číňan do sharka 1000
Jirak píše:, aku 3s HiModel 2200mah/11.1V 25C.
Kolik máš na těch baterkách naběháno?
-
Jirak
- Kontaktovat uživatele:
- přepážka nebyla vyosena, musle jsem lehce podložit motor doprava a dolu
- vrtule APC 11x4.7SF, ale sneslo by to větší, baterky se v podstatě ani neohřejou
- HiModel 2200mah/11.1V 25C mám zatím krátce, cca 30 cyklů na každé, zatím OK, ale zeptej se mě tak za půl roku. Ty AKU tam naprosto krásně sednou, pouze jsem použil jednu stranu suchého zipu (nedrží, pouze zdrsní povrch EPP) a ni se nehnou
- vrtule APC 11x4.7SF, ale sneslo by to větší, baterky se v podstatě ani neohřejou
- HiModel 2200mah/11.1V 25C mám zatím krátce, cca 30 cyklů na každé, zatím OK, ale zeptej se mě tak za půl roku. Ty AKU tam naprosto krásně sednou, pouze jsem použil jednu stranu suchého zipu (nedrží, pouze zdrsní povrch EPP) a ni se nehnou
- LV
- Kontaktovat uživatele:
mir22 píše:Ještě mi řekni jaký způsob přepravy jsi zvolil. U čínský pošty se mi nelíbí doručovací doba 15-60 dní.
Napíš Martinovi Pilnému (PiNa) na mojehobby.cz on pravidelne objednáva a doprava do cz je zdarma. Dodanie od objednávky do 4-7 dní. Účtuje si len 4% za prevod + dobierka v čechách...
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
-
Jirak
- Kontaktovat uživatele:
souhlas, taky začnu, že něco potřebuju "nutně" pro konkrétní model, no a ještě by se hodilo tohle, vždyť ta cena je prostě dobrá a když už jsem v tom nákupu a ta cena dopravy je stejně vysoká, tak ještě přihodím aspoň nějaký servo
dej pak vědět, jak se ti se sharkem lítá. Já jsem zatím plně spokojen.
dej pak vědět, jak se ti se sharkem lítá. Já jsem zatím plně spokojen.