Jaké další letadlo po Funcub 1400

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
kajman111

Re: Jaké další letadlo po Funcub 1400

#31 Příspěvek od kajman111 »

Sám jsem řešil podobný problém jako ty. Jestli ti můžu poradit ,tak ber toho Acromastra. Střeva v FC prakticky komplet namastíš do něho a jdeš do luftu. Párkrát jsem ho půjčil lidem co lítají 2,5 - 3m akrobaty a dnes vím o dvou co ho hned koupili na "blbnutí za barákem" . Když dáš menší výchylky tak je fakt hodný a předvídatelný . Ti co se v tom vyznají tvrdili ,že se chová jako stejně jako normální konstrukční akrobat. A vydrží ( nebo se dobře a rychle opravuje ) když s ním mleskneš o rodnou hroudu. Sám sem s ním bouchnul o zem ,když asi z 10-15m sem zazmatkoval a v nějaký vývrtospirále poslal do země :oops: . A za hodinu už byl znova ve vzduchu. :D
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
Luboš ZLÍN
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Luboš ZLÍN »

YT: Lubos72cz | czlusa.rajce.idnes.cz
Tuning
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Tuning »

A co něco postavit ? Z osobní zkušenosti pak vím, že z toho má člověk daleko lepší požitek :-)
MaraS

#34 Příspěvek od MaraS »

Po delší odmlce jsem tady.Pořídil jsem nakonec Foxe 1800,není to na žádnou velkou divočinu, základy akrobacie zvládne, ale plachtí opravdu krásně.Trochu jsem měl ze začátku problem,že měl snahu chodit po křídle,ale už je to v pohodě.Na baterku 2200 mAh z Funcuba není problém lítat hodinu, což je opravdu příjemné.Chtěl bych k němu pořídít již zmiňovaného Acromastera, do kterého dám střeva z Funcuba a už budu opravdu spokojený,snad ho ukočíruji :) Každopádně velké díky všem za rady!
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“