Převod dwg do pdf
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Převod dwg do pdf
Mám dojem, že už to tu bylo, ale nemůžu to najít. Mám Autocad 2008 LT a potřebuji vyýkresy převést do pdf. Tenhle Autocad to neumí, novější verze prý ano. Hledal jsem nějaký free program, ale nenašel, i když to v nadpisu tvrdil. Zatím mi to dělali z ochoty na bývalém pracovišti, odkud jsem byl pro přestárlost odejit. Atmosféra tam ale zhoustla a raději bych to zařídil jinak. Při hledání se sám nabízí převod jako placená služba. Máte s tím nějakou zkušenost ? Pár korun bych do toho vrazil, ale stokorun už ne.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
- old_Mr_Grim
Re: Převod dwg do pdf
Nejjednodušší cesta je asi nainstalovat si virtuální PDF tiskárnu a ACAD nechat vykreslovat do souboru.
Bentley view v8i
Myslím že tisk do souboru a dá se to i uložit.
Myslím že tisk do souboru a dá se to i uložit.
Ahoj, skús mi to poslať,
a ak to otvorí môj AUTOCAD Mechanical 2013 tak ti to rad pošlem s5 v PDF....
a ak to otvorí môj AUTOCAD Mechanical 2013 tak ti to rad pošlem s5 v PDF....
Osobně používám PDF Creator.
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Já mám PDF Creator taky stažený, ale nenašel jsem, že by uměl dělat pdf z dwg.
Mám přímo v Cadu (2008 i 2010) při tisku možnost vybrat DWG to PDF (jako tiskárnu)
Já používám PDF24Creator, neboť je nejlepší...
Ale to není podsatné...pokud máš ten PDF Creator nainstalovaný, musí se ti objevit mezi tiskárnami v počítači, pak ho prostě v AutoCADu vybereš jako tiskárnu a dáš tisk, on se tě zeptá kam chceš to PDF uložit (a s jakým názvem) a je hotovo.
DWG to PDF taky funguje, ale z Creatoru jsou soubory v lepším rozlišení a zabírají méně kB.
Ale to není podsatné...pokud máš ten PDF Creator nainstalovaný, musí se ti objevit mezi tiskárnami v počítači, pak ho prostě v AutoCADu vybereš jako tiskárnu a dáš tisk, on se tě zeptá kam chceš to PDF uložit (a s jakým názvem) a je hotovo.
DWG to PDF taky funguje, ale z Creatoru jsou soubory v lepším rozlišení a zabírají méně kB.
jen na okraj, pokud prevod do pdf ma slouzit i jako ochrana vektorovych dat pred neopravnenym pouzitim, tak to chce po prevodu zkontrolovat; dostaly se ke mne pdf soubory, ktere po importu do Corelu ukazaly regulerni vektorova data...
jyrry.webnode.cz
- JosefSvejk
kocour píše:Já mám PDF Creator taky stažený, ale nenašel jsem, že by uměl dělat pdf z dwg.
Nepřevádí formáty, ale jednoduše "tiskne". Takže v programu, kde je tisk na tiskárnu, "vyrobí" pdf soubor.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
kocour píše:Já mám PDF Creator taky stažený, ale nenašel jsem, že by uměl dělat pdf z dwg.
Pri tlači si vyberieš miesto tvojej "klasickej" tlačiarne PDF creator
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc, jde to tak. Tedy označit při "vykreslit" jako tiskárnu PDF Creator. Nenapadlo mně, že funguje i tiskárna, kterou vůbec nemám. Jako pokus jsem nakreslil větroň Duha OK-Mario z. r. 1937 r. 3,2 m a italský větroň Asiago z r. 1937 r. 3,0 m. Pořádné stavební ýkresy to ale nejsou.
Přesně tak, ale mám pocit že jsem ti to říkal, funguje místo tiskárny. Zítra vezmu ntb a můžeme to prozkoumat 
Taktéž používám PDF creator.
Používám ho i pro prezentace "tištěné" a kompletované z různých aplikací. Tu pár wordových stránek, tu obrázek, tu tabulka z Excelu. Výsledkem je jedno PDFko.
Používám ho i pro prezentace "tištěné" a kompletované z různých aplikací. Tu pár wordových stránek, tu obrázek, tu tabulka z Excelu. Výsledkem je jedno PDFko.
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Romik: Pro mne je počitačová hantýrka něco jako mandarinská čínština. Jsem rád, že jsem konečně pochopil. Taky jsem skoro 2,5x starší než Ty. Pro mne je blbnutí s Cadem taky součást souboje s Alzheimerem. Ty výkresy mám nahrané na flešce, v dwg i pdf verzi, na schůzi dnes večer je vezmu s sebou.