Problém po instalaci windows 8.1- vyřešeno, prosím smazat

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vapno.j
Kontaktovat uživatele:

Problém po instalaci windows 8.1- vyřešeno, prosím smazat

#1 Příspěvek od vapno.j »

Zdravím především odborníky přes notebooky. Mám HP Probook 4540s a včera jsem naistaloval Windows 8.1. Od té doby mám po zapnutí otočený obraz buď o 90, nebo 180 stupňů. Vždy ho srovnám pomocí fn + f4 do správné polohy, ale při vypnutí a opětovném zapnutí je to znovu otočené. Tohle se stane i při zavření a otevření notebooku. Prosím o radu, jak trvale nastavit správnou orientaci obrazovky. Díky.
Woita
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém po instalaci windows 8.1- vyřešeno, prosím smaza

#2 Příspěvek od Woita »

Nemohl bys napsat, JAK vyřešeno, pro ostatní - ještě než to smažou?

Dík... do databáze zkušeností v hlavě... :wink:
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
vapno.j
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém po instalaci windows 8.1- vyřešeno, prosím smaza

#3 Příspěvek od vapno.j »

Zjistil jsem, že se mi po instalaci nových Windows nějak rozhodilo celé nastavení monitoru, rozlišení, nastavení automatického otáčení obrazu atd. Všechno jsem opravil v ovládacích panelech - vzhled a přizpůsobení - rozlišení zobrazení.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“