Odolný RC model pro dítě

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Odolný RC model pro dítě

#16 Příspěvek od RimmerCZ »

No ac budu hnidopich, tak 90% lidi aji s autama za 15 tisic ucelove v bahne a vode tak, ze by to mel po podvozek a pres poloosy nejezdi uz z prave zminenych duvodu. Zbytek je na to pripraven a plati za to celkem solidni dan v podobe udrzby a vymeny ND (loziska atp). Soustredil bych se mimo bahno - tj. normalni cesty polnacky, posekana trava, piskovny atp. kde je vetsina offroadu/monstru jako doma. Pak si kluk zajezdi bajecne. Ja jsem zacal tak, ze jsem koupil hracku za 3tisice z elektrowordu - sel jsem ji vratit (jelo to ani ne krokem) a koupil si Final Monstra (prvni skoro monster), stalo to stejne penize a rozdil byl X nasobny. Proto jsem taky psal, ze nema cenu kupovat tak drahou hracku, radeji levnejsi model, nebo hodne levnou hracku. Ovsem jak rikas, ty platis, sam si vyber.
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
Xenomorfus

#18 Příspěvek od Xenomorfus »

Tady je kazda dobra rada draha. Auticko pro maleho, aby neco vydrzelo jezdit, aby mu nevadilo vlhko a karamboly a aby to melo rozumne ovladani (volantovku) v cene do 3000,- kc nove je spise utopie. Asi koukni po necem bazarovem. I ND na "noname" auticka jsou pak problem sehnat, kdezto na "renomovane" znacky v podstate "na kazdem rohu". Asi bych nasel jiny darek z jine kategorie a na auticko zatim zapomel.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Dohnny

#19 Příspěvek od Dohnny »

dobrýý to se mi hodně líbí i na hraní pro mě :D díky moc...všichni brblají ale nikdo neporadí :-) Super.. :-)
dvondrak

#20 Příspěvek od dvondrak »

dobrýý to se mi hodně líbí i na hraní pro mě :D díky moc...všichni brblají ale nikdo neporadí :-) Super.. :-)

Jestli můžu nabídnout skromný názor. Desetiny od Himota jsou podle mě na začátek pro kluka fajn. Pokud budete jezdit někde po louce či ve trochu vyšší trávě a členitém povrchu je nejvhodnější Monster truck.

Můj mladej má tři roky, takže pro něj za nějakej čas plánuju koupi truggyny. Něco takovéhoto
http://www.himoto.cz/zbozi/9794/HIMOTO-TRUGGY-ZENIT-XT-4x4-RTR-1-10--2-4GHz-.htm

Máme u nás trať a podle mě je s truggy na trati větší zábava než s monsterem a skoky to zvládá také.

Já bych začal tím, že bych pořídil RTR sadu (cca 3000,-), která je včetně té základní nabíječky + jednu náhradní pohonou baterii (za NiMH cca 400,-) a šel to s mladým párkrát prohnat, jestli se mu to zalíbí a bude chtít víc jezdit, tak bych dál zainvestoval do základní rychlonabíječky (podle mě stačí cena okolo 1000,- nabíječky za tuhle cenu nabízí nabíjení všech používaných typů aku)

Pokud máte někde poblíž bydliště trať tak tam zajděte. Jakmile se svezete, tak tomu propadnete a nic vás už nezáchrání :D

A jako zarytej fanda spalováků bych se přimlouval poté za přechod na spalováka 8)
Dohnny

#21 Příspěvek od Dohnny »

Jestli můžu nabídnout skromný názor. Desetiny od Himota jsou podle mě na začátek pro kluka fajn. Pokud budete jezdit někde po louce či ve trochu vyšší trávě a členitém povrchu je nejvhodnější Monster truck.

Můj mladej má tři roky, takže pro něj za nějakej čas plánuju koupi truggyny. Něco takovéhoto
http://www.himoto.cz/zbozi/9794/HIMOTO-TRUGGY-ZENIT-XT-4x4-RTR-1-10--2-4GHz-.htm

Máme u nás trať a podle mě je s truggy na trati větší zábava než s monsterem a skoky to zvládá také.

Já bych začal tím, že bych pořídil RTR sadu (cca 3000,-), která je včetně té základní nabíječky + jednu náhradní pohonou baterii (za NiMH cca 400,-) a šel to s mladým párkrát prohnat, jestli se mu to zalíbí a bude chtít víc jezdit, tak bych dál zainvestoval do základní rychlonabíječky (podle mě stačí cena okolo 1000,- nabíječky za tuhle cenu nabízí nabíjení všech používaných typů aku)

Pokud máte někde poblíž bydliště trať tak tam zajděte. Jakmile se svezete, tak tomu propadnete a nic vás už nezáchrání :D

A jako zarytej fanda spalováků bych se přimlouval poté za přechod na spalováka 8)[/quote]

neblbni já už tak cpu hodně peněz do paintballu a kde mám brát prachny na tohle :-) No uvidíme já zkustím toho Himoto Monter, ta cena je docela fajn a třeba se mu to zalíbí (nebo mně) a pak uvidíme :-D
tks
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od tks »

Já jsem objednal pro kluky 3x Himoto Monster 1:10. Mám je ve věku 6, 4.5 a 3 roky.
Po nějakém průzkumu tady jsem došel k tomu, že už je to snad dost dobré a přitom to ještě není až taková pálka. I když se to násobí třemi...
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Dohnny

#23 Příspěvek od Dohnny »

tks píše:Já jsem objednal pro kluky 3x Himoto Monster 1:10. Mám je ve věku 6, 4.5 a 3 roky.
Po nějakém průzkumu tady jsem došel k tomu, že už je to snad dost dobré a přitom to ještě není až taková pálka. I když se to násobí třemi...

jak dlouho to vydrží na jedno nabití?
IMI

#24 Příspěvek od IMI »

dvondrak

#25 Příspěvek od dvondrak »

Dohnny píše:neblbni já už tak cpu hodně peněz do paintballu a kde mám brát prachny na tohle :-) No uvidíme já zkustím toho Himoto Monter, ta cena je docela fajn a třeba se mu to zalíbí (nebo mně) a pak uvidíme :-D

jó kuličky do pištolky taky něco stojí :-) ať vám to jezdí
Dohnny

#26 Příspěvek od Dohnny »

víš jak dlouho to vydrží na baterku? To mě zajímá..
IMI

#27 Příspěvek od IMI »

Jestli koupíš nový model tak by měl vydržet 30 minut a to se mi moc nechce věřit ale rozhodně plus je doba nabíjení jen 1 hodinu
JosefSvejk

#28 Příspěvek od JosefSvejk »

Když budeš jezdit pomalu, tak dlouho, když rychle, tak pár minut. Ale to je jenom brblání, já vím. :D
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
hates

#29 Příspěvek od hates »

Ono je tezky radit. Chce aby to vydrzelo dlouho na baterku. Ja jsem letos poridil holkam taky auticko, aby na letisti nezlobili a vzal jsem rovnou spalovak z bazaru. Servisovat jim to budu coz me bavi a jezdit s tim muzou holky i ja. Na radiu jim pouze omezim plyn aby jim to nelitalo jak zbesile. Je te i o penezich ale radeji vezmu model kde se daji sehnat i dily a neco vydrzi nez hracku, ktera kdyz se pokazi tak poleti do popelnice a muzu jit pro druhou a potom se ty finance jiz pomalu srovnavaji. A ze by je bavilo jezdit jednu nadrz celou si iluze nedelam. Pokud budou jezdit 10 minut tak to pote stejne na chvili zabali a daji si pauzu nez budou pokracovat.
Kovboj

#30 Příspěvek od Kovboj »

Dohnny píše:...všichni brblají ale nikdo neporadí ...

No, možná by nebylo marný se občas podívat do pošty...
Odpovědět

Zpět na „Auta“