěvek od Sofin »

Jo, to bude asi ono. Ale já bych chtěl vyměnit přepínač bez toho, že bych se zbavil jednoho z potenciometrů. Eventuelně u jednoho potenciometru počítám s výměnou za šesti polohový otočný přepínač, další dva bych chtěl zachovat. Jen nevím jestli je to proveditelné. Budu muset důkladněji prostudovat schéma vysílače 9X(předpokládám že je to podobné nebo stejné), jak jsou ty přepínače vůbec zapojené.
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od juraj.jurej »

Sofin píše:Jo, to bude asi ono. Ale já bych chtěl vyměnit přepínač bez toho, že bych se zbavil jednoho z potenciometrů. Eventuelně u jednoho potenciometru počítám s výměnou za šesti polohový otočný přepínač, další dva bych chtěl zachovat. Jen nevím jestli je to proveditelné. Budu muset důkladněji prostudovat schéma vysílače 9X(předpokládám že je to podobné nebo stejné), jak jsou ty přepínače vůbec zapojené.

To asi tak nepôjde.
Musíš obetovať jeden potenciometer. Tri asi aj tak málo využiješ. Ja nad tým tiež rozmýšľam.
FrSky Tandem X20
Sofin

#247 Příspěvek od Sofin »

Pokud ty přepínače jsou snímané digitálně a ne jako analogový signál tak asi ne. Ještě si říkám, že bych mohl obětovat jeden dvoupolohový přepínač a ze dvou dvoupolohových udělat jeden třípolohový. Nebo se na to vykašlu, namixuju to v nastvení vysílače a zvyknu si na dva přepínače :)
skiner

#249 Příspěvek od skiner »

Rozdiel je len v prijimacoch..To prve kombo ma telemetricky prijimac a druhe ma bez telemetrie.
JASSoft
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od JASSoft »

Mám dotaz na současné majitele 9XR - nikde v podkladech se mi nepodařilo najít jak je tam řešeno nabíjení LiPo. Dík za info.
painkiller

#251 Příspěvek od painkiller »

Vyndáš, připojíš,nabiješ, nandáš :-) ne, vážně, dělám to takhle...
Elite (Va models),Alpha 139,Arcus E Advance na Turnigy 9XR+FrSKY - pozor, nebezpečí hloupých dotazů!
jag42

#252 Příspěvek od jag42 »

Já baterku nevyndávám, jen otevřu dvířka a nabíječku napojím na balanční konektor.
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#253 Příspěvek od juraj.jurej »

Ja mám túto bateriu:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... a_JR_.html

Nabíjam s káblom na prijímačové aku. každý tretí krát nabijem aj s balancerom. Lepšie by bolo nechať balančný konektor volný na nabíjanie a na druhý konektor dať 3S balančný konektor a ten zapojiť na napájanie Rx (len ho vždy zabudnem kúpiť, hádam sa k tomu raz dopracujem)
FrSky Tandem X20
Kopee

#254 Příspěvek od Kopee »

Když bych si koupil tenhle modul http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__17205__FrSky_DHT_8ch_DIY_Telemetry_Compatible_Transmitter_Module.htmll šel by nějak schovat do vnitřku vysílače?

Vážně se mi nelíbí jak z toho kouká ta anténa pořád....

dík
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#255 Příspěvek od juraj.jurej »

Teoreticky sa to dá len tam je dosť málo priestoru. Ale myslím, že som niekde čítal a mali to takto upravené. Skús pozrieť tu: http://forum.turnigy9xr.com/
FrSky Tandem X20
Odpovědět

Zpět na „Turnigy T9x“