TBS Discovery a jeho klony
Re: TBS Discovery a jeho klony
Tak nějaký video z tý gopro kámo, šup sem s tím!
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
ST píše:Ještě k uchycení VTx, já si poradil takhle, ohnul jsem hliníkový plech 0,5mm do tvaru ležatého T a potom doladil obrysy. Na styčné ploše je oboustranka 3mm a přilepený VTx je ještě pojištěn stahovačkou. Nyní jsou zasunuté konektory do VTx nad úrovní spodního plata a nehrozí jejich poškození.
Hezké, malé a elegantní.
Ty nemáš asi v horním tišťáku cestičky že?
Bál jsem se přes ty cesty dávat nějaký plech.
Tak to mám z karbonu, a ještě jsem to podlepil páskou.
A jsem i mimo cestičky tišťáku.
Akorát mám v háji jeden regulátor, tak se na to chodím jen koukat
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Pozor, karbon je vodivý.
Já bych lítal až bych brečel, ale stále tady fouká že ptáci chodí pěšky a je prostě hnusně už celý svátky. Takže spíš modelařím a čekám na lepší počasí. To čekání může být až klidně do jara. 
Tu izolaci řeším 2ma vrstvama papírový maskovačky, ale já mám je Discovery takže vodivýc cest tak akorát.
Tu izolaci řeším 2ma vrstvama papírový maskovačky, ale já mám je Discovery takže vodivýc cest tak akorát.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ikdyž ted když jsou afro slim esc na carbonové 16mm ramena neni problem predelat.. co mám držáky na trubky tak otvory presně pasují na díry v platu tbs disco..jen koupit afro slim regle.. no ale mě už se to netýká stavím hexu a tbs clon pujde prodat i s pohonem..
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
ananas píše:ikdyž ted když jsou afro slim esc na carbonové 16mm ramena neni problem predelat.. co mám držáky na trubky tak otvory presně pasují na díry v platu tbs disco..jen koupit afro slim regle.. no ale mě už se to netýká stavím hexu a tbs clon pujde prodat i s pohonem..
Otázka jestli se do trubky vejdou, světlost je o chlup pod 14mm. Mám dilema jestli na ně počkat nebo nacpat do trupu ty blue-series co mám doma. Vejdou se ale je to docela gynekologie.
OK2WY
Ty Blue-series máš přehrané?
Kupoval jsem je na svou první coptéru a přišli mi dost pomalé.
Plushe mi regulovaly lépe.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
jj, SimonK.Dejfak píše:Ty Blue-series máš přehrané?
OK2WY
j vejdou v tema skladaci hexa Y6 je nacpal do 16/14mm trubky.. akorát když ti padne a zlomiš rameno asi katneš i regl
r
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
ananas píše:j vejdou v tema skladaci hexa Y6 je nacpal do 16/14mm trubky.. akorát když ti padne a zlomiš rameno asi katneš i reglr
co už..
OK2WY
JirkaA, už jsi s tím letěl? Mám trochu obavu o tuhost uchycení motorů. Vibrace jsou sviňa. Když dávám motory na destičky jako to máš Ty, tak jsou dvě a spojené distančními sloupky aby to bylo tuhé.Určitě už jsi takové řešení někde viděl. No, uhlík je pevnější než sklotextit který používám já, snad to bude stačit.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Troll píše:JirkaA, už jsi s tím letěl? Mám trochu obavu o tuhost uchycení motorů. Vibrace jsou sviňa. Když dávám motory na destičky jako to máš Ty, tak jsou dvě a spojené distančními sloupky aby to bylo tuhé.Určitě už jsi takové řešení někde viděl. No, uhlík je pevnější než sklotextit který používám já, snad to bude stačit.
to prkýnko je trojka uhlí, ani se to nehne.
OK2WY
Tak to jsi nešetřil 
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Troll píše:Tak to jsi nešetřil
Je to ze zbytků co mi podaroval kamarád za nějakou tu elektronickoexpertní protislužbu. Z materiálu na drak jsem koupil vlastně jen nerezový šroubky a matice
Dneska jsem usadil rozvodnou desku (vlastní, s měřením proudu a napětí pro telemetrii, step-down reglem na 12V a 5V pro logiku), flashnul jsem regly na wii-esc firmware kterej mě zaujal způsobem řízení motoru a nacpal je do rámu. Udělal jsem tyčku na uchycení externího magnetometru.. Zítra se snad dokopu k dalšímu pokračování ...
OK2WY
- graup15_junior
tak jsem si udelal radost a mam ji.... Jelikoz se zivym hlavou a ruce mam volšový, tak jsem si ji nechal udelat na klíč od Stepána Mateny (fa Helicam) a jsem velmi spokojen od zástavby až po konzultace a zasvěcení. Zatím poletuju bez brýlí, ale v rezimu zamknutí kurzu, je to velmi jednoduchý...., takze se chystám na svuj první let s brýlemi...
Jeste jsem si objednal lepší anténky "mašličky" z hobbykingu... a také smerovu anténu napozdeji....
Jinak letovka 12 minut.. paráda..
Mam jednu otázku. Hledám popis OSD informací od EzOSD. V manuálu nejsou všechny vyobrazeny, tak pulka, nez vidím v "hledáčku". Nemáte nejaky lepší popis?
Jeste jsem si objednal lepší anténky "mašličky" z hobbykingu... a také smerovu anténu napozdeji....
Jinak letovka 12 minut.. paráda..
Mam jednu otázku. Hledám popis OSD informací od EzOSD. V manuálu nejsou všechny vyobrazeny, tak pulka, nez vidím v "hledáčku". Nemáte nejaky lepší popis?