Zdravím, je tu někdo, kdo by mohl srovnat Spektrum Dx6i a Turnigy 9XR?
Mám Spektrum Dx6i, ale nestačí mi paměť na 10 modelů a uvažoval jsem o Turnigy 9XR s modulem DSM2 (pokud jsem se dobře koukal, vyšlo by to celé na cca 100 dolarů).
Je to však rozumné? Moc děkuji za vaše názory.
Spektrum Dx6i vs. Turnigy 9XR
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spektrum Dx6i vs. Turnigy 9XR
Radši FrSky modul 
Když já mám několik hraček se zabudovaným DSM/DSM2 přijímačem (Blade mCX, mSR, mQX)..., Takže ten DSM modul budu potřebovat určitě. Ale to by nebyl problém je když tak prohazovat, ne?
Takže teď jenom, zda přechod na Turnigy má smysl.
Takže teď jenom, zda přechod na Turnigy má smysl.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že ano, v budoucnu využiješ více mixů a kanálů 
Jestli máš základ DSM2, tak určitě Spektrum modul. Pokud je tahle kombinace s 9XR problémová, pořád nejlepší volba originál
máš vysílače DX7-S-8 a nově DX9.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Mam DX6i DSMX a TG9x+FrSky+Open9X.
DX6i som pouzival akurat na Blade mCP X, kym mi zdochla na nom riadiaca jednotka. Ovladanie je na mna velmi nezvykle, original nema podvietenie displeja, dobastlil som ho z HK. Dizajnovo DX6i vyzera velmi dobre, co sa tyka kvality prevedenia, tak asi na urovni TG9x. Moznosti SW su v porovnani s Open9X mizerne. Daj si do TG9x toho toto
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ible_.html
a ti to, myslim, Spektrum bohate nahradi.
BTW pozri si vlakno k TG9XR, mam pocit, ze na nu ludia nadavali ( na kvalitu prevedenia, kvalita tlacitok... ), za seba by som skor doporucil starsiu TG9x. Pripadne, ked ta moc netrapia peniaze, pouvazuj nad FrSky TARANIS, ma to vraj volnu sachtu, kam by sa dal ten Orange modul tiez naklapnut
DX6i som pouzival akurat na Blade mCP X, kym mi zdochla na nom riadiaca jednotka. Ovladanie je na mna velmi nezvykle, original nema podvietenie displeja, dobastlil som ho z HK. Dizajnovo DX6i vyzera velmi dobre, co sa tyka kvality prevedenia, tak asi na urovni TG9x. Moznosti SW su v porovnani s Open9X mizerne. Daj si do TG9x toho toto
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ible_.html
a ti to, myslim, Spektrum bohate nahradi.
BTW pozri si vlakno k TG9XR, mam pocit, ze na nu ludia nadavali ( na kvalitu prevedenia, kvalita tlacitok... ), za seba by som skor doporucil starsiu TG9x. Pripadne, ked ta moc netrapia peniaze, pouvazuj nad FrSky TARANIS, ma to vraj volnu sachtu, kam by sa dal ten Orange modul tiez naklapnut
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk