Odolný RC model pro dítě

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
Dohnny

Odolný RC model pro dítě

#1 Příspěvek od Dohnny »

Zdravím. Snažím se vybrat nějaký slušný RC model pro 6letého kluka. Potřebuju aby byl vhodný do vlhka (blato) a nezruší ho nějaké střední karamboly. Našel jsem na netu spousty a spousty nabídek ale modely, které mají výdrž 20 minut to jako ne-e. Aspoň půl hodinky by se mi hodilo plus samozřejmě bych k tomu vzal ještě jednu náhradní baterii.
na tohle jsem si zatím hodil dotaz jak je to s bateriema
http://www.rc-trade.cz/product/rc-auta/ ... -auta-/387

můžete mi zkusit doporučit nebo poradit něco do těch 3000kč? Zaregistroval jsem se jen kvůli radě takže se na mě nezlobte. Díky moc
Fila
Kontaktovat uživatele:

Re: Odolný RC model pro dítě

#2 Příspěvek od Fila »

já ti nepomůžu ale.... dej si pozor na ovládání, hodně hraček se ovládá jako tank, přesně jako tvoje auto v odkaze. pro děti je to možná jedno ale na ježdění po večerech (pro taťku) je to nepoužitelné. zase je auto méně náchylné na poškození a oto asi jde především.
JosefSvejk

#3 Příspěvek od JosefSvejk »

Proč jako "hlavní" parametr ježdění půl hodiny? To nevydrží model, syn ani ty. :wink:
Lepší jsou dvě baterky a odpočinek pro všechny.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
TARSAN

#4 Příspěvek od TARSAN »

kup mu vrtulnik ten lita tak 3-4 minuty :D
robotmz

#5 Příspěvek od robotmz »

Každopádne to tu budem sledovať ako orol ale myslím si že pre 6 ročné dieťa potrebuješ niečo pomalé.
Tá výdrž pol hodiny bude náročná aj pre model. Ak plánuješ jazdiť ten model skoro vkuse, neviem čo na to povie jednosmerný motor s uhlíkami...
Kovboj

#6 Příspěvek od Kovboj »

Dohnny píše:Zdravím. Snažím se vybrat nějaký slušný RC model pro 6letého kluka. Potřebuju aby byl vhodný do vlhka (blato) a nezruší ho nějaké střední karamboly.

To co posíláš je přesně ten typ hračky, která žádné karamboly nevydrží...
Zkus si najít třeba ECX Ruckus Monster Truck 4WD 1:18 RTR, je to model s voděodolnou elektronikou, pohonem všech kol a samozřejmě proporcionálním ovládáním.
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RimmerCZ »

Ja bych zacal tim, jestli chces hracku (to co si ukazal v prvnim prispevku), nebo model. Pokud hracku tak se do 3 tisic vejdes, ale osobne bych za to 3 tisice nedal, nema to moc smysl - je to jen velky kram - kus plastu, nic to neumi.

Jedno ze zakladnich rozliseni mezi hrackou a modelem je, ze model ma plynule proporcionalni rizeni a plyn, kdezto hracka jede jen na plny vpred, vzad a zataci (velmi malo) bud plny vlevo nebo vpravo, ci jede pouze rovne.

Pokud model, tak se do 3 tisic asi nevejdes. Za to mozna koupis auto, ale potrebujes vysilacku, nabijecku, lipo akumulatory atp.
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
Dohnny

#8 Příspěvek od Dohnny »

RimmerCZ píše:Ja bych zacal tim, jestli chces hracku (to co si ukazal v prvnim prispevku), nebo model. Pokud hracku tak se do 3 tisic vejdes, ale osobne bych za to 3 tisice nedal, nema to moc smysl - je to jen velky kram - kus plastu, nic to neumi.

Jedno ze zakladnich rozliseni mezi hrackou a modelem je, ze model ma plynule proporcionalni rizeni a plyn, kdezto hracka jede jen na plny vpred, vzad a zataci (velmi malo) bud plny vlevo nebo vpravo, ci jede pouze rovne.

Pokud model, tak se do 3 tisic asi nevejdes. Za to mozna koupis auto, ale potrebujes vysilacku, nabijecku, lipo akumulatory atp.

jj chápu takže hračku...a ty za to 3 tisíce dávat nemusíš takže to neřeš... 8)
Dohnny

#9 Příspěvek od Dohnny »

To co posíláš je přesně ten typ hračky, která žádné karamboly nevydrží...
Zkus si najít třeba ECX Ruckus Monster Truck 4WD 1:18 RTR, je to model s voděodolnou elektronikou, pohonem všech kol a samozřejmě proporcionálním ovládáním.[/quote]

nevypadá to špatně takže myslíš že je tam ten poměr cena kvalita nějaký rozumný? Ale zase klasicky není psaná vydrž baterie ani kolik stojí kdyžtak náhradní
JosefSvejk

#10 Příspěvek od JosefSvejk »

U toho prvního modelu mě ještě zaujala jedna maličkost v parametrech: monster truck 1:8 a akumulátor 700 mAh. :o I když osmičlánek. Ten by se zase špatně nahrazoval lipolkou, tříčlánek by "usmažil" motory.
Ty pořád jen lpíš na výdrži baterky. Ale ta je daná taky výkonem toho stroje. Pokud např. bude model těžký a bude jezdit rychle, tak bude mít taky velkou spotřebu.
Dohnny

#11 Příspěvek od Dohnny »

http://www.rc-modely-outlet.cz/cz/detai ... ke-modely/
třeba i tohle se mi líbí ale fakt potřebuju aby to přežilo bahno :D
Kovboj

#12 Příspěvek od Kovboj »

Dohnny píše:http://www.rc-modely-outlet.cz/cz/detail/hl-3851-2-mad-truck-1-10-4wd/velke-modely/
třeba i tohle se mi líbí ale fakt potřebuju aby to přežilo bahno :D

Tohle "zabije" první kapka vody z kaluže a budeš muset platit nějakou tisícovku za nový regulátor... Navíc tu superakci ber hodně s rezervou, podobná auta i bez "akce" koupíš za 3000 a za nějakých 3250 je seženeš ve verzi s voděodolnou elektronikou.
Dohnny

#13 Příspěvek od Dohnny »

Tohle "zabije" první kapka vody z kaluže a budeš muset platit nějakou tisícovku za nový regulátor... Navíc tu superakci ber hodně s rezervou, podobná auta i bez "akce" koupíš za 3000 a za nějakých 3250 je seženeš ve verzi s voděodolnou elektronikou.[/quote]

bezva tak proto se ptám :-)
JosefSvejk

#14 Příspěvek od JosefSvejk »

Ale je to už nepoměrně lepší volba, než v tom prvním odkazu. Pro šestiletýho fakana, myslím, dostačující. :) A ježdění v tekutým bahně zabije i sakra dražší stroje (hlavně bez pořádné údržby).
Dohnny

#15 Příspěvek od Dohnny »

JosefSvejk píše:Ale je to už nepoměrně lepší volba, než v tom prvním odkazu. Pro šestiletýho fakana, myslím, dostačující. :) A ježdění v tekutým bahně zabije i sakra dražší stroje (hlavně bez pořádné údržby).

1:18 je docela malé takže bych chtěl něco většího...1:10 mi přijde fajn
Odpovědět

Zpět na „Auta“