Já fakt nechápu to nadšení nad gopro. Když jsem hledal akční kameru, bylo to to první co jsem zavrhnul.
No , ale to přece vůbec ničemu nevadí.
Já fakt nechápu to nadšení nad gopro. Když jsem hledal akční kameru, bylo to to první co jsem zavrhnul.
krtek2k píše:Dobře , tak jednu konstruktivní:
Když na kopteře zminimalizuješ veškerý vibrace, stejně zbyde trochu jello effectu při 25a30fps, kdežto u 50-60fps žádný jello už nebude.
Když máš hero3black , tak můžeš točit 1080p, když máš cokoliv jinýho musíš končit u 720p.
Ostatní si jen hrajou na to co gopro už je.
zdzd píše:Já mám osobní dojem z JVC a to velmi dobrý.
http://www.jvc.cz/product.php?id=GC-XA1EU&catid=100122
martin z píše:Pokud to nechceš jen na coptér, ale třeba i na velký větroň nebo motorák a vadil by Ti čelní odpor kamer, tak co takhle Sony Action Cam HDR-AS15?
Když na kopteře zminimalizuješ veškerý vibrace, stejně zbyde trochu jello effectu při 25a30fps, kdežto u 50-60fps žádný jello už nebude.
Když máš hero3black , tak můžeš točit 1080p, když máš cokoliv jinýho musíš končit u 720p.
vojta mansfeld píše:Tak já si dovolím přidat svůj postřeh- GoPro má výhodu v mnohem větším počtu uživatelů než ta aee takže kdybys měl problém málokdo by ti poradil, ale GoPro má 90% modelářů co natáčí videa... Mě by třeba na GoPro hodně vadilo to předražený příslušenství. Jinak je pravda že Gopro je Gopro, to Be a super magic hero je fakt docela směšný, ale kdybych neměl moc peněz taky by to bylo řešení, ale už bych radši šel do Gopro třeba z bazaru. Bál bych se že s ostatníma kamerama by třeba mohl být problém při připojení FPV kdežto u Gopro je to vyzkoušený a kdekdo poradí.
Ancistrus01 píše:Dovolím si napsat osobní poznatek: upínací příslušenství je drahé jen na stránkách GoPro, na Ebayi to seženeš nezkutečně levně... A poštovné je tam většinou free...