Výběr notebooku-dva favoriti

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
robotmz

Re: Výběr notebooku-dva favoriti

#31 Příspěvek od robotmz »

rejsek.zdiby: napíš kľudne aj typ a ak môžeš tak aj link.

Vývoj notebookov trochu tak "sporadicky" tiež sledujem.

Včera po prečítaní tejto témy som si pozeral tiež notebook, ktorý by mi vyhovoval, tak som otvoril alzu a na základe konkrétnych parametrov som si vyfiltroval booky /vôbec sa nechystám v najbližšej dobe nejaký kúpiť/ a vyfiltrovalo mi ich zopár, niektoré som aj otvoril na osobitnej stránke a trochu som slintal nad Dell Inspiron 7720. Neskôr otvorím túto tému a link na ten DELL už tu niekto dal :lol: :lol: :lol:
rejsek.zdiby

#32 Příspěvek od rejsek.zdiby »

Je to Lenovo G510 kupovany na alze.:)
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od celadnik »

nebral by som ani jeden. Ak chces nejaky strih videa, narocnejsie hry a pod, tak by mal mat notas aj vlastnu grafiku a nie vstavanu na doske. Skus pozret nejaky ntas napr. s nvidia grafikou s podporou CUDA. Urcite by som nesiel do tych "vstavanych grafik"
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“