Boscam HD19 Explorer HD FullHD
Boscam HD19 Explorer HD FullHD
Zdravim.
Mate někdo prosim tuto kameru a nejake zkusenosti?
Nahravat asi bude pekne, ale me ted zajima jeji pouzitelnost pro "primy prenos" pro pilotovani FPV.
Vybiram kameru pro FPV. Chtel jsem tuto pouzit na nahravani. Na FPV jsem chtěl mit jinou [pixim] Ted ale se stalo, ze jsem trochu pretahl rozpocet na ostatní komponenty a tak hledam reseni. Jestli docasne odlozit moznost nahravani a koupit jen tu Piximku, a nebo udelat kompromis a vzit tuto HD19ku. Ona umi nahravat i prenaset.
na YT je videt, ze nahrava pekne, ale na FPV by me zajimal názor nekoho, kdo ji ma. Diky předem.
Mate někdo prosim tuto kameru a nejake zkusenosti?
Nahravat asi bude pekne, ale me ted zajima jeji pouzitelnost pro "primy prenos" pro pilotovani FPV.
Vybiram kameru pro FPV. Chtel jsem tuto pouzit na nahravani. Na FPV jsem chtěl mit jinou [pixim] Ted ale se stalo, ze jsem trochu pretahl rozpocet na ostatní komponenty a tak hledam reseni. Jestli docasne odlozit moznost nahravani a koupit jen tu Piximku, a nebo udelat kompromis a vzit tuto HD19ku. Ona umi nahravat i prenaset.
na YT je videt, ze nahrava pekne, ale na FPV by me zajimal názor nekoho, kdo ji ma. Diky předem.
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2
Re: Boscam HD19 Explorer HD FullHD
Stojím před tím samým problémem zda vzít Boscam HD19. Na trubce jsou především videa z karty, málokdy ukážou nahrávku pořízenou přes AV přijímač. Mám už několíkátou kameru a podle mých zkušenost si radši počkám a letovou vezmu TBS69 a záznamovou Hero, je to momentálně v uvozovkách to nejlepší co lze pořídit. Snad se někdo ozve, taky prahnu po zkušenostech s HD19. Podle videa hodně cloní při světlu zhora a tím vrhne obraz pod letounem do tmy, mám stejné problémy u sony superhad a řešil jsem to kšiltem nad kamerou. Kvalita videa z karty je slušná, bojím se právě toho přenosu, ten je ale u TBS69 suprovej
Tohle by měl být reálný obraz přes tv out
http://www.youtube.com/watch?v=oJwbg0cZnLs
http://www.youtube.com/watch?v=oJwbg0cZnLs
Ja ju mám, nahráva naozaj výborne ale live prenos do fatshark dominator má dosť tmavý obraz aj na maximum jasu. chcelo by to nejaky upraveny firmware a bolo by to super. teraz musim nosiť navyše jednu sony 700tvl kamerku. ten kto používa monitor namiesto okuliarov by to mal možno lepšie!
DX8 , YAK 54 , Crack YAK, SBACH 342, MaxiSwift, Skywalker X7
m.fuka píše:Stojím před tím samým problémem zda vzít Boscam HD19. Na trubce jsou především videa z karty, málokdy ukážou nahrávku pořízenou přes AV přijímač. Mám už několíkátou kameru a podle mých zkušenost si radši počkám a letovou vezmu TBS69 a záznamovou Hero, je to momentálně v uvozovkách to nejlepší co lze pořídit. Snad se někdo ozve, taky prahnu po zkušenostech s HD19. Podle videa hodně cloní při světlu zhora a tím vrhne obraz pod letounem do tmy, mám stejné problémy u sony superhad a řešil jsem to kšiltem nad kamerou. Kvalita videa z karty je slušná, bojím se právě toho přenosu, ten je ale u TBS69 suprovej
Tak u me je uz vyreseno. Chtel jsem puvodne dve nebo tri kamery na palube na prepinani. Tu HD19 jsem chtěl jako hlavne nahravaci. Pak ale když jsem uz pretahl rozpocet, tak je jasne, ze jsem chtěl aspoň jednu kameru. Tady u te HD19 me lakalo to ze umi všechno. Jenze se dlouho nikdo neozval, tak jsem hledal jinde. Na RCG jsem navíc narazil na tread ohledne problemu s firmwarem - to bylo strasidelne....
Prioritu dostala kamera na zivy prenos a zaznamova proste bude později.
Pokud uvazujes o TBS69, tak si dovolim doporucit porovnani s tim , co jsem nakonec vybral a uz objednal ja.
http://www.securitycamera2000.com/produ ... -Menu.html
Nepremlouvam, ale fakt na to mrkni. Podle me je to identicka kamera. Podle parametru urcite. cena je skoro polovicni.
Pokud nevěříš, ze u stejne věci muze byt takovy rozdil, tak ver, ze muze. Ja ted prez Vanoce vybiral všechno pro FPV a je to se vsim stejne. Třeba i monitory. Fakt identicke kusy jen s jinou titulni nalepkou a ceny v rozptylu skoro 60%. Dokonce se ani neobtezuji dat tam třeba aspoň jiné knoflíky. je skoro jasne, ze to jede ze stejne vyrobni linky.
Jj, objednávám podobně levněji.
Tu samou co si objednal budu objednávat z rakouska s kolegou maj ji ve slevě a šabnem se na poštovnym. Teď před vánocema mi odchytili tři zásilky z hk celníci. Takže jsem platil dph a náklady poště na celní řízení.
Pořád to bylo levnější, ale ne o moc. Jinak je to to samé jako tbska, kolega ji má je to cmos chip tak jen potřebuje víc světla.
A za kolik ji teda mají v tom Rakousku? Protože z SC2000 je zase doprava zdarma.
m.fuka píše:Jj, objednávám podobně levněji.Tu samou co si objednal budu objednávat z rakouska s kolegou maj ji ve slevě a šabnem se na poštovnym. Teď před vánocema mi odchytili tři zásilky z hk celníci. Takže jsem platil dph a náklady poště na celní řízení.
Pořád to bylo levnější, ale ne o moc. Jinak je to to samé jako tbska, kolega ji má je to cmos chip tak jen potřebuje víc světla.
A nepomohlo na ty celníky ani ten ucet urceny pro celníky? Me se to jednou stalo. Celnici mi poslali email, ze abych jim poslal emailem bud doklad o zaplaceni, nebo obraz toho jak jsem to primo objednaval. Tak jsem pouzil ten "customs inv" a pohoda. Vis jak to tam je, ze si nastavis jakou hodnotu tam ma HK uvadet. Sice jsem taky zaplatil DPH, ale bylo to minimum. Ta hodnota tam byla asi 25E, takze jsem to o 3E pretahl. Ale platil jsem jen asi 6E dohromady. Pritom nakup byl za 250 Euro.
Zato když mi prisel nakup od 3DR z Mexica [APM2.5 a ty serepetle okolo] tak jsem se prohnul !!!
FedEx to zaplatil za me aniz by me obeznamili a pak jsem jim musel doplatit 98Euro....

Hezký
. Měl jsem tam cenu poníženou na to minimum takže to ranec nabyl ale stejně to zamrzí. Při třech zásilkách to naskáče.