DJI NAZA pokračování
Re: DJI NAZA
co to znamená zaplá brzda?
no a ještě mi to začalo dělat jeden problém..když bočim do leva, nebo doprava, tak se začne model sám otáčet...taky nevim co s tím, gps je zkalibrovaná a tx také...
brzda je funkce regulátoru, když zapneš copter a motory stojí dá se snimi snadno otáčet nebo mají odpor (tudíž brzdu) co máš za regulátory?.. jinak to otáčení bych si pohrál se ziskem yaw myslim je to v manuálu ted střílím od pasu..
jak jsem psal regulátory dualsky 22a z horneta 460.mám pocit, že motory jdou pořád stejně, i když je copter zaplý nebo vyplý-mají odpor.
ludia ma tu niekto kopteru ktora vazi cca 3kg . ak ano ake hodnoti mate v asistentovi na gain?? vela ludi mi pise ze sa mam pohibovat nieco okolo 170 ale pri tejto hodnote sa mi koptera roztancuje. unormalnila sa trosku pomali az pri 300 ale aj tak dneska pri klesani sa roztancovala tak ze si to odskakali nozicki .
tak skus teraz trochu stiahnut hodnoty povedzme o 10%
tu je tabulka uzivatelov:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au16aK6Q-0p0dENkdXVGVHJLRm5fRTFQdjBZbUhxZ3c#gid=0
tu je tabulka uzivatelov:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au16aK6Q-0p0dENkdXVGVHJLRm5fRTFQdjBZbUhxZ3c#gid=0
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
ja si ladim zisky na trimu TX a pak se mrknu v assistantovi na hodnotu a tu si tam zapíšu.. jinak v manuálu je postup jak správně naladit..
Manual mi moc nepomoze kedze je po ang
preto sa snazim zisti ake mate vi hodnoti na takichto vecsich a tazsich hexa
jn ja ho mám cz škoda že nejde stáhnout už ho mám pěkně špinavý 
Somro ja mam kopteru teraz mam letovu vahu cca 3,5kg ale mam Y6 hexu, ty mas tuším klasickú... Avšak moje hodnoty su tak okolo 125%
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
Kto používa Zenmuse H3-2D, tak je tu novy firm. Pri prudkých pohyboch by už nemal gimbal padať na stranu. Aj na dotyk je to odolnejšie.
DJI F550, NAZA-M, Futaba T8J, GPS, H3-2D, HERO3, FatShark Attitude SD,Dji 10x3.8
-
Václav Procházka
camman píše:Kto používa Zenmuse H3-2D, tak je tu novy firm. Pri prudkých pohyboch by už nemal gimbal padať na stranu. Aj na dotyk je to odolnejšie.
To je dobře, že to upravili.
tak, dnes sme na skúšku lietali "na divoko" a gimbal všetko zniesol, dokonca aj ovladanie a nastavovanie gopro na zemi
DJI F550, NAZA-M, Futaba T8J, GPS, H3-2D, HERO3, FatShark Attitude SD,Dji 10x3.8
když budu lítat uvnitř, mám odpojit GPS puk, nebo je to naze jedno?
NAZE .....Je jí to naprosto jedno, neodpojovat