Super Voyager 990

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Zpráva
Autor
SOLID

Re: Super Voyager 990

#31 Příspěvek od SOLID »

Je to trochu OT ale tyka se to tohoto modelu Super Voyager 990 s kamerou ktery take vlastnim. Prosim o pomoc elektrikare nebo aspon ty kteri jsou v oboru znali nepoznavate nahodu tuto soucastku? Je to z Kvadrokoptery ktera nereaguje na ovladaci povely z ovladace. Jen blikaji diody po obvodu a mala ledka na desce. Je to pripajeny blizko prijimaci anteny pro signal ovladani. Mam takovy tuseni ze je to krystal ktery nasledkem me havarie praskl. Chrasti :) A proto se nemuze sparovat s ovladacem. Pomuzete mi prosim najit nahradu.. Predem diky a omlouvam se za velikost fotek. Soucast jsem odpajel z tistaku pro lepsi identifikaci.
Přílohy
PC303412.JPG
PC303413.JPG
PC303414.JPG
robinj
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od robinj »

SOLID píše:Je to trochu OT ale tyka se to tohoto modelu Super Voyager 990 s kamerou ktery take vlastnim. Prosim o pomoc elektrikare nebo aspon ty kteri jsou v oboru znali nepoznavate nahodu tuto soucastku? Je to z Kvadrokoptery ktera nereaguje na ovladaci povely z ovladace. Jen blikaji diody po obvodu a mala ledka na desce. Je to pripajeny blizko prijimaci anteny pro signal ovladani. Mam takovy tuseni ze je to krystal ktery nasledkem me havarie praskl. Chrasti :) A proto se nemuze sparovat s ovladacem. Pomuzete mi prosim najit nahradu.. Predem diky a omlouvam se za velikost fotek. Soucast jsem odpajel z tistaku pro lepsi identifikaci.

bude to deska přijímače zavolej pelikánovi
nenašel jsem pro tuto kopteru u něj náhradní díl
ale podívej se sem je to ono?

http://www.nineeagle.com/products_detai ... 59341.html

NE480248 přijímač Set (SLT protokol)
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
Sofin

#33 Příspěvek od Sofin »

SOLID

#34 Příspěvek od SOLID »

bude to deska přijímače zavolej pelikánovi
nenašel jsem pro tuto kopteru u něj náhradní díl
ale podívej se sem je to ono?

http://www.nineeagle.com/products_detai ... 59341.html

NE480248 přijímač Set (SLT protokol)

Diky robinj Bohuzel pelikana neznam :) moc jsem to tu jeste neprocital abych se priznal.. a ten prijimac mi prijde dost rozdilny od toho co je ve Voyageru..

Diky Sofin z Ebay jsem si to hned koupil tak jsem zvedavej jestli to bude fungovat.. dodaci lhuta od 14. Ledna do 4. Února.. tak si pockam..
robinj
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od robinj »

myslím rcm pelikán to je snad jasné ne? nebo kdes to kupoval?měli by to prodávat jako náhradní díl ne jako když si koupíš cokoli jiného?

http://www.pelikandaniel.com/
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
SOLID

#36 Příspěvek od SOLID »

Jo taaak.. kupoval jsem u Raraska. Ten mi nabizel celou desku za 800 Kc tak chci zkusit nejdriv vymenit ten krystal az pak kdyz to nepujde tak vemu celou desku novou..
Drondys

#37 Příspěvek od Drondys »

SOLID píše:Jo taaak.. kupoval jsem u Raraska. Ten mi nabizel celou desku za 800 Kc tak chci zkusit nejdriv vymenit ten krystal az pak kdyz to nepujde tak vemu celou desku novou...

Pokud jsi odněkud poblíž některé z kamenných prodejen třeba GM (Praha, Brno, Ostrava, Plzeň) nebo jiné kamenné prodejny elektronických součástek obecně ve tvém nejbližším okolí tak tam by sis mohl koupit krystal 16 Mhz, který se prodává i když třeba v trochu jiném pouzdře nicméně za cenu okolo cca 10 Kč což není zas tak přehnané, a to podstatné je mít to bez čekání na to až to přijde z druhého konce světa.
SOLID

#38 Příspěvek od SOLID »

Krystal funguje tak mám krátké video kvalita na dostačujicí urovni za tu pořizovací částku..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aMfmqkBcWMo[/youtube]
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“