jak vyhledat příspěvky podle autora?
jak vyhledat příspěvky podle autora?
v návodu k hledání je asi nějaká chybka - je tam substituce hvězdičkou, ale podle autora mi to nějak nehledá...
Re: jak vyhledat příspěvky podle autora?
Zkoušel jsem zadat do autora mnov a mnov*. Výsledek je stejný. Nicméně pokud zadám do vyhledávání v textu např. e85, tak to nic nenajde. Pro hledání zde používám rozšířené hledání googlem. 
A proč to nevyhledáváš přímo z lišty "Hledat" tam to funguje dobře 
Pokud myslíš lištu Google, tak ta funguje dobře, ale v tom pokročilém vyhledávání je víc možností.
mnov píše:Nicméně pokud zadám do vyhledávání v textu např. e85, tak to nic nenajde.
Protože pro interní vyhledávání na tomto serveru (ne na Google) se indexují jen slova od čtyř znaků výše. Takže pro tříznakové slovo "e85" to logicky nic nenajde.
Nejlépe je vyhledat si příspěvky jednoho autora kliknutím na jeho profil a v něm pak na volbu Vyhledat příspěvky uživatele. Pro uživatele "mnov" je to např. viz tento odkaz zatímco třeba pro uživatele "off" je to viz tento odkaz.
Podobně lze i tříznakový název uživatele zadat do políčka Vyhledat autora: v sekci Hledat. V poli Hledat klíčová slova: ovšem tříznakové nebo kratší slova nemají význam, protože je server neindexuje.
Stručně řečeno je třeba mít na paměti to, že server, na kterém běží RC Mania nemá takové prostředky jako Google, aby si mohl dovolit indexovat kde co.
Díky, základní chyby byla odhalena - jak mám moc širokej monitor, tak už jsme nějak nedošel k tomu "hledacímu" políčku v řádku Vyhledat autora. Prostě mě vůbec nedošlo, že to patří k sobě