S čím vyletíte příští rok?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
martin250

Re: S čím vyletíte příští rok?

#16 Příspěvek od martin250 »

Co říkáte na tohle? Opráším to, a taky půjde do luftu...Jen ta kachní plocha tam není, nějak to s ní nelítalo...
Přílohy
IMG_3814.jpg
Lockheed.jpg
von boberov

#17 Příspěvek od von boberov »

HonzaS píše:
Tak napiš něco o nebublinách.

Tož já tam něco napsal o dřevo poletuše, v květnu odeslal a tasemnice zatím nevyšla. Myslím, že redakce má raději testy stavebnic, které jsou ke koupi v krámech.
HonzaS

#18 Příspěvek od HonzaS »

Tak to určitě není, ale zkus do redakce napsat a zeptat se :wink: Já většinou nejdřív napíšu co mě napadlo, a jestli to vůbec chtějí (a kdy). Takže jeden článek odeslaný cca v únoru vyšel (plánovaně) asi v desítce. A tak...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Zba
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Zba »

Vyletím snad někdy v únoru s F5B- robbe limit. Dále pak možná optima V od LS model a bublinková L-39 nebo L-159.
Šťastné a veselé všem maniakům !
Zba
von boberov

#20 Příspěvek od von boberov »

HonzaS píše:
Tak napiš něco o nebublinách.

Jo to já tam prvně psal a oni že jo, ale vnucovat se nebudu a příště budu rozmýšlet zda se mám mořit s textem abych taky podpořil český tisk(ono to dá kujva mudrování). Je to můj třetí pokus a pokaždé ani náznak komunikace. Prostě to tam pošleš meilem a nic se neděje, nepřijde odpověď, nic. I kdyby nějaký automat odeslal: "děkujeme jste v pořadí" tak je to snaha.

Časopis ale stejně nekupuji, není už tam takové to "české kutilství". Buďto je tam spousta více méně hraček, nebo série článků na x čísel o obřích TOPmodelech, na které obyčejný smrtelník třeba zkrze finance a prostory nedosáhne.

Jeden můj kolega se pokusil něco napsat o ElMarabu, článek mu byl odmítnut-něco jako."na testy stavebnic máme svoje redaktory". Myslím, že to není dobře, nedivil bych se, že časopis za čas, pokud se neprobere -zanikne. Milan.
pepin

#21 Příspěvek od pepin »

no já pevně doufám, že tu jebku příští rok do vzduchu nějak dostanem i kdyby jsme to měli kopat před sebou po zemi :lol:

http://pepin65.rajce.idnes.cz/V1/
DAF
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od DAF »

to pepin, jsem na tebe zvědavý, pokud tam bude ten skládací klacek vepředu, tak si to pouštěj kde chceš, třeba z balkonu. Ovšem zajímalo by mě, kam to půjdeš testovat s tou rourou. Pokud vím, tak to dělá rachot jako buchar na lodní kliky v Plzeňské Škodovce :lol: .
Hitec Aurora 9X
pepin

#23 Příspěvek od pepin »

DAF píše:to pepin, jsem na tebe zvědavý, pokud tam bude ten skládací klacek vepředu, tak si to pouštěj kde chceš, třeba z balkonu. Ovšem zajímalo by mě, kam to půjdeš testovat s tou rourou. Pokud vím, tak to dělá rachot jako buchar na lodní kliky v Plzeňské Škodovce :lol: .

kluci od nás jsou členy Sobínky, takže pokud rozpohybujeme motor na stole, tak je to jasný, kde bude zálet, další případné létání na jiných plochách bude dle zralé uvahy a ročního období v závislosti na okolní vegetaci, jako jediný problém ale vidím rozpohybování pulzáku, nic jiného.všechno je řešitelné, když se chce, součástí tohoto projekitu byla i flaška skotský pro sousedy, kteří tolerují moji modelářskou činnost na chodbě paneláku. :lol:
Naposledy upravil(a) pepin dne sob 21.12.2013 0:19, celkem upraveno 1 x.
Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Rocky_MK »

Já bych chtěl na jaře vyletět s Tracy-E, ale nejdřív ji musím přes Vánoce a zkouškové opravit. Dále zrovna dokončuju malý elektrolet Stylus - postavil jsem motorizovaný trup pro moje první, původně bezmotorové RC letadlo. Když to půjde, tak v neděli bude zálet.
„Pilot nesmí být tuctový šofér, ale dokonalý pán svého stroje!“ A.I.Pokryškin
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od vojta mansfeld »

Kooonečně vyletím s Mantou (f3k) už jí dělám hrozně dlouho a teď ji zbývá jen potáhnout křídlo což plánuji zítra. No a ježíšek nadělí E-Hawk 1500 takže když se nebudu flákat tak to taky nějak k jaru do vzduchu půjde.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Milan Nes »

sakra ten pulzák bych chtěl vidět v akci :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
martin250

#27 Příspěvek od martin250 »

Pepine, ta V1 s pulzákem, to je něco! Jak to poletí, tak pošli fotky, určitě to bude zajímavé, mám rád letadla, co nejsou okoukané...
martin250

#28 Příspěvek od martin250 »

boberove, přesně vím, o čem mluvíš s tím kutilstvím, o nás staré MODELÁŘE dnes nikdo nestojí, důležitý je ten, kdo koupí set, rozbije to, protože neví, jak s tím lítat, a pak si koupí něco dalšího- pokud možno řízené elektronikou, aby to letělo samo....Koho zajímáš ty (nebo já), kteří si koupí pár prkýnek za 500 postaví si letadlo, hodí do toho pajšl z toho, co už doma má a rok nebo dva jen lítá a nic dalšího nepotřebuje?
No, a o tom to je!

HEZKÉ SVÁTKY!
graup15

#29 Příspěvek od graup15 »

Pepine!!:-)
V rámci realizmu bych to ještě naložil alespoň kilem výbušniny:-)
PS...to je ta roura z Hobbykingu?
robotmz

#30 Příspěvek od robotmz »

........................
Přílohy
2013-12-21-075.jpg
Naposledy upravil(a) robotmz dne sob 21.12.2013 13:32, celkem upraveno 2 x.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“