žhavík v zimně a camprlíky
žhavík v zimně a camprlíky
Zdravím, nemám ještě zkušenosti co se žhavíkem v zimně, jak vyladit a pod....
A jinak, chci poprosit, jestli někdo neví, kde seženu ty atypický camprlíky do výfuku a do karbecu, strhnul jsem oba dva.... abysme si rozmumněli, ten kovovej co se šroubuje na tlakování a na přívod paliva.
Jedná se o karbec ASP 52 A tedy 8,5 ccm Díky za odp.
A jinak, chci poprosit, jestli někdo neví, kde seženu ty atypický camprlíky do výfuku a do karbecu, strhnul jsem oba dva.... abysme si rozmumněli, ten kovovej co se šroubuje na tlakování a na přívod paliva.
Jedná se o karbec ASP 52 A tedy 8,5 ccm Díky za odp.
Camprdlík u výfuku se jmenuje tlakovací tryska a dělá je třeba MP Jet. U karbecu bude asi nelíp zkusit výrobce/prodejce motoru/karbecu.
S tou zimou - postup startování a ladění se neliší od léta, jen problémy jsou větší. Osvědčilo se mi případně použít teplejší svíčku a při prvním startu si pomáhám startérem. Žhavím power panelem napojeným na baterku v autě, takže odpadají starosti o žhavící baterii. Palivo používám s 5% nitro - v zimě i v létě. Teď v zimě se mi zdá, že motory běží s nitrem spolehlivěji.
S tou zimou - postup startování a ladění se neliší od léta, jen problémy jsou větší. Osvědčilo se mi případně použít teplejší svíčku a při prvním startu si pomáhám startérem. Žhavím power panelem napojeným na baterku v autě, takže odpadají starosti o žhavící baterii. Palivo používám s 5% nitro - v zimě i v létě. Teď v zimě se mi zdá, že motory běží s nitrem spolehlivěji.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
Díky za rady, no snad to nejak zpacka,m jen doufam, že to nebudu muset pajet.... Co jsem dělal? utahuju utahuju, a vono prd, je to takový blátokov... no, asi bych měl míň jíst.... Jinak chystám do vzduchu BF 106 g s zat, podv a jestli to pujde O.K tak by mohl už zas lítat. jinak www.lmk-slavicin.ic.cz ale zatim se to tvoří a tvoří.... Díkes 
To Maverick: prosím tě oprav si tu hrubku alespoň v nadpisu!-Arda1

Naposledy upravil(a) arda1 dne čtv 03.01.2008 15:15, celkem upraveno 1 x.