Motory RAY kvalita-cena
co se tyce himodelu zde http://www.himodel.com/en/info/en-shipping.php
a HC http://www.ukazto.com/img/1624555,Hobbycity.jpg
Ja jsem z HC obednaval baterku,motor,12Aregl,gum unasec,a 3ks 9g serv a vesel jsem se do 250g tim padem postovne 9,97dolarů a celkem jsem platil pod 1000Kc.Jinak co jsme pocitali tak za motor co prodava bel za 360Kc das kdyz si ho obednas primo z HC neco malinko pres 200Kc i i s postovnym.
a HC http://www.ukazto.com/img/1624555,Hobbycity.jpg
Ja jsem z HC obednaval baterku,motor,12Aregl,gum unasec,a 3ks 9g serv a vesel jsem se do 250g tim padem postovne 9,97dolarů a celkem jsem platil pod 1000Kc.Jinak co jsme pocitali tak za motor co prodava bel za 360Kc das kdyz si ho obednas primo z HC neco malinko pres 200Kc i i s postovnym.
- DavE CroSS
Doufam že to dojde jak je to dlouho co je to objednaný?Zatím nam zkvasej lipolky.DavE CroSS píše:ja sem si ted taky objednal rayCombo SET RAY C2836/08(288W)+ regulátor RAY 18 takze sem sam zvedavej co to bude delat s mim mustangem..az to poprvy otestuju tak dam urcite ved
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
- DavE CroSS
safi píše:Doufam že to dojde jak je to dlouho co je to objednaný?Zatím nam zkvasej lipolky.DavE CroSS píše:ja sem si ted taky objednal rayCombo SET RAY C2836/08(288W)+ regulátor RAY 18 takze sem sam zvedavej co to bude delat s mim mustangem..az to poprvy otestuju tak dam urcite ved
bud v klidu sefe uz psali ze psali ze napisou
P-51 Mustang
tak dnes jsme byli 1.testovat motor ray 2836|08 na mustangovi a lita suprove.......sice zacatky byli tezky zlomil jsem 2 laminatovy vrtule pri nepovedenem kolmem pristeni....10x5 ...... ale uz sou slepeny kovolpastem takze to du skouset a tunit znovu......hridel a vsechny ostatni komponenty sou v pohode ...... motor tahne jako blazen vitr kolem 20m|s a nic to s nim nedelalo ......akorat mi strosku slzeli oci jinak pohoda ....nemuzu si stezovat.....uvidime co se bude dit za dalsi 2 hodiny

wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
Vladan> to bud zajime az mu jeden list ufrnkne a druhy mu vezme sebou i motor s kusem trupu
Ja dnes instaloval do Capriola Ray B2845/09. Samotny motor je udelany pekne, ciste. Bezi bez vibraci a bez nejakych pazvuk. Bohuzel venku slusne fouka, takze pokusny let se odklada. Aspon sem vyzkousel ruzne typy vrtuli v tahu na zemi. Subjektivne se mi zda ze nejlip taha GWS 7x4", potom kousek za ni je Master Airscrew 7x4". Dalsi typy co tady mam jsou uz pro spalovaky a treba takovy M.A. 7x4" Scimitar jenom placa vzduch, misto toho aby tahl. Ale origo vrtule 7" z MK17 ta ma tah pekny.
GWS 7x4" papa 16,6A / 8,9V - 147W, tezka 7" vrtule z MK17 zere pres 20A (merak mi vic neukaze) a 8,2V - >164W. Mereni sem delal s cerstve nabitym 8N 1050mAh. Oproti MIG480ce je to teda dost rozdil...snad se vitr do zitra utisi, abych to mohl zkusit v letu. Nak
Ja dnes instaloval do Capriola Ray B2845/09. Samotny motor je udelany pekne, ciste. Bezi bez vibraci a bez nejakych pazvuk. Bohuzel venku slusne fouka, takze pokusny let se odklada. Aspon sem vyzkousel ruzne typy vrtuli v tahu na zemi. Subjektivne se mi zda ze nejlip taha GWS 7x4", potom kousek za ni je Master Airscrew 7x4". Dalsi typy co tady mam jsou uz pro spalovaky a treba takovy M.A. 7x4" Scimitar jenom placa vzduch, misto toho aby tahl. Ale origo vrtule 7" z MK17 ta ma tah pekny.
GWS 7x4" papa 16,6A / 8,9V - 147W, tezka 7" vrtule z MK17 zere pres 20A (merak mi vic neukaze) a 8,2V - >164W. Mereni sem delal s cerstve nabitym 8N 1050mAh. Oproti MIG480ce je to teda dost rozdil...snad se vitr do zitra utisi, abych to mohl zkusit v letu. Nak