DJI NAZA pokračování
Re: DJI NAZA
V manuálu je to přímo psáno že si to máš odzkoušet v assistantovi.. když vypneš vysílač musí ti v assistantovi přepnout modre pole na FS..
Jo už jsem na to přišel a dnes v poledne úspěšně vyzkoušel jak přechod do FS při přepnutí třípolohovým přepínačem, tak potom i vypnutím Tx. Samozřejmě jsem si nejdřív ověřil, že při vypnutí Tx mi to v DJI assistant skáče na FS. Děkuji za popostrčení.
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
Tiez uspesny test, nastavene na 3pol prepinac
FS
atti
GPS
manual nepouzivam vobec
FS
atti
GPS
manual nepouzivam vobec
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
MarkAurel píše:Tiez uspesny test, nastavene na 3pol prepinac
FS
atti
GPS
manual nepouzivam vobec
Má to potom ale jednu nevýhodu a to je nemožnost vlézt třípolohovým takto nastaveným přepínačem do kalibrace kompasu.
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
-
Václav Procházka
Má to potom ale jednu nevýhodu a to je nemožnost vlézt třípolohovým takto nastaveným přepínačem do kalibrace kompasu.[/quote]
Do kalibrace kompasu to v této podobě, jde zcela normálně. Také to takto používám.
Do kalibrace kompasu se vstupuje rychlým přepínáním přepínače Atti-GPS. Poloha přepínače na FS s tím nemá nic společného.
Do kalibrace kompasu to v této podobě, jde zcela normálně. Také to takto používám.
Do kalibrace kompasu se vstupuje rychlým přepínáním přepínače Atti-GPS. Poloha přepínače na FS s tím nemá nic společného.
souhlasím.. jde to i přez dvoupolohový přepínač.. gps a atti... zkoušel jsem to a jde to komu ne tak neumí přepínat 
ananas píše:souhlasím.. jde to i přez dvoupolohový přepínač.. gps a atti... zkoušel jsem to a jde to komu ne tak neumí přepínat
Aha, tak to jsem netušil, předpokládal jsem že se musí přepínat mezi GPS/atti/manual, tak tím lépe. Dík za info.
-
salamander
Na Phantome 10x prepnem GPS a ATI potom začne svietiť žltá a môže začať šamanské točenie .Na každú stranu je 1x .
Keď som to predvádzal obecenstvu tak sa ma pýtali či čarujem keď sa tak otáčam dokola .
Keď som to predvádzal obecenstvu tak sa ma pýtali či čarujem keď sa tak otáčam dokola .
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se úplně začátečnicky zeptat na docela základní věc, na kterou mi prodejce nedokázal odpovědět.
Když mám pouze pětikanálovou Spektrum DX5e a pátý kanál má pouze dvě polohy, mezi kterými režimy můžu tímto pátým kanálem přepínat?
Manual mode / Atti mode / GPS mode
Nejsem v kvadrokoptérách moc kovaný, ale chtěl bych vylepšit Hornet 460 o řídící jednotku Naza-M Lite a zatím nezvažuji pořízení lepší vysílačky.
Jde mi spíš o bezpečnost (létání v GPS mode) - aby kvadra nikam nezdrhala, to s řídící jednotkou FC430 bez akcelerometru dělává pokud ztratím orientaci o natočení Hornetu.
Díky.
Když mám pouze pětikanálovou Spektrum DX5e a pátý kanál má pouze dvě polohy, mezi kterými režimy můžu tímto pátým kanálem přepínat?
Manual mode / Atti mode / GPS mode
Nejsem v kvadrokoptérách moc kovaný, ale chtěl bych vylepšit Hornet 460 o řídící jednotku Naza-M Lite a zatím nezvažuji pořízení lepší vysílačky.
Jde mi spíš o bezpečnost (létání v GPS mode) - aby kvadra nikam nezdrhala, to s řídící jednotkou FC430 bez akcelerometru dělává pokud ztratím orientaci o natočení Hornetu.
Díky.
DX5 je dost skromna Tx a Naza bude DX5kou dost okresana o funkcie, osobne neviem aku funkciu budes moct spinat na 5ch ale pod videom na YT sa to docitas
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vPbyEAShpv8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vPbyEAShpv8[/youtube]
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Nemáte někdo informaci jak naflashovat do naza-m lite firmware V2?Hardware je stejny,tak proč by to nešlo,že?
tak pokud je hardware stejný tak jen za pomocí assistanta a usb a poku to nejde asi stejný nebude 
jinak na youtube sem nic nenašel.. tak asi nejde
třeba na naza v1 je tam jak upravit aby jela naza led v2 ale tohle tam nikde není..
jinak na youtube sem nic nenašel.. tak asi nejde
třeba na naza v1 je tam jak upravit aby jela naza led v2 ale tohle tam nikde není..
no samozrejme,ze to bude ochraneny aby to neslo v asistentovi naflashovat,uz jsem zkousel vsechny verze.Urcite to nekdo flashoval natvrdo primo do chipu,jen se s tim musi pochlubit na netu.
Ahoj, poradíte někdo jaká je možná příčina, že se mi na copteru hrozně zahřívají régly při stání?Zapnu baterku, neletim, regulátory se hodně zahřejí, pak vzletím a schládnou a letí to normálně.régly mám dualsky 22a a motory turnigi 350w 1100kv.Mám pocit že mi to s méně výkonými motory nedělalo. a jen když coptera zapnu a neletim, tak v asistantovi vidím, jak mi padájí volty na baterce.
nemáš na reglech zaplou brzdu?...