Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
chcem vás poprosiť o radu s kúpou šijacieho stroja ako vianočného darčeka pre manželku. Bude používaný na bežné domáce šitie a na šitie umelecko-kreatívnych výrobkov. V predajni mi poradili tieto 2 modely:
nemyslim si, ze potrebujes tak drahy kupoval sem pritelkyni na narozeniny na doporuceni Janome 920 a zatim si nikdo nestezuje ze by to neco neumelo nebo ze by bylo neco spatneho... a sije si pro sebe saty, a dela takove ty kreativni ptakoviny. Oproti levnym Singer atp. neni plastovy, ma kovove telo a ustroji a 3 roky zaruku.
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Dejfak píše:Někdo mi říkal že je v celku slušný ten z Lidlu.
90% uspěšnosti u všech těchto domácích krámu i u profesionálních šicích stroju je při výběru vhodné jehly pro určitý materiál.Pokud budeš potřebovat zkrátit jeansové kalhoty, nebo v nich vyměnit zip, doporučuji navštívit opravnu oděvu, nebo alespon přikoupit kladívko, at ty švy nejdřív mužeš sklepat
"jeansové kalhoty" sú to isté čo "rifle"? však to mi žena skracuje každé jedny na 50 ročnom komunistickom stroji a dokonca kedysi v minulosti aj v rukách s ihlou ...
Moje máma si kupovala berninu šíje s tom hlavně kreativní věci a patchwork. Ale to bude as dražší než si představujes. Pro inspiraci co s tím lze vivadet tak http://www.patchwork-kreativ.cz
Kúp si Singera, nešetri. Ja som kúpil žene jeden z tých modelov z aniru a nie je moc spokojná. Pre info žena je vyučený krajčír a má prax 20 rokov, takže vie posúdiť. Zajtra sa jej môžem opýtať, čo sa jej nepáči.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Máme tento: http://cz.strima.com/janome-525s-sici-s ... m/1002148/ má navlíkáček nitě a cívka se dává shora. Prošiju bez potíží tlustou netkanou geotextilii 300g/m2 , ze které dělám futrály na křídla ... 2 přehyby, tedy 6 vrstev Jde šít i z 500g/m2
Sjeď si to dolů až se dostaneš na tebou požadovanou cenu , srovnej si podobné modely v řadě a funkce. S tímhle nemůžeš udělat chybu. Měl jsem dost různých strojů a prošil jsem na tom určitě řádově kilometry nití. Špička od nich jsou stroje s horním podáváním, ale i když si zvolíš něco cca za 6k, nemůžeš šlápnout vedle.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka