DJI NAZA pokračování

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Zamčeno
Zpráva
Autor
somro

Re: DJI NAZA

#121 Příspěvek od somro »

a mam dalsi problem. motori sa zapnu az ked som s plinovou packou nad polovicu a potom ked idem spackou nadol pod polovicku tak niektore motori sa vipnu a niektore este tocia. co stim mam spravit abi mi to fungovalo ako kedisi ze pridava hned od sameho zaciatku pridavania plinu
Naposledy upravil(a) somro dne pát 01.11.2013 13:01, celkem upraveno 4 x.
Hexagon

#122 Příspěvek od Hexagon »

ST píše:Koukal jsem na ty ceny NAZA M V2 co jsi koupil. Je tam brutální sleva cca 7500kč. Když se podívám na weby prodejců v čr tak se drží statečně na 10.500kč je to normální ?

Neviem ako je to mozne, ale je to super a aj velmi rychlo poslali! Je tu este jeden bratislavky e-shop, ale tam je o cosi drahsia... http://www.helifly.sk/DJI-NAZA-M-V2--GP ... U,522.html

Stravil som cca 2 tyzdne hladanim cien, goodluckbuy.com je super, ale hrozi DPH a CLO... Cena by potom mohla prekrocit aj tu z Kosic. Tu som zaplatil len kuriera 7 Euro, ziadne ine navysenia ceny. A tiez cakaniu sa takmer isto clovek nevyhne ak objednava z Ciny...

Je na kazdom aby zvazil co je pre neho optimalne a podla toho objednal.
Modelár, ktorý lieta bez nehody, lieta pod svoje možnosti... :-D
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od MarkAurel »

somro píše:a mam dalsi problem. motori sa zapnu az ked som s plinovou packou nad polovicu a potom ked idem spackou nadol pod polovicku tak niektore motori sa vipnu a niektore este tocia. co stim mam spravit abi mi to fungovalo ako kedisi ze pridava hned od sameho zaciatku pridavania plinu

regle mas skalibrovane? Pri naze je uz po odisteni volnobeh nie plynuli rozbeh ako pri inych doskach
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
somro

#124 Příspěvek od somro »

prave som isiel napisat ze to bude reg.. pretoze ak napojim stare reg od dji tak plin funguje odzaciatku. kalibraciu reg som nikdi nerobil je to premna spanielska dedina vies mi sti help? podotikam ze skusal som napojit reg s motorom priamo na visielac a tam to funguje tak ako ma

pravdepodobne to bude stim nadstavenim prikladam foto
Přílohy
20131101_150301.jpg
20131101_150240.jpg
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od MarkAurel »

poslal som ti SZ s kalibraciou rozsahu plynu, daj potom vediet
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od MarkAurel »

Len pre uistenie sa chcem opytat ak potrebujem startovat s kopterou v hale staci odpojit gps aby mi naza dovolila vzlietnut bez gps signalu?
somro

#127 Příspěvek od somro »

Mislim si ze hj mne islo vzlietnut ked som nemal zapojene gps
zskal
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od zskal »

MarkAurel píše:Len pre uistenie sa chcem opytat ak potrebujem startovat s kopterou v hale staci odpojit gps aby mi naza dovolila vzlietnut bez gps signalu?

Já jsem dřív s firmwarem 2.02 běžně v hale lítal v režimu Atti a doufám že to bude stejně fungovat i s firmwarem 4.0...ale vyzkoušené to nemám.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od MarkAurel »

toto je Lite verzia, skusim to bez pripojeneho gps.

Ta DJI podpora je fakt uzasna vobec neodpovedaju, a kopa ludi riesi problem uz pri instalacii usb driveru a niesu schopny hodit na svoj web download samotneho driveru a neodpovedia Vam na ziadnu otazku.
Vlasta2

#130 Příspěvek od Vlasta2 »

to ST :

jestli se nepletu, tak mezi státy EU by nemělo hrozit clo, pouze event. doplatek DPH při rozdílu sazby. To by pak ten kauf byl opravdu dobrý za ty prachy. V2 (sada) za 289 euro, to se už těžko hledá. Ještě záleží trochu na dopravě, ale tam by snad neměl být problém. Už mi to chroustá v hlavě....

Vlasta
ST
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od ST »

Pokud to nebude nějaká prodejní promo akce, o čemž pochybuju tak je to slušný kauf. Záleží co všechno je v téhle ceně. Já lítám zatím s FY-DOS a čekám na kopií OSD Hornet, takže zatím o NAZA neuvažuju, ale sleduju to do budoucna. To že je poslední dobou z číny nějaké vakuum v podpoře a komunikaci, tak nějak pozoruji i na podpoře toho mého systému. :(
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
zskal
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od zskal »

MarkAurel píše:toto je Lite verzia, skusim to bez pripojeneho gps.

Dnes jsem lítal v hale s fw. 4.0 v režimu Atti s připojeným GPS/kompasem naprosto bez problémů. GPS není třeba odpojovat.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Vlasta2

#133 Příspěvek od Vlasta2 »

to ST :
já myslím, že je to pouze reakce na ceny v Číně - doufám, kdyby to byla reakce na nějaké problémy DJI , tak to by mě netěšilo....
Co je problém (pro mě), je fakt, že nevím co to vlastně je za e-shop. Udělal jsem si tam registraci a přišlo mi potvrzení v angličtině což je u Slovenského obchodu trochu divné. Není tam ani žádný kontakt, tak si říkám, jestli je e-shop opravdu na Slovensku a jak se s ním dá komunikovat. Platí se předem a i při nákupu je vše v angličtině. Možná o tom něco ví Hexagon.......

Vlasta
somro

#134 Příspěvek od somro »

o ktorej stranke je debata?
Vlasta2

#135 Příspěvek od Vlasta2 »

Zamčeno

Zpět na „Coptery - elektronika“