DJI0300 - DJI - F300 Phantom RC set kvadrokoptéry 2.4GHz

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Zoolx

Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom RC set kvadrokoptéry 2.4GHz

#856 Příspěvek od Zoolx »

Mohu teoreticky zkusit vrtule z té dvojky Vision dát na jedničku a změřit čas. Mám tu ještě jednu sadu... Zkusím to, jakmile bude počasí.

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
Václav Procházka

#857 Příspěvek od Václav Procházka »

Zoolx píše:Mohu teoreticky zkusit vrtule z té dvojky Vision dát na jedničku a změřit čas. Mám tu ještě jednu sadu... Zkusím to, jakmile bude počasí.

Z.

T bude fajn - super.

V
Marek_Km

#858 Příspěvek od Marek_Km »

Zoolx píše:Mohu teoreticky zkusit vrtule z té dvojky Vision dát na jedničku a změřit čas. Mám tu ještě jednu sadu... Zkusím to, jakmile bude počasí.

Z.

Mají ty vrtule (u Ph. 2) v otvoru zámek, nebo jsou to nové typy na motory, které jsou levo a pravotočivé, kde jsou údajně vrtule bez zámků?
Václav Procházka

#859 Příspěvek od Václav Procházka »

Mají ty vrtule (u Ph. 2) v otvoru zámek, nebo jsou to nové typy na motory, které jsou levo a pravotočivé, kde jsou údajně vrtule bez zámků?[/quote]

To je fakt, ty nové vrtule u Phantomu 2, mají levý a pravý závit, tak to nepůjde.
Pouze ty nové tuningové - carbonové, ty jsou pro obě verze.
Zoolx

#860 Příspěvek od Zoolx »

Ano, je to tak, nedošlo mi to. Nepůjde to vyzkoušet :-(

Z.
gardenroute

#861 Příspěvek od gardenroute »

Václav Procházka píše:Ahoj, zdravíme do horké Afriky :-) díky za zprávy a fota.
Nením problém legislativně s natáčením z ptáka v Africe ?
Zrovna v ČR řeším létání a natáčení v národních parcích a reservacích. Ke všemu je potřeba souhlas a písemné povolení.

Jo, jo, tady v Zimbabwe to je urcite peoblem, asi znate mistni realitu, takze napr. jak jsem letal v NP Gonarezhou, byli jsme na vecernim safari s rangerem (vyzbrojenym kulovnici CZ) a pri sunset pikniku jsme vysvetlili o co jde. Nejdrive byl velmi vystraseny, nebot jsme byli asi 500 meteu od Mosambiku, ale nakonec jasal jako male dite, kdyz dostal na hlavu Dominatory :-) Vecer jsem to musel pri veceri s managementem lodge (byli tam tam uplne sami!) vsem promitnour a rano udelat let s natocenim cele lodge nad rekou.
Jinak si tu na to moc netroufam, dilem nedostatku casu, dilem neustalych policejnich checkpointu (v Mosambiku opet zacina valka a mraky pytlaku), ale dnes odjizdime do Botswany, tam bude snad volneji.
V Jizni Africe neni problwm, je tam i pomerne velka komunita multikopteristu.
Naposledy upravil(a) gardenroute dne ned 24.11.2013 9:06, celkem upraveno 1 x.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Václav Procházka

#862 Příspěvek od Václav Procházka »

Jo, jo, tady v Zimbabwe to je urcite peoblem, asi znate mistni realitu, takze napr. jak jsem letal v NP Gonarezhou, byli jsme na vecernim safari s rangerem (vyzbrojenym kulovnici CZ) a pri sunset pikniku jsme vysvetlili o co jde. Nejdrive byl velmi vystraseny, nebot jsme byli asi 500 meteu od Mosambiku, ale nakonec jasal jako male dite, kdyz dostal na hlavu Dominatory :-) Vecer jsem to musel pri veceri s managementem resortu (byli tam tam uplne sami!) vsem promitnour a rano udelat let s natocenim cele lodge nad rekou.
Jinak si tu na to moc netroufam, dilem nedostatku casu, dilem neustalych policejnich checkpointu (v Mosambiku opet zacina valka a mraky pytlaku), ale dnes odjizdime do Botswany, tam bude snad volneji.
V Jizni Africe neni problwm, je tam i pomerne velka komunita multikopteristu.

Ahoj, díky za info ! Užívejte a všichni se opatrujte. S rušením na 2,4 a 5,8 GHz + doplňkem X L2 v Zimbabwe, asi problém nebude :-D
Zoolx

#863 Příspěvek od Zoolx »

Co říkáte na tohle: http://www.directsource4u.co.uk/multi-rotor-copters/phantom-si ?

Nějaký klon Phantoma? Moc se mi nezdá, že by na jednu stejnou 2200mAh baterku létal 25minut... :-) A na 2 50 minut při váze 1.5kg...

Něco mi tu nesedí :-)

Z.
Václav Procházka

#864 Příspěvek od Václav Procházka »

No jo no... Perpetuum mobile :-)
Zoolx

#865 Příspěvek od Zoolx »

Tak nějak to skoro vypadá :-) Fakt bych si to od těch, co to takhle prezentují rád nechal předvést :-)

Z.
salamander

#866 Příspěvek od salamander »

Nuž , konkurencia nespí .
Teraz toho bude ako húb po daždi . Žeby bol aj vodotesný, tá prvá fotka s podvozkom vo vode .
Ale ten čas lietania , no neviem, neviem ...
Zoolx

#867 Příspěvek od Zoolx »

Jistě se toho vyrojí ještě více, ale tento konkrétní mi přijde jako velký nesmysl. Vše bych jim věřil, ale ta doba letu a dolet... Hm... Divné..

Na webu o něm nic není, což je taky podezřelé.

Z.
ananas

#868 Příspěvek od ananas »

A jaky je vahovy rozdil mezi phantomem 1 a 2? Bez baterii a s bateriema... ze az natolik vzrostla vydrž.. nece se mi verit ze ucinost vrtuli pribyla tak razantne a protahla se na takovou dobu letu..
BananaYoe

#869 Příspěvek od BananaYoe »

Zeptám se ještě na letové vlastnosti phantoma. Dá se s tím i nějaká akrobatika jako přemet atd?
Zoolx

#870 Příspěvek od Zoolx »

ananas píše:A jaky je vahovy rozdil mezi phantomem 1 a 2? Bez baterii a s bateriema... ze az natolik vzrostla vydrž.. nece se mi verit ze ucinost vrtuli pribyla tak razantne a protahla se na takovou dobu letu..

Baterie u Phantomu 2 je 5200mAh, je to vlastně zasouvací akumulátor, žádné kabely, nic, vlastní elektronika se led signalizací (4x zelená dioda, jednou tlačítko s červenou). Váha je 390g, což je hodně dobré.

Vrtule 9".

Opravdu jsem lítal sem a tam a až po 20 minutách začal mobil vydávat varovný signál, že jsem klesl po 30% baterie :-)

Teď ho mám u pana Řešátka v Telinku a uvažujeme společně o tom, zda by nešlo tu kameru, kde závěs slouží pouze pro tilt (o stabilizaci se nedá mluvit) vyměnit za nějaký gimbal s GP Hero. To by pak byla naprosto skvělá kombinace.

Z.
Zamčeno

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“