macil píše:Ja som to pochopil tak, že ten kamarát sa o to bindovanie späť na svoj vysielač ani nepokúsil. Jednoducho na to zabudol. Tak?
Tak tak
macil píše:Ja som to pochopil tak, že ten kamarát sa o to bindovanie späť na svoj vysielač ani nepokúsil. Jednoducho na to zabudol. Tak?
Elfew píše:Ale maji, musis to vzdy nabindovat aby to slo... Toto je modelmatch, ujasni si pojmy.
Modelmatch - vysilac(model ve vysilaci) se sparuje s prijimacem a s zadnym jinym nejde ovladat...
googie píše:Takto mi kamárát požičal akrobata, ktorý som si napároval, nastavil a zalietal. Model som odovzdal a on si sním chcel ďalej polietať. Nenapároval ho však späť!!!. Zapol vysielačku a model. Normálne by okamžite zistil, že model nemá napárovaný, pípal by mu zrejme regulátor, avšak ja som medzitým mal stále zapnutý TX, pároval ďalší model a nastavoval som výchylky. Takže vo chvíli, keď on zapol model som mal nad ním kontrolu ja, lenže on o tom nevedel, aj z dôvodu, že keď ja som hýbal s kniplami, on tiež hýbal ale model dostával povely z môjho rádia. Až sa mu nezdalo, že mu to podozrivo reaguje / nereaguje, sme to zistili.