DJI0300 - DJI - F300 Phantom RC set kvadrokoptéry 2.4GHz
Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom RC set kvadrokoptéry 2.4GHz
Mohu teoreticky zkusit vrtule z té dvojky Vision dát na jedničku a změřit čas. Mám tu ještě jednu sadu... Zkusím to, jakmile bude počasí.
Z.
Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
-
Václav Procházka
Zoolx píše:Mohu teoreticky zkusit vrtule z té dvojky Vision dát na jedničku a změřit čas. Mám tu ještě jednu sadu... Zkusím to, jakmile bude počasí.
Z.
T bude fajn - super.
V
Zoolx píše:Mohu teoreticky zkusit vrtule z té dvojky Vision dát na jedničku a změřit čas. Mám tu ještě jednu sadu... Zkusím to, jakmile bude počasí.
Z.
Mají ty vrtule (u Ph. 2) v otvoru zámek, nebo jsou to nové typy na motory, které jsou levo a pravotočivé, kde jsou údajně vrtule bez zámků?
-
Václav Procházka
Mají ty vrtule (u Ph. 2) v otvoru zámek, nebo jsou to nové typy na motory, které jsou levo a pravotočivé, kde jsou údajně vrtule bez zámků?[/quote]
To je fakt, ty nové vrtule u Phantomu 2, mají levý a pravý závit, tak to nepůjde.
Pouze ty nové tuningové - carbonové, ty jsou pro obě verze.
To je fakt, ty nové vrtule u Phantomu 2, mají levý a pravý závit, tak to nepůjde.
Pouze ty nové tuningové - carbonové, ty jsou pro obě verze.
Ano, je to tak, nedošlo mi to. Nepůjde to vyzkoušet 
Z.
Z.
- gardenroute
Václav Procházka píše:Ahoj, zdravíme do horké Afrikydíky za zprávy a fota.
Nením problém legislativně s natáčením z ptáka v Africe ?
Zrovna v ČR řeším létání a natáčení v národních parcích a reservacích. Ke všemu je potřeba souhlas a písemné povolení.
Jo, jo, tady v Zimbabwe to je urcite peoblem, asi znate mistni realitu, takze napr. jak jsem letal v NP Gonarezhou, byli jsme na vecernim safari s rangerem (vyzbrojenym kulovnici CZ) a pri sunset pikniku jsme vysvetlili o co jde. Nejdrive byl velmi vystraseny, nebot jsme byli asi 500 meteu od Mosambiku, ale nakonec jasal jako male dite, kdyz dostal na hlavu Dominatory
Jinak si tu na to moc netroufam, dilem nedostatku casu, dilem neustalych policejnich checkpointu (v Mosambiku opet zacina valka a mraky pytlaku), ale dnes odjizdime do Botswany, tam bude snad volneji.
V Jizni Africe neni problwm, je tam i pomerne velka komunita multikopteristu.
Naposledy upravil(a) gardenroute dne ned 24.11.2013 9:06, celkem upraveno 1 x.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
-
Václav Procházka
Jo, jo, tady v Zimbabwe to je urcite peoblem, asi znate mistni realitu, takze napr. jak jsem letal v NP Gonarezhou, byli jsme na vecernim safari s rangerem (vyzbrojenym kulovnici CZ) a pri sunset pikniku jsme vysvetlili o co jde. Nejdrive byl velmi vystraseny, nebot jsme byli asi 500 meteu od Mosambiku, ale nakonec jasal jako male dite, kdyz dostal na hlavu Dominatory
Vecer jsem to musel pri veceri s managementem resortu (byli tam tam uplne sami!) vsem promitnour a rano udelat let s natocenim cele lodge nad rekou.
Jinak si tu na to moc netroufam, dilem nedostatku casu, dilem neustalych policejnich checkpointu (v Mosambiku opet zacina valka a mraky pytlaku), ale dnes odjizdime do Botswany, tam bude snad volneji.
Ahoj, díky za info ! Užívejte a všichni se opatrujte. S rušením na 2,4 a 5,8 GHz + doplňkem X L2 v Zimbabwe, asi problém nebude
Ahoj, díky za info ! Užívejte a všichni se opatrujte. S rušením na 2,4 a 5,8 GHz + doplňkem X L2 v Zimbabwe, asi problém nebude
Co říkáte na tohle: http://www.directsource4u.co.uk/multi-rotor-copters/phantom-si ?
Nějaký klon Phantoma? Moc se mi nezdá, že by na jednu stejnou 2200mAh baterku létal 25minut...
A na 2 50 minut při váze 1.5kg...
Něco mi tu nesedí
Z.
Nějaký klon Phantoma? Moc se mi nezdá, že by na jednu stejnou 2200mAh baterku létal 25minut...
Něco mi tu nesedí
Z.
-
Václav Procházka
No jo no... Perpetuum mobile 
Tak nějak to skoro vypadá
Fakt bych si to od těch, co to takhle prezentují rád nechal předvést 
Z.
Z.
-
salamander
Nuž , konkurencia nespí .
Teraz toho bude ako húb po daždi . Žeby bol aj vodotesný, tá prvá fotka s podvozkom vo vode .
Ale ten čas lietania , no neviem, neviem ...
Teraz toho bude ako húb po daždi . Žeby bol aj vodotesný, tá prvá fotka s podvozkom vo vode .
Ale ten čas lietania , no neviem, neviem ...
Jistě se toho vyrojí ještě více, ale tento konkrétní mi přijde jako velký nesmysl. Vše bych jim věřil, ale ta doba letu a dolet... Hm... Divné..
Na webu o něm nic není, což je taky podezřelé.
Z.
Na webu o něm nic není, což je taky podezřelé.
Z.
A jaky je vahovy rozdil mezi phantomem 1 a 2? Bez baterii a s bateriema... ze az natolik vzrostla vydrž.. nece se mi verit ze ucinost vrtuli pribyla tak razantne a protahla se na takovou dobu letu..
Zeptám se ještě na letové vlastnosti phantoma. Dá se s tím i nějaká akrobatika jako přemet atd?
ananas píše:A jaky je vahovy rozdil mezi phantomem 1 a 2? Bez baterii a s bateriema... ze az natolik vzrostla vydrž.. nece se mi verit ze ucinost vrtuli pribyla tak razantne a protahla se na takovou dobu letu..
Baterie u Phantomu 2 je 5200mAh, je to vlastně zasouvací akumulátor, žádné kabely, nic, vlastní elektronika se led signalizací (4x zelená dioda, jednou tlačítko s červenou). Váha je 390g, což je hodně dobré.
Vrtule 9".
Opravdu jsem lítal sem a tam a až po 20 minutách začal mobil vydávat varovný signál, že jsem klesl po 30% baterie
Teď ho mám u pana Řešátka v Telinku a uvažujeme společně o tom, zda by nešlo tu kameru, kde závěs slouží pouze pro tilt (o stabilizaci se nedá mluvit) vyměnit za nějaký gimbal s GP Hero. To by pak byla naprosto skvělá kombinace.
Z.