Co je to za značku??
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- autoklub
- Kontaktovat uživatele:
Co je to za značku??
poradíte někdo???
Maxiswift,Swift II,Akrobat,FG Monster,Axial scorpion,Tamiya ta03ra,Takara Tomi,TGY 9x,9xr
- Pajik_CZ
Re: Co je to za značku??
nějaký vtípek. Tuhle značku zákon nezná, tím spíš, že značí zákaz jízdy nad 3,2 promile... 
Naposledy upravil(a) Pajik_CZ dne čtv 26.12.2013 16:24, celkem upraveno 1 x.
zase jen na zemi...
MINIMOA 2m, ASK-21 2,6m, L13 Blaník 3,2m , SCOUT 1,2m, CX-450, SK 450, Futaba
- Pajik_CZ
pedro - když půjdeš doslova po významu, tak není určeno, jestli alkoholu
Lepší by byla značka s minimálním obsahem 3,2‰ 
zase jen na zemi...
- autoklub
- Kontaktovat uživatele:
Vtípek asi ano ale ona tam opravdu je 
Maxiswift,Swift II,Akrobat,FG Monster,Axial scorpion,Tamiya ta03ra,Takara Tomi,TGY 9x,9xr
Škoda, že to není modrá kulatá... Pak bych tam v zájmu sebezáchovy raději nepáchl. 
Tuto značku neznám, ale od roku 2014 platí tato nová značka pro ženy. Konec kruhového objezdu.
Všechno jde! Pouze chcíplá koza se musí táhnout. LOOP VA Models, Hawker Hurricane e25, DX7
Hrusice?
Není votáď Mikeš Ševců?
Semizdá, že je fiktivní i ten název obce.
A značka je nesmysl, což není poslední dobou nic divnýho - u nás byl "Zákaz vjezdu negarážovaných aut".
Úředníci jsou čím dál blbější a blbější.

Není votáď Mikeš Ševců?
Semizdá, že je fiktivní i ten název obce.
A značka je nesmysl, což není poslední dobou nic divnýho - u nás byl "Zákaz vjezdu negarážovaných aut".
Úředníci jsou čím dál blbější a blbější.
- Xenomorfus
Mno, ja tedy si nedovolim tvrdit, ze znacka je "nesmysl". Dopravni znacka B32 "Jiný zákaz" stanovi jiny zakaz, nez je mozno vyznacit jinou znackou. V praxi to znamena, ze tam muze byt v podstate libovolny text upravujici mistni zakaz (Smog, Naledi, Dest,...).
V tomto konkretnim pripade si myslim, ze se jedna o recesi, vzhledem k cislovce promile, kazdopadne sazim na tu znacku B32.
V tomto konkretnim pripade si myslim, ze se jedna o recesi, vzhledem k cislovce promile, kazdopadne sazim na tu znacku B32.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Značka je bohužel opravdu nesmysl.Xenomorfus píše:Mno, ja tedy si nedovolim tvrdit, ze znacka je "nesmysl". Dopravni znacka B32 "Jiný zákaz" ....
Nápis je kravina, takže neznamená nic.
Až bude na značce nápis, dávající smysl, pak se můžeme bavit o nějakým B32.
Se zmatenou číslenou hodnotou doplněnou značkou je to stejná pitomost, jak ten "Zákaz vjezdu negarážovaných aut" u nás ve vsi, kterej musel zmizet do 24 hodin, jinak bych dával trestní oznámení (značka za 6000,- Kč však zmizela rukou nenechavce ještě dřív).
Trestní oznámení ? A pro jaký trestný čin?
Jestliže se mi úřednickej blb pokouší zakazovat užívat mojí garáž tím, že mi tam bude dávat překážky, pak je něco špatně.mhabr píše:Trestní oznámení ? A pro jaký trestný čin?
Jestli by to byl jen přestupek, přečin nebo opravdu tr.čin je mi jedno - faktem je, že na ouřednickýho pitomce hrozba platila a bylo ouřadem slíbeno, že ten klacek zmizí.
corona píše:"mhabr"Trestní oznámení ? A pro jaký trestný čin?
Jestliže se mi úřednickej blb pokouší zakazovat užívat mojí garáž tím, že mi tam bude dávat překážky, pak je něco špatně. Jestli by to byl jen přestupek, přečin nebo opravdu tr. čin je mi jedno - faktem je, že na ouřednickýho pitomce hrozba platila a bylo ouřadem slíbeno, že ten klacek zmizí.
Blbost není, pokud vím nikde na světě, trestná, a to ani v případě tupého úředníka. I když souhlasím, že někdy to je na škodu
Hitec Aurora 9X