GeeBee Cup 2014
Re: GeeBee Cup 2014
takze ako s Pardubicami chlapci? dobijaju sa mi rozni anglicania, rakusania, svajciari ze aky je termin, fakt ich mam posielat do horucich pekiel?
aj slovensky kalendar sutazi sa plni akciami, treba cim skor vyhodit vonku termin aj sa da...
mozno organizatorovi pomoze keby sa sem dal menny zoznam ludi co by prisli...
zacnem z vychodu
Csontos Attila
Csontos Stefan
Hricinda Michal
Kicura Rastislav
mozno organizatorovi pomoze keby sa sem dal menny zoznam ludi co by prisli...
zacnem z vychodu
Csontos Attila
Csontos Stefan
Hricinda Michal
Kicura Rastislav
akua to je blbe ked sa ludia hlasia na sutaz ktora este nie je vypisana ... tak sa teda tiez hlasim 
daj sem zoznam ludi co su ochotni prist zvonku... aby bol prehlad ze asi o ake cisla sa jedna
no to ja neviem kym nebude termin, chcu prist 2 anglicania co boli minule a plus hovorili este o jednom, svajciar, 2 rakusania ... od nas neviem, poliakov treba nakopnut cesko nech sa spocita samo
nasim som poslal broadcastovy email a cakam na odpovede
mozes sa pytat co chces kym nie je termin ... ja tu v januari napriklad nie som takze .....
no hej...ale to potom nikdy nedas ani predbezne dokopy...
takze pokracujem dalej zoznamom:
Vojtech Ruisl
Jan Gaspar
takze pokracujem dalej zoznamom:
Vojtech Ruisl
Jan Gaspar
Ze středozápadu (západ středních Čech) se hlásí Hoblíci
Jaromír, Richard a Marek (na jisto)
Jan + Šárka Pausarová s velkým otazníkem
Jaromír, Richard a Marek (na jisto)
Jan + Šárka Pausarová s velkým otazníkem
RisaH - C/L team Rakovník
Já bych taky jela. S hodně velkým otazníkem tedy, pokud nebudu švorc. Zalítám sice pěkný prd, ale to je beztak vždycky.
uplne velmi PREDBEZNE zatial 19 ludi.... kde je organizator??? 
predbezne Alexander Schrek
Palo Barbaric ak dokonci model bude lietat, ak nie tam bude bodovat
jofrey007 píše:uplne velmi PREDBEZNE zatial 19 ludi.... kde je organizator???
já ho prásknu, mladej Tomek
RisaH - C/L team Rakovník
jofrey007 píše:predbezne Alexander Schrek
Palo že by dokončil model? A už začal? Neverím! (sorry Palku, ale ty aj tak nečítaš).
Jano Bubeník
zdravím, k organizaci GeeBee cupu 2014 bych řekl asi tolik: loni Pavel řekl, že to letos dělat nebude, to všichni víte. Já jsem řekl, že bych to možná udělal a taky jsem se snažil to nějak zařídit, a o postupu jsme informoval a to konkrétně, že hala v termínu co jste chtěli je volná, ale stojí tolik peněz, že bez sponzora je to veliké riziko a tak jsem zkoušel jinou halu, což mi zatím nedopadlo a jediné co zařídím je GeeBee cup nejspíš v Nymburce, ale tam určitě nebudou tři kruhy, ale jen dva....to je v jednání a tam jedu příští víkend. Co se týká Pardubic....letos jsem se ujal soustředění v HK a je listopad a já v tom mám stále 7tis a modlím se, aby mi je svaz ještě někdy poslal....takže na rovinu do další investice typu GeeBee cup Pardubice 2014 se pouštět nebudu....pro ty borce co říkají je to v pohodě udělejme to, bude to v pohodě, bych chtěl jen říci, že vám klidně pomůžu, budu asistovat, ale telefon máte všichni, můžete tam zavolat, podepsat se pod to a pak mi jen řekněte, kam mám kde zajet co vyzvednout a nemám s tím problém....pro upřesněnou, skončil jsem ve starý práci, jsem v nový a mám toho až po kokot, k tomu musím do zimy dostavět barák abych měl kde bydlet a na jaře si musím zařídit svatbu, což jsou moje priority...takže pakliže chcete do Pardubic vesele pánové do toho, řekněte mi kde mám co vyzvednout a není problém...